Stereotypen

Fackförbundet Unionen vill locka medlemmar och det vill man göra med hjälp av en kvinna i religiös symbol.

Huruvida detta lockar kvinnor som flytt från islams förtryck och kvinnor som i sina hemländer påtvingats detta plagg av religiösa ledare och sina män, förtäljer inte historien.

Charmerande att ett fackförbund sällar sig till de som vill befästa bilden av att invandrade kvinnor alltid klär sig i slöja. Vi talar då om kvinnor som vägrar respektera klädkoder, som använder religionen som påtryckningsmedel och som inte sällan kallar västerländska kvinnor för lössläppta.

Varför inte manifestera sitt stöd till de kvinnor i muslimska länder som riskerar hårda straff och t.o.m. fängelse i sin kamp för att slippa detta patetiska plagg? Nu står det allt mer tydligt att propagandan till förmån för islam ska prånglas ut i alla korridorer. Med ljusskylten utanför Gävle i färskt minne och jakten på alla som i sociala medier skriver negativa rader eller skämtar om denna religion, måste man börja tänka i banorna att någon/några vill detta.

Ni kan ju alltid kontakta Unionen och fråga hur de ser på saken och varför just en kvinna i slöja ska locka nya medlemmar.

8 thoughts on “Stereotypen

 1. Är det en symbol? Jag vet inte. Står det om slöja i koranen? Männen i de slöjbärande länderna vill väl inte att andra män skall se deras fruar osv.
  Jag ser obliatoriet i att bära slöja som förtryck.

 2. Var får socialdemokraterna sina röster ifrån? Svaret på den frågan förklarar allt.

 3. Jaha…då var det dax för Unionen också…

  Metall har ju innan deklarerat att: EN VINST FÖR SAMHÄLLET, är så mycket mer värda.

  DÅ BLIR DET TILL ATT INFORMERA OCH PÅVERKA, DETTA SOM UNIONEN FÖRESPRÅKAR !

 4. Ja flickan på bild är ju vacker, men har ändå otroligt svårt att förstå att det går bra att krigs måla sig med Maskara läppstift långa ögonfransar o.s.v, men totalt förbjudit att visa hår? Står allt detta i Koranen?

 5. Det är väl snart bara “nysvenskar” som är medlemmar i vissa fackförbund? Jag skulle undvika LO och TCO som i det aktuella fallet. Det är också längt ifrån alla SACO-förbund som inte heller kräver skyddshandskar och tång. SACO-förbunden har dock den fördelen i många fall att du inte behöver byts fackförening om du byter arbetsgivare.

 6. Hur länge skall dessa religiösa symboler vara normaliserande här i det politiskt korrekta Sverige.? Utan PK-maffian hade dessa muslimer varit en marginell företeelse som aldrig tillåts flytta fram sina sociala positioner. Eftersom muslimer i huvudsak kommer från de arabiska länderna där i regel kompromisser och diplomati uppfattas som undfallande svaghet så är dessa representanter för ovanstående grupp, en tacksam grupp att få sin vilja igenom utan någon ansträngning. Därför kan det bli vår undergång.

Kommentera