Terrorexpert – Extremismen blir inte mindre utan växer, i Sverige!

ISLAM. Magnus Ranstorp, är en svensk statsvetare, docent och expert på frågor kring terrorism twittrar om läget i Göteborg

“Lämnar Göteborg efter hjärtskärande berättelser av vanliga hårt arbetande familjer i särskilt utsatta områden som pressas av grovt kriminella nätverk. Dessa misshandlar och dödshotar familjer som inte vill ställa upp och hjälpa kriminell verksamhet. Helt sjukt i dagens Sverige!

Har också fått många berättelser att salafister/wahabister och Ikhwan (MB) flyttar fram sina positioner och anpassar sina strategier. Extremismen blir inte mindre utan växer. Dessa miljöer möter lite motstånd från myndigheter.

Är också tydligt att den konspiratoriska världsbild ”att socialen tar dina barn och att det bedrivs en häxjakt mot muslimer” är utbredd bland unga och sprids aktivt av postkoloniala identitetspolitiska aktivister. Att bryta denna ekokammare av falska narrativ måste prioriteras”.

Magnus Ranstorp säger även att Sverige borde diskutera, den självklara, frågan om att utreda alla svenskar som har återvänt från terrorsekten IS.

– Pettersson säger att det pågår en enorm förskjutning av värdegrund och kultur där islam och konsekvenserna av islam vinner mark steg för steg. 

Detta pågår på grund av politikers och journalisters frånvaro i verkligheten. De koncentrerar sig på Orban och Trump medan landet förändras framför ögon på oss.

Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för “flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar att möta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Terrorexpert – Extremismen blir inte mindre utan växer, i Sverige!

 1. Enkelt, alla är så förbannat rädda för det falserade begreppet rasist som används flitigt av vänstern och nyadeln om du försöker säga stopp eller resonera förnuftigt.

  Nej, där står samhället i en ring runt den stackare som vågar opponera sig, pekar och mässar “rasist! rasist! rasist!”

 2. Klart att extremismen bara ökar i Löfvens trygga och heligt mångkulturella paradis Sverige med en 40-årig och ännu forsatt okontrollerad massinvandring av pensionsräddare !
  Att så är fallet behöver man inte vara Einstein för att begripa, Sverige är förlorat till icke kristendom inser man inte det 2919 då är man lindrigt sagt naiv och tyvärr så har 7 klövern både haft och har fortsatt en trygg naiv och lydig väljarkår bakom sig som gett sig den på att sänka Folkhemmet i ett omoraliskt kriminellt mångkulturellt och anarkistiskt träsk.
  Ett stort tack till förädaren 7 klövern och deras trygga väljarkår.

  • UG eller Dick och vad mer du kallar dig. Du har tydligen svårt med förståndet och läsa innantill så jag raderar några kommentarer.

   //Pettersson

   • Är du ute på en personlig vendetta eller? Du tillför inget till diskussionen.

 3. – och ingen bryr sig om eller ens kommenterar det faktum att
  socialdemokraterna har ”sålt” Sverige till islam, muslimerna genom
  kontraktet, som alltjämt gäller.

  Varför säger ingen något om det?
  Varför accepterar SÄPO det största LANDSFÖRRÄDERIET i Sverige
  i modern tid?
  Finns någon förklaring?
  Korroption, kontrakt, rädsla eller vad är felet?

Kommentera