Stäng

Invandrargänget nekades inträde, stormade nattklubben Valand

BROTTSLIGHET. 100 personer i storbråk i natt – polis och vakter attackerade, rapporterade vi söndagen den 3 mars. Nu har det kommit fram lite fler uppgifter om vilka som bråkade. 

Bagdad-Bob…

Vid halv fyratiden natten mot söndag helgen som var utbröt ett stort bråk vid nattklubben Valand längs Göteborgs paradgata Avenyn.

Som mest var tolv polispatruller på plats och redan i ett tidigt skedde berättade polisen om ”välkända” personer som varit inblandade. Så många som hundra personer uppgavs ha deltagit i bråket på flera platser.

Dessa uppgifter har senare tonats ned och Klas Olsson, gruppchef på citypolisen, säger: – 100 personer kan vara berörda men det är inte 100 som bråkat. Vi får bena ut nu punkt för punkt vem som gjort vad och sen se vad som kan bevisas. Det var mycket folk som var fulla och galna och det blev allmänt trångt och stökigt.

-Pettersson ser att det var de ökända ”pojkarna” från ett av Göteborgs kriminella nätverk som var ute för att ha skoj. Familjen Ali Khan är ledande i gänget med motborgare från Angered i Göteborg.

Förr brukade Pettersson och den oäkta hustrun åka till Göteborg och gå på avenyn, äta och dricka gott, det var lite mjukare stämning och trevligare än Stockholm men nu ser det mörkt ut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Invandrargänget nekades inträde, stormade nattklubben Valand

 1. Kal & Adas stad har islamiserats… Gamla Valand som var lika aktad på Västkusten,som Berns salonger vid Nybro platsen,är tydligen numera ett tillhåll för maffioser ur kamel/getfarmarnas familjer !

 2. Dagligen ser man nyheter av det negativa slaget, mestadels rörande invandrare. Jag satt och pratade med ”äkta” hustrun, ingen värdering med det, om att det är ganska sällsynt med reportage som berättar något som stöder politikernas retorik.

  Det borde dagligen visas nyheter om nybildade storbolag, om förbättrade no go zoner, om skolor med 100% färdigutbildade. Det är det man förväntar sig efter att ha lyssnat på politiker och andra främlingsivrare.
  Tyvärr så fungerar inte profetiorna som det är tänkt, det enda dessa ”främlingar” är intresserade av är att befästa sina kulturer.

  Det känns som att vi släpper in människor som inte ger några synergieffekter. De kostar mer på alla fronter, vi tvingas dras med försämrade offentliga inrättningar vars priser höjs konstant. Vi får dagligen höra att vi inte får gå i pension för vi kostar för mycket.
  Samtidigt generar de som kommer hit mestadels röda siffror, men där görs inga jämförelser eller dras några slutsatser.

  De förbättringar Sverige visar upp beror på att vi som arbetar skapar bättre tjänster och varor, men det mesta av det äts upp trots högkonjuktur.
  Men politikerna har mer gemensamt med invandrarna än de som arbetar, de förstnämnda får det bättre och bättre trots urusla resultat!

 3. ”Trygghet i en ny tid” Den nya tiden står SAP och hejdukar för. Tryggheten får andra ordna.

 4. De intregerar enl. nysvensk modell🤔
  I flock och förtur enl.nysvensk modell🤔
  enl. den nysvenska modellen skall alla ordinarie svenska män gå hem, och de svenska kvinnorna erbjuda frivilligt erotiskt samröre.
  för nu tar dom över allt.

 5. Nöjesställen har ju stora problem. När blattarna invaderar så sviker den svenskarna och går till andra ställen som fortfarande inte har några mängder av blattar. Sätter man en gräns för blattar så blir man ju åtalad. Ett olösligt problem i alla fall med de lagar vi har nu. Man kanske ska lagstifta att svenskar måste umgås med blattar på nöjesställen.

 6. ”oäkta hustru” finns det väl ändå inget som heter? Antingen är man gift med ordnade förhållanden eller inte!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: