Stäng

Margots Marodörer Leker Med ballonger

En omgång med ballonger med  brand- och explosiva laddningar skickades igår från Palestian, för att ställa till nått elende i Israel.

Så, medan Israel landar på månen, knyter dessa muslimer ihop flera ballonger och sätter brand eller explosiva medel under ballongerna, för att försöka starta eldsvådor. En imponerande användning av de Svenska skattebetalarnas pengar som utrikesblondinen gärna och ofta skickar till Palestina.

Tidigare på Petterssons Blogg om hur Palestinierna utvecklad detta högteknologiska vapen: HÄR

7 reaktioner på “Margots Marodörer Leker Med ballonger

 1. Varför ger Sverige bistånd till en befolkning med de krigiska inslagen? Vi har fredliga svenska människor, som är i större behov av bistånd och ska prioriteras först. Först eftersom svenskt bistånd ska först gå till svenska behövande. Vad är problemet?

 2. Ett motmedel skulle kunna vara en eller flera specialtränade falkar som kan punktera ballongerna innan de når sitt mål.

  1. Man får väl hoppas på att israeliska prickskyttar skjuter ned dem över palestinskt område.

   Någon som har ett bra tips om hur man kan undvika att betala skatt i detta landet utan att få både skattemyndighet och kronofogden efter sig? Vill inte medverka till regeringens slöseri med pengar som borde gå till viktigare ändamål.

 3. En ny tidsålder i Allans tideräkning,har härmed inletts !
  En uppfinning som abzurdska Nobelkommittén lär få ha bland kandidaterna,för årets stora innovativa framsteg,inom arabvärlden !
  Allan Achba…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: