Terror-svenskan vill ”hem”


INVANDRING. Heba heter något annat i verkligheten. Hon är född i Somalia och hennes föräldrar bor kvar där. Heba kom till Sverige och Uddevalla där hon växte upp hos morbror och dennes fru, skriver Expressen i ännu en snyfthistoria. 

Somaliskan har blivit svensk medborgare utan några krav. Hennes föräldrar bor i Somalia. Heba har levt på svenska skattebetalare och bidrar inte med något till det svenska samhället.

Nu vill Heba ”hem” till Sverige.

Heba åkte till Syrien för att hjälpa till med att lära muslimer med att läsa Koranen och lära barnen om Koranen. Hon födde barn till terrorsekten IS, hennes man var medlem i Jabhat al-Nusra (al-Qaida) men han dödades i en flygräd.

Nu vill Heba ”hem” till Sverige för att sonen ska få en “bra framtid”. Sonen till den dödade IS-terroristen är, efter att syltryggarna ändrat lagen 2015, svensk medborgare – utan att någonsin befunnit sig i Sverige, utan att förstå ett ord svenska, utan någon som helst koppling till Sverige.

Expressen frågar Heba varför hon anslöt sig till IS och åkte till Syrien: ”Jag hörde att det är bra. Man ska hjälpa muslimer och…Jag vet inte, men…Min svenska är inte bra”.

-Pettersson tycker Heba om hon släpps ut från Syrien ska åka hem till sina föräldrar i Somalia och ta grabben med sig.

Utan syltryggar som bestämmer hade vi kanske  kunnat haft pengar över till vettiga pensioner, skolor och sjukvård till dem som bidragit till Sveriges välstånd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


34 responses to “Terror-svenskan vill ”hem”

 • Inconvenient Observations

  Så lägligt att kunna skylla på dålig svenska så man slipper svara på frågor. Och att hon inte ens kan språket efter alla år är en faktor som talar emot att hon ska tillbaka hit.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Har just tittat på en dukumetär från Mosul efter IS Vilka jävla svin Dom som var med i IS både kvinnor och män har på grund av sina fruktansvärda grymheter förbrukat sina mänskliga rättigheter så dom har inga mänskliga rättigheter mera och skall behandlas därefter Vad som borde göras kan jag inte skriva här men dom skall inte slippa till sverige Tjafset om medborjarskap har ju ingen betydelse

  Gilla

 • gamgubben

  Svammelpellarnas moder den enda rättänkande individen i svensk Riksdag A.L. enligt henne själv kommer naturligtvis att rädda vårt arma land från SD och allt annat ont genom att plädera för ökad invandring. Halleluja!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Home sweet home som de ”SVENSKA” IS-mördarna säger !!!!!!!

  Gilla

 • Macke

  Inte ångrar sig kvinnorna med barn som ”flyr” från sista IS – fästet.
  De lämnar på gr. av att barnen är hungriga.

  ”– Hungern, det var hungern som tvingade ut oss, annars hade vi stannat, säger Umm Karam, ursprungligen från Irak, hon har tre barn, den yngsta nyfödd, bara 7 dagar gammal.”

  ”-Du kommer aldrig att förstå detta om du inte blir muslim, säger hon till mig. IS kan inte dö. Detta är vår mark, om gud vill kommer IS tillbaka.
  – Jag tackar Gud för allt, mina barn var hungriga i flera månader, men jag tackar Gud. Jag ångrar inte att jag valde att leva i den IS staten, säger hon medan hon letar efter en filt åt sina barn.”

  ”IS-kvinnor: Vi ångrar inget”
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7164643

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  ”Hem” är Somalia för kvinnan!

  Gilla

 • carl ekström

  Tack !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Klart hon ”SKA HEM” till det rika trygga och heligt mångkulturella paradiset Sverige !
  En fin dyr bostad välfärdsbidrag och en dagisplats åt barnet väntar garanterat på henne där HEMMA !!!!!!!
  Välkomstkommitten Löfven Sjöstedt Lövin Fridolin Lööf och Björklund är beredd.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Hon kommer säkert ”hem”, tyvärr.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Naturligvis kommer hon och det utlandsfödda barnet ”HEM” till sitt kära Uddervalla, det ser RK eller någon annan s.k mänsklig organisation till med Löfvens och hans 4/V-trojkas goda minne !!!!!!

   Gilla

 • age

  Råttor är nästan omöjligt att utrota!
  Råttor tar sig in i våra hem!
  Råttor äter på allt vi äger!
  Råttor föräkar sig exponentiellt!
  Råttor ser oss som sina ägodelar!
  Råttor för med sig sjukdomar!
  Råttor kostar mycket att ”hålla tillbaka”!

  Vi behöver effektivare ”råttfällor”!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Fällor hjälper inte, råttor är överlevare och till skillnad mot andra smarta, sociala individer och faktiskt även om det är svårt att tro, renliga av sig !!!!!
   Finns värre saker och parasiter att greppa.

