20-årige Shariq är en timid, försiktig och artig pojke enligt “volontär”

INVANDRING. 20-årige Shafiq Hamdard har svart bälte i taekwondo och tränade hårt i gymmet på Migrationsverkets förvar i Märsta. Han beskylldes för att tillverka vin när han blandade egen sportdryck med vatten och russin och flyttades därför till arresten på Kronobergshäktet. Sedan dess är han en skakande skugga av sig själv. Volontären Sofia Nahringbauer från Flyktinggruppernas riksråd (FARR) beskriver Shariq som en timid, försiktig och artig pojke. “Volentären” Sofia Nahringbauer är presskommunikatör på Utrikesdepartementet och ännu än i raden av “opolitiska” statliga tjänstemän.

Twitter 

-Pettersson noterar att det tar 5-8 år av regelbunden träning för att ta svart bälte i taekwondo…hemresa för Shariq till Afghanistan är bokat till den 12 mars, vi får hoppas han kommer iväg…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “20-årige Shariq är en timid, försiktig och artig pojke enligt “volontär”

 1. Är inte alla importerade pensionsräddare snälla goa och rara ???????
  Extremvänstern och 7 klövern har svaret.

  • Hoppas flygresan går bra hem för den lille battingen. Man ska inte göra vin när man är så liten.

 2. Hahaha… Nu fattar jag!
  MSM media vill skämta med oss Appillo!!..,
  haha .
  …eller presskommunikatörerna på UD består av blinda:)

 3. Det är ett stort problem att så många av tjänstemännen inom Svensk förvaltning, men även inom kommuner, landsting och offentliga organisationer, har en politisk agenda.

  Det verkar vara det som är avgörande vid tillsättningen av tjänsterna. Det verkar också vara det som är baktanken när tillsättningen av tjänsterna inte baseras på meriter utan snarare på subjektiva åsikter. Den agendan underminerar kvaliteten på utförandet av offentlig verksamhet och är inte förenligt med den tjänstetillsättning som Oxenstierna införde.

  Det är också ett stort problem ur den synvinkeln att tjänstemän många gånger motarbetar den folkliga viljan som uttrycks med val. Detta sker för det mesta utan insyn eftersom agerandet inte redovisas öppet. Tjänstemännens medlemsskap inom organisationer vars åsikter inte är förenliga med svensk politik, bör förbjudas. Tills detta sker bör frågan utredas och redovisas.

 4. Beskylldes för att göra vin? Det är väl inte otillåtet. Det måste väl vara av annan orsak man nu skickar ut honom.
  Migverket vet nog att han är en medelålders man och inte en tjugoåring eftersom det syns så tydligt.

 5. Där ser man! Ockupanterna tränar kampsport som vanligt, medan svenska killar tvingas dansa balett och leka med dockor för att bejaka sin kvinnliga sida!

  • Detta är vidrigt! Hur man kan skriva och tro på att denna man är 20 år.Han är minst 35 år.Vatten och russin tror jag inte ett dugg på från dessa lögnjournalister. Han höll nog på och förädla andra saker.
   Hoppas det blir avresa den 12:mars. Jag tror inte på en MMA karriär i Sverige eller pensionspoäng.Bara nu inte terroristen Elin står där och fördröjer.

 6. Alzeimers kan bryta ut när man närmar sig pensionsåldern…
  Bäst lilla bubben åker hem till Mammi och får lite varm choklad..

  Det är bara för alla Svenska arbetare att Hosta upp stålarna till hans returresa.

 7. Undrar vem som är anställd som Photoshop-expert av vänstern, den nedre bilden är ett hysteriskt komiskt skräckexempel på hur man ser ut efter katastrofala försök att släta ut rynkor i ansiktet när man inte riktigt vet hur Photoshop ska användas. Dendär 45-årige gubben blev ju en vandrande oljemålning plötsligt. Dagens bästa skratt. Bravo vänstern!

 8. POJKE????
  Ett ensamkommande “vuxet” baaa…rn, vad jag kan se. Han skall omedelbart ålderskontrolleras och är det “sannolikt” att han ljuger, så skall turistens asylärende omedelbart avslutas med avslag, och omedelbart sättas på ett plan, med våld om det behövs, till landet turisten är medborgare i.
  Absolut inte släppas ut i samhället.

 9. De känns bekymmersamt att så ofta bli påmind om gycklare och skojare i samband med de, som tilldelats ansvar av regeringen. De verkar oftast försöka indoktrinera och manipulera allmänheten med sina politiska åsikter i stället för att rapportera fakta. Jag längtar efter sansade ansvariga med goda omdömen och praktiskt tänkande.

 10. Tur likväl,att han inte placerades in bland 12-åriga,vid ankomsten !
  Dessa bergsbor från bortre Asien,tycks åldras rapid.
  Nu får vi alla önska honom en turbulensfri behaglig resa,hem till de sina.
  Allan Achba !

 11. Sofia tänker med sina genitalier när hon uttrycker sig om den snälle och omtänksamma shafiq, frågan är om hon ville träffa den timide och gullig shafiq i en mörk park vid midnatt.

 12. Sverige styrs av en korkad, vänstervriden journalistkår. Då blir det så här.

 13. Vi får hoppas alla kommer iväg. Tänk att vakna upp med ett vitt Sverige där alla från främmande kulturer utvisats. Jag kan bara tänka mig ett undantag från regeln, de från normala kulturer som gift sig med en svensk och levt som gifta i mer än 10 år, de kan få stanna av humanitära skäl.

   • Problemet är då att de troligtvis har barn, barnen är garanterat svenska och de vill nog inte mista sin förälder.

   • Vad säger att barnen och respektive inte reser med till landet där flyktingen flytt från men regelbundet åker på semester till.

Kommentera