Vattenpipor förbjuds


När lagen om rökförbud på restauranger och uteserveringar införs 1 juli, omfattas såväl tobak, el-cigaretter och vattenpipor.

De som protesterar mest högljutt är föga förvånande personer som brukar vattenpipor, oftast från länder sydost om Medelhavet.

”Jag undrar vad som hade hänt med oss om caféerna inte fanns. Vi var där dag och natt. Vad skulle vi annars göra? Hänga i centrum och göra något dumt”

Om de var där dag som natt, undrar man stillsamt vilka tider på dygnet de arbetade och gick i skolan? Får man inte röka på restauranger måste man tydligen begå dumheter. Kanske en oskriven lag i vissa länder?

Vi får väl se om det görs undantag för just vattenpipor i lagen. Skulle inte göra mig förvånad. Annars är det mot Socialdemokraterna som araber och andra som älskar vattenpipor ska rikta sin ilska.

SVT


4 responses to “Vattenpipor förbjuds

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: