Medias agenda mot Trump


MEDIA. Igår hade SVT, TV4, Sveriges Radio med flera som huvudnyhet att Donald Trumps tidigare advokat, Michael Cohen vittnade inför representanthusets utredande utskott.

Michael Cohen dömdes nyligen för en mängd olika brott till tre års fängelse, bland annat för att ha ljugit inför kongressen och skattebrott.  – Vartenda ett av brotten är en allvarlig överträdelse mot USA. Cohen har erkänt sig skyldig till ett smörgåsbord av bedrägliga handlingar, säger domaren William Pauley, enligt CNN.

Många kallar Cohen en patologisk lögnare som försöker få kortare straff, andra menar att han får ännu hårdare straff om han ljuger igen, därför talar Cohen sanning denna gång.

Cohen kallade bland annat Trump för elak, rasist, lögnare och bedragare. 

-Pettersson vet naturligtvis inte vad som hänt och sagts men det vet inte SVT, TV4 eller Sveriges Radio heller.

Frågan är varför svenska medier återger ett vittnesmål av en person som dömts för att ljuga som huvudnyhet och tjatar om det i flera dagar. 

Det säger en hel del om medias agenda. Den är inte att försöka rapportera opartiskt och korrekt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Medias agenda mot Trump

 • Johan

  ”Not my president” drevet har pågått worldswide hos vänsterliberalerna och Sorosvännerna och pågår alltjämt, oavsett vad Trump gör.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Idag blir är det tårtkalas hos PK-media, Trump fick inget avtal med sig hem !!!!!

  Gilla

 • ossie

  Bara att se Carina Bergfelt där Trumphatet bara lyser om henne. Skandalöst att hon får fortsätta på detta vis. Minns dagen efter valet där Trump vann det var som en likvaka hela dagen hos ”opartiska” SVT. Själv njöt jag i stora drag av att se och höra alla PK idioter som var förtvivlade besvikna en del nästan grät över denna ”katastrof”

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Dom kommunister som blivit över finns på Svenska Yle i finland

  Gilla

 • Erling

  Trump, SD och Israel är många ministrars och medias hatobjekt.

  En myckenhet av kraft, energi och tid går här åt för att ventilera
  sitt bottenlösa hat.
  Här är de i alla fall ärliga.

  Resterande aktiviteter tycks koncentrerade på lögner, halvsanningar,
  förnekelser och ljusblå, naiva dunster.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  PK-media har slutat rapportera saker. DE propagerar istället för sin vänstersyn, och inget annat. Samtidigt som de stjäl pengar från oss skattemedborgare, utan rätt och insyn, till sin mycket sjuka verksamhet

  Gilla

 • Argus

  Naturligtvis fabulerar Cohen. Om han talade sanning så skulle han bryta mot ”attorney–client privilege”. Det har även framkommit att Cohen ville bli anställd i Vita Huset men Trump verkar inte ha låtit honom bli det. Surt sa räven…

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  KRIG/TERROR PÅGÅR I SVERIGE!
  SWEDBANK MISSTÄNKS FÖR STOR PENNINGTVÄTT UNDER FLERA ÅR!
  SVERIGES BEFOLKNING DÖR I VÅRDKÖER!

  Och PK-dårar och annat vänster trach, lägger tid på USA, NÄR DE SJÄLVA GÖR PRECIS ALLT, FÖR ATT FÅ DET SOM DELAR AV USA HAR DET…
  Skjutningar
  Mord
  Knark
  Ni-Go zoner
  Fattigdom
  Dålig sjukvård
  Ständig otrygghet

  Sjuka Sverige.

  Gilla

 • alvar1131

  Spektaklet var iscensatt vid rätt tidpunkt. Trumps möte med Kim blev mer likt en notis, trots att händelsen troligen har större betydelse för världen än denne ynkrygg. (Jag såg utfrågningen och kan inte undgå att tycka att Demokraterna valt tid och person för att visa upp mr Ingenting.)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: