Isbjörnarna mår bra och börjar bli ett bekymmer för klimatalarmisterna


KLIMAT. Isbjörnarna är ett djur som kan väcka starka känslor. Detta vet vår statliga skattefinansierade television och övrig gammelmedia. National Geographic körde en serie förra året på en ”svältande isbjörn” med bilder på som det sas en isbjörn som svalt på grund av den globala uppvärmningen. 

Svensk gammelmedia med Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen hängde på. Men det var fake news och hade ingenting med någon påstådd ”Global uppvärmning” att göra. Isbjörnen var allvarligt sjuk. National Geographic tvingades senare att be officiellt om ursäkt för de falska nyheterna. Men inte har Dagens Nyheter, Expressen eller Aftonbladet bett om ursäkt för att de spred falska nyheter. Även Miljöpartiet drog igång med en svältande isbjörn i valpropagandan, de fick senare ta tillbaka detta men har inte bett om ursäkt.

Klimatalarmisterna använder ofta barn och djur i sin propaganda, därför att barn och djur väcker folks känslor och då kan alarmisterna undvika att presentera fakta.

Eko-pippi, Greta kan inget vetenskapligt om klimatet utan rabblar färdigskrivna politiska floskler. Ett barn som likt isbjörnarna utnyttjas i propaganda och som exponeras mycket av public service och gammelmedia. 

Nu, till meningen med detta inlägg. Hur Greta mår vet jag inte men isbjörnarna mår bra, enligt en ny årsrapport – ”STATE OF THE POLAR BEAR REPORT 2018” av Susan J. Crockford.

Rapporten visar att isbjörnarnas antal växt något och att rapporterna om massdöd var falska…

Läs vidare artikeln av Per Welander på Klimatupplysningen…

– Pettersson tar alla hot med ro, jag har varit med om några…

 • På 1960-talet hotades vi med kärnvapenkrig, DDT och vi var alldeles för många människor på vår planet, tre miljarder.
 • På 1970-talet var det också klimatkris, forskarna var eniga om att temperaturen sjunkit de senaste 30 åren och att en ny istid var på gång. Vi hade blivit 3,7 miljarder.
 • 1980-talet var tufft, då skulle vi krossas av asteroider eller dö av aids och vi hade blivit 4,4 miljarder.
 • 1990-talet skulle vi bli grillade för att ozonhålen växte och vi var 5,3 miljarder.
 • 2000-talet hotade med fågel- och svininfluensa och vi var drygt 6 miljarder på jorden.
 • 2018, det är dagliga klimatlarm och om några år är vi 8 miljarder men det pratas aldrig om befolkningsbegränsningar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Isbjörnarna mår bra och börjar bli ett bekymmer för klimatalarmisterna

 • Tony

  Menar den största av dom två tokfiorna att vi ska sluta att använda olja?

  Gilla

 • Langmore

  På sextiotalet hade de rätt, vi var för många och nu är vi ännu mer för många nu.
  Ozon var också rätt, tack vare åtgärder med kylskåp osv så är det åtgärdat.

  Gilla

  • Opeter

   Langmore ! Redan på 70-talet skulle oljan ta slut !!! Isbjörnarna höll på att utrotas av global uppvärmning här om åtet !!!! Vattennivån kommer att höjas så stora delar av världen kommer att stå under vatten !!! Varje invandrare som Sverige tagit emot kostar 74000 om året i snitt under en livstid !!! Ändå blir det lönsamt för Sverige längre fram !!!

   Gilla

   • Langmore

    Ja, oljan finns kvar, dock inte fel att spara lite på den. Ja, invandringen koster pengar. Isbjörnarna blir fler, dock isarna runt Svalbard försvinner.
    Och vad gäller vattennivån så kan vi bara gissa.

    Gilla

   • Peter Skoglund

    Vad gissar du på ”Langmore”, om havsvattennivån i framtiden?

    Gilla

 • SVENSK

  Man kanske kan förgifta dem för att försöka uppfylla och besanna sina sjuka profetsior!?