   Gilla

 • Ingvar

  Dax att starta en ny resebyrå Onewayticket

  Gilla

 • compulsoryunion

  om den stannat i Afrika hade aldrig folk mördats i Syrien dvs Bengt Westerberg är åtminstone vårdslöshets nmmedgärningsman i folkmord

  Gilla

 • compulsoryunion

  Grovt förtal av svenskar, och renommésnyltning att kalla den för svensk, t.o.m. hundar skäller om att den inte är svensk.

  Gilla

 • Mm

  Ja, vad har hon här att göra.

  Gilla

 • Tore

  Varför titulera man henne som Svensk?
  Hon är neger från Somalia.

  Gilla

  • helen

   Så synd att det finns människor som dig men det för man väl leva med när man bor i Sverige med rasister överallt som inte talas vid om.

   Gå filma människorna som ligger bakom skolskjutningar och terrordådet i Nya Zeeland. Men istället väljer ni att jämföra alla svarta människorna med en sjuk ung tjej. Eller få hon inte vara mentalt sjuk för att hon är en invandrare.

   Gilla

 • SVENSK

  Medborgarskap, på prov, ska inte kunna fås föränn efter 18 skötsamma (ingen brottsligjet) år i Sverige samt efter att de visar på egen försörjning, kunskaper motsvarande minst högstadiet i Svenska (tal, läsning och i skrift etc). Barn till utlänningar som har kvalificerat sig och fått medborgarskap kan då också bli medborgare på myndighetsdagen om de varit skötsamma.
  Detta innebär att troligtvis mellan 95 och 99% måste återvända hem.

  Gilla

 • Fjölet

  fan vad tidningar lyfter fram snyfft berätelser om alla som anslutit sig till mördar grupper,
  vad vill de, att svenska folket skall tycka synd om mördarligor som fart runt i hela mellanöstern och huggt huvud av oskyldiga
  lägg ner tramset och låt de skyldiga ta sitt straff där dom är, av de länder där dom härjat och tagit livet av deras befolkning.
  rätt skall va rätt och nog får va nog.

  Gilla

 • Hanna

  ”man ska hjälpa muslimer, och min svenska är inte bra” – intresset för Sverige och att bidra med något här är totalt obefintligt. Det handlar bara om att FÅ försörjning av de föraktade kuffarna.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Visst och man tackar sen Allah för att han har väglett dem och sett till att de fått sina tillstånd i Sverige. Inte Svenskarna, dessa dumstrutar som ska hålla tyst, jobba och betala skatt så att Allahs barn får sina bidrag.

   Gilla

 • Hasse

  När ska den svenske resa sig och gå ut ifrån stugvärmen ,om man har råd att betala el räkningen.

  Gilla

 • Bobby

  ”Min svenska är inte bra”, inte stressa över det hörru, vi kan hjälpa fylla i socialbidragsblanketterna. Dessutom behöver man inte kunna Svenska i det Svenska kalifatet. VÄLKOMMEN, du underbara varelse!

  Gilla

 • Kurt

  Må hon ruttna där tillsammans med sitt yngel, vill hon hem ska hon åka till Mogadishu där kan hon hjälper muslimer tills hon storkna.
  Ha man varit så korkad och avskyr vårt samhälle så mycket att man ansluter sig till IS och lämnad civilisationen för att bli med i en mördarsekt av sällan skådad slag så få man stå sitt kast.

  Gilla

 • Tore

  Sonen ska få en bra framtid= försörjd resten av livet.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Självklart !
   Fridolins stenrika Sverige tar väl hand om de sina icke infödda äkta svenskar.

   Gilla

 • Opeter

  Jag hoppas att alla pensionärer läser detta och förstår varför deras pengar inte räcker till !!! Framför allt slutar röstar på dessa partier som är ansvariga !!! Istället lägger rösten nästa val på det enda parti som inte behöver ha dåligt samvete till att ha förstört ett före detta kanske världens västa land !!!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Sveriges trygga naiva och konflikträdda Melloälskande väljarkår som de senaste 40 åren stött en 7 klöver och deras totalt okontrollerade massinvandring kommer aldrig att ändra sig och rösta annorlunda !
   Blir för egen del definitivt en röst på AFS även i valet 2022.
   Nu vill Molgan och regeringen tydligen kriminalisera samröre med terrororganisationer.
   Patetiskt, en sådan lag kommer inte att betyda ett dyft i verkligheten är bara tidigt valfläsk.

   Gilla

 • ossie

  Hem = Mogadishu Åk Dit !!

  Gilla

 • Opeter

  Jag hoppas alla fattig pensionärer läser detta och får en förståelse till varför pengarna inte räcker till !!! Framför allt förstå varför man inte ska rösta på dessa partier som är ansvariga !!! Istället lägga rösten på ett enda parti som inte behöver ha dåligt samvete av att förstört ett av världens före detta bästa land !!!!

  Gilla

  • Peter Sjöström

   De flesta pensionärerna är väl sosseriets bästa valboskap . För övrigt vill jag tacka alla insändare här för deras friska sunda välvilja för den somaliska kvinnan . Ett stort tack ! Mvh Sjöström

   Gilla

 • Tony

  Sverige är inte hem för henne res hem till Somalia. Äcklas av alla snyfthistorier som inte minst radio Tv kanalerna käftar om dagligen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: