Rån på Östermalm

BROTTSLIGHET. En grupp ungdomar på Östermalm i Stockholm har blivit hotade av andra ungdomar som ville åt deras jackor. Tre misstänkta kan gripas i närområdet, rapporterar polisen.

Den här löpsedeln är från 23 februari 1970, då var det rejäla tag på Östermalm. 

Ungdomarna som blivit utsatta för rånförsök har befunnit sig i närheten av Fältöversten då en annan grupp ungdomar kommit fram och försökt hota till sig deras jackor. De ska förutom att hota också ha slagit ungdomarna. De har i samband med det inte fått med sig jackorna men stulit andra tillhörigheter.

Ingen person behöver sjukhusvård. Flera polispatruller söker i området och tre personer hittas och grips som misstänkta för försök till rån.

-Pettersson säger att det är nya tider, rån för jackor har blivit vanligt. Nåväl, moderaterna i Fältöversten har fått som de velat med Reinfeldts öppna hjärtan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Rån på Östermalm

 1. Tröttsamt med dagens kriminella infödda svenskar, tur att massimporten av räddande och icke kriminella pensionsräddare fortsätter i oförminskad takt så att Sverige på sikt räddas!

 2. Enligt obekräftade uppgifter har Fredrik ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt skaffat sig skyddat boende …

  Vem bor här?

  http://imengine2.lrf.infomaker.io/?uuid=baf17f29-2b17-4895-a884-a7f6a30c7e32&type=preview&source=&function=fit&width=640&height=434&q=80&maxsize=640&name=oland-4_3.jpg

  Jo det gör fd partiledaren för (M) och fd statsministern i Sverige, d v s han som plötsligt försvann.

  https://janmilld.files.wordpress.com/2015/01/frjorden.jpg

  Detta p g a de extremt osäkra förhållandena som nu råder på gatunivå ute i hela det svenska samhället.

 3. ”Öppna ERA hjärtan!”

  Någon som vet om Reinfelt har körkortet kvar?

  En god vän visade samma brist på omdöme.
  Läkaren drog körkortet direkt för henne.
  => Alzheimers!

 4. SD är näst största parti i det valdistriktet. Ni som verkar njuta av händelsen där nu har tydligen missat det.

  • Tanten:
   I mitt fall var det nu inte menat mot i första hand,de personer som liksom jag i andra Ghetton,fått sitt bostadsområdet förändrade till Orientaliska förhållanden,p.g.a. av okunniga politiker,grevar och baroner. Misstänker att huvuddelen på Östermalm tillhör de lite skitförnäma godhjärtade välkomstkramarna,som gärna imponerar !

 5. Bara att gratta er Östermalms-bor,att äntligen mångkulturen hittat er !
  Nu får ni liksom de boende i Rosengården o. Seved,själva hämta era event, paket hos Post Nord,eftersom dessa av säkerhetsskäl nekar besöka,era typer av områden….. 🙂

 6. Som man röstar får man ligga , era dårar .
  En mur och ni kan rösta som vanligt , fint va ? Eller gillar ni inte Trump lösningar på världens ”utmaningar ´´ ?
  Jag tycker det är helt underbart att ni håller på att drabbas av er älskade mångkultur !!

Kommentera