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Ja, befolkningstillväxten är det största hotet! Och den beror till stor del på manipulationer med det som bara är. Om man upprätthåller något på konstgjord väg, ger det negativa resultat. MAN SKA INTE BLANDA SIG I LIVETS NATURLIGA PROCESSER, då får man såna negativa resultat. INTE ÅT NÅGOT HÅLL!!! Därför är b l a invandring helt förkastlig. Det göder bara, och multiplar, befolkningstillväxten. Likaså att blanda sig i andra länders inre angelägenheter. Därför är FN och EU av ondo. Man tar bort friskheten i världen, och låter det sjuka frodas. I en frisk värld reglerar sig allt naturligt, och inte genom konstgjord andning, eller fördärvade utifrån.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Vad ska klimatalarmisterna utnyttja för djur nu då?

  Gilla

 • Tony

  Nej skulle Media i Sverige be om ursäkt för alla fel nyheter, eller över förvanskade nyheter så skulle dom ständigt ha en överrubrik med texten” ”Vi ber om ursäkt för att fel förekommer medvetet”

  Gilla

 • SVENSK

  Klimatet ändras så långsamt att ingen nu levande kommer att få veta, det är det korta svaret. Det vi upplever är väderhändelser som är helt normala som alarmisterna helt enkelt inte begriper eller ljuger om. Visst var sommaren riktigt varm och dessutom torr, trots detta slogs inte det SVENSKA rekordet på +38° en enda dag någonstans i hela landet, bara det borde ju få folk att förstå! Om jag inte minns fel nåddes trots alla varma dagar endast 34,6 grader som mest. 38° uppmättes i Ultuna 9/7 1933 samt i Målilla redan den 29/6 1947! Den fråga man måste ställa sig är; Hur kunde det vara så varmt redan då??
  För att en människa skulle kunna uppleva en säker klimatförändring som inte är en väderförändring eller tillfällig, skulle hon behöva bli minst flera hundra år gammal eller ännu mer!

  Gilla

 • Johan

  Sleven, Kerim, Bibbio, Johan och många andra namn är samma person. Han är fem år och tycker det är roligt att vara på bloggen och leka. Därför har Pettersson raderat.

  Gilla

  • Tore

   Ingen tar dig allvar Johan, ta och pallra dig iväg nu och ta med ditt patetiska floskel.

   Gilla

   • Langmore

    Tore, varför är du så taskig i dina kommentarer. Jag skulle uppskatta om du höll dig till sakfrågan. Vi kan tycka olika, det är vår styrka.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Ett evigt tjat om klimatförändringar !
  Antingen får klimatförnekarna rätt eller så får klimatkramarna rätt om framtidens klimat.

  Gilla

 • Billy Boy

  Att skolstrejka för klimatet tar tid. Men att halka efter i skolan är inget problem för Greta Thunberg, 16. På Instagram har hon lagt upp sina självklara svar på en skoluppgift som inte kunde bli lättare för henne. (Publicerat 2019-03-06)

  Läs mer på:

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/a/0EMVpB/greta-thunbergs-sjalvsakra-svar-pa-skoluppgiften

  Här klimatdemonstrerar Greta Thunborg tillsammans med mamma Malena Ernman.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja nog borde Greta sedan länge ha tagits om hand,och skyddats av myndigheten.
   Det är ju inte denna unga flicka som är syndaren,utan hennes aktivistiska föräldrar….som drivit henne i fördärvet.

   Gilla

  • Grune

   Två knäppskallar på samma bild och ingen är fyllda 5 år.

   Gilla

  • Tony

   Från firad operasångare till knäppgök? Ibland går det fortare att rasa utför än det går att slå sig fram.till framgångar.

   Gilla

 • Onkel Björn

  Jag kommer ihåg slutet av 70-talet och larmen om den träd död som hotade pga biltrafikens utsläpp. Men träden står fortfarande kvar. De flesta i alla fall. Några föll i samband med de stormar som varit, men skogen ser likadan ut idag trots biltrafiken. Tror däremot att de som inte pallade klimatet var nog bilarna. Gissar att de flesta som då var i trafik idag är skrotade.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja i ryska delen av de bebodda områden vid Norra Ishavet,invaderas de nu av dessa vilddjur. Till sådan grad att de fått sända militär,för att skydda befolkningen i dessa bebodda områden.
  Tyder det som att detta jordens största rovdjur mår väl,och förökar sig under ”klimatuppvärmningen ” !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: