Demonstration mot väktarvåld i Stockholm


INRIKES. Idag har hundratals människor demonstrerat mot väktares ”övervåld” och ”rasprofilering” i Kungsträdgården i Stockholm, skriver Mitt i. Bakgrunden är de uppmärksammade fall nyligen då vakter kritiserats för sin våldsanvändning.

– Att så många människor kom är bevis på att människor har tröttnat på det här och vill att det ska få ett slut, säger Kebba Njie, från AFRIS, ett socialt nätverk för afrosvenskar som är med och arrangerade demonstrationen.

-Pettersson säger att det kan inte vara så svårt att få slut på väktarnas våld.

 1. Visa biljetter eller legitimation när ordningsvakterna frågar.
 2. Gör som vakterna säger.

Jag är övertygad om att vakterna inte bråkar i onödan, utan försöker få människor att följa reglerna och de kontrollerar dem som ser misstänkta ut av erfarenhet inte efter hudfärg…

Kebba Njie, från AFRIS, borde säga åt sina polare att köp biljetter, fuska inte och åker ni dit så ta konsekvenserna och betala böterna. Då slipper man bråk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Demonstration mot väktarvåld i Stockholm

 • Kenth Andersson

  Bara att ta bort alla väktare och ordningsvakter och låta den sjuka vidriga och militanta extremvänstern sköta ordningen på gator och torg !
  Dialogpolisen Kling och Klang behövs inte heller, de får ju i alla fall inget göra mot dagens stackars missförstådda och heliga kriminella parasiter.
  Inte svårt att varje dag få mycket onda tankar i dagens idiot-Sverige.

  Gilla

 • Olof.p

  När kommer demonstration mot afro/arab/muslimskt våld? Säg var jag kommer direkt. I jämförelse står nog afro/arab/muslimskt våld för 100 gånger mer än polis/väktar våld.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Egentligen borde väktarna vara borta från allt en hel vecka, bara för att visa att dom verkligen behövs i vårat multikulti samhälle. Men troligtvis så märker inte dom vänsterblivna eller AFRIS av att väktarna är borta, dom är bara glada och stolta för att ingen kollar när dom plankat.

  Gilla

 • Danne

  Skaffa ett jobb, tjäna pengar, sköt er och undvik att anklaga alla för rasism så blir ni också riktiga människor.
  Det verkar finnas en övertygelse om att det finns hinder för dessa människor och att det skulle bero på hudfärg.
  Jag tror snarare att folk är rädda att anställa såna som uppfattar en tillsägelse som rasism och börjar skrika.

  Dem jag jobbat med som haft annan hudfärg har inte utmärkt sig speciellt mycket när det gäller effektivitet och ordning, kan också vara orsaker till problem och är legitim kritik.

  Gilla

 • Lellegoo

  Det är precis i dessa kretsar vi hittar de riktiga rasisterna. De mest rasisterna bor no-gozonerna. Men som också konstaterats, så sprider de sig också bl a till Östermalm.

  Gilla

 • Bhoman

  En demonstration mot att ´´ DOM ´´ INTE får bete sig som de vildsvin dom är vore en bättre beskrivning .

  Gilla

 • Bhoman

  Rasprofilering ?
  Jag tillhör den enda rasen som finns , nämligen den vita ,mörkhyade är enligt PK inte en ras .
  Jag och min ras har aldrig stött på detta problemet så …. det måste helt enkelt ha att göra med Beteende som har ursprung i Religion . Uppväxt , Uppfostran och Kultur hos individer med en hudfärg som INTE tillhör en ras .

  Gilla

 • ossie

  Vakterna bråkar nog inte om negrerna betalar biljetten eller låter bli att spotta gapa och bära sig åt när de blir påkommna. Men det är ju klart att inte samma regler gäller för dem som för oss vanliga svenskar de har ju rasistkortet att dra upp.

  Gilla

 • nordiskKultur

  Det är väl så att migranterna i Sverige fått lära sig att de har bara rättigheter och blir därmed oerhört fräcka och tror sig kunna få göra vad som helst och går det inte som i det här fallet dras ”rasistkortet” upp väldigt snabbt. Väktarna gjorde precis som de ska göra-eloge till dem

  Gilla

  • Bhoman

   Om vi hade i detta land utvisning på riktigt för det minsta lilla , jag menar att om en individ bara så mycket som var otrevlig med en personal så UT på riktigt , så skulle till och med PK-dårarna kunna slappna av och njuta av livet .

   Gilla

   • Danne

    Att de var så få på ”demonstrationen” visar att det är de närmast sörjande som är där.
    Det brukar vara några stycken som blivit avkastade av samma anledning och sen blir det ett universiellt problem.

    Det här skulle aldrig existera utan vänstermedia som hela tiden skruvar upp retoriken från dem som inte bryr sig om lagar och regler.

    Var glad att det finns tunnelbana och att ni får åka, ni får bidrag till resor. Betala!!!

    Gilla

 • Realist

  Ursäkta eftersom jag Aldrig ska besöka denna stad !¨
  Men vad skulle Ni som använder tunnelbanan i denna stad göra utan dessa VÄKTARE som upprätthåller ordning och trygghet ???
  Skulle NI VILJA VARA UTAN DOM ?????

  Gilla

 • per22

  Att en demonstration för smitning och gratisåkande kan samla hundratals människor visar bara att afrosvenskarna och vänstern inte passar in i ett civiliserat samhälle.

  Gilla

 • Tore

  Den dan ni har en manifestation mot gruppvåldtäkter på Svenska kvinnor har ni mitt stöd.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: