En sosse twittrar


Det är inte bara Annika Strandhäll och Anders Lindberg som har otur när de twittrar. En annan socialdemokrat som borde låta bli är Veronica Palm.

Fråntas du ett medborgarskap har du gjort något som visar att du inte vill integreras. Alternativt har du begått ett grovt brott och då ska du utvisas, inte integreras.


18 responses to “En sosse twittrar

 • Peter Skoglund

  De socialdemokratiska ”twittrarna” sittandes på välavlönade poster, som både styr och påverkar Sverige. Får inte till det riktigt.

  Deras små uttryck kommer ju definitivt, inte att hamna bland de klassiska ordspråken eller ses som bevingade ord för framtiden.

  Förmodligen hamnar de i böckerna ” Utmaningarnas folk och deras talesätt” ,” Uttryck för dig som pizzaekonom” eller ” Otur i tyckande- en sosses lycka”.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Lindberg, Strandhäll och Palm !!!!!!
  Vad hände en gång ?????

  Gilla

 • Tore

  Veronica Palm verkar vara rätt svår själv att integreras med verkligheten.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Dom där tre skulle mer kunna kallas Twatters

  Gilla

 • Karen

  Hela integrationen är så jävla misslyckat att det nu bara är medicinerade sossar med andra politiska partikollegor på samma medicin som tror på skiten.Verkligheten är att ekonomin är körd i botten och att välfärden kommer att bli betalfärden,dvs din plånbok avgör hur bra omsorg du kan få. Asylturismen är inget annat än utsugare som tar det sista vi har kvar på kistbotten av kassan… men huvudsaken är att vi ”var snälla” innan vi gick över till att bli en bananrepublik.

  Gilla

 • Danne

  Hur ska vi kunna lämna det samhälle vi byggt upp till dessa människor.
  Våra drömmar och våra strävanden förstörs och vår ära och redlighet dras i smutsen av människor som aldrig behövt slita för att bygga upp nåt.

  De som tror att ett folkutbyte är den rätta vägen att gå. I ivern att iscensätta det spektaklet så väljer man de grupper som kulturellt befinner sig ljusår från får utveckling och vårt sätt att hantera framtiden.

  De som kommer hit är ute efter snabba pengar oavsett var de kommer ifrån. De är outbildade, har dålig impulskontroll, löser alla konflikter med våld och har som grädde på moset noll intresse för det svenska.
  Den strävsamhet som skapat vårt samhälle och dess framgångar. Det är bara en tidsfråga innan de har lyckats sätta landet i konkurs, för att därefter resa tillbaks till det land de var förföljda i (nobelpriset i lögn).

  Det är för mig ett mer påtagligt problem än miljön eller dumfeminismen, men med förespråkarna för dessa idiotpåhitt på tåget så närmar sig stupet ännu snabbare. Det känns trist att det tillsammans med låg pension och dålig sjukvård verkar bli det slut som många av oss aldrig trodde vi skulle behöva utstå!

  Gilla

 • Danne

  Skicka hela vänstern till Venezuela, där kan de leka fördelningspolitik och älska IS.

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  En svensk socialdemokrat kan inte fatta en så komplicerad sak.

  Gilla

 • Doktorn

  Dessa ”intelligenta” socialdemokrater. 😁😁

  Gilla

 • Kattsand

  Våra politiker har hittils inte brytt sig ett dugg om integration vad jag vet….så varför nu?
  Sedan undrar jag lite över begreppet ”främja integration”, vad betyder det egentligen på PK-språk?
  Har för mig att det användes innan när man ville argumentera för böneutrop, och nu när man argumenterar för att låta terrorister behålla sitt västerländska medborgarskap. Så det känns inte riktigt som om det betyder samma som det låter som….

  Gilla

 • Tony

  Det är något märkligt fel med Sosse regeringen, som nu i många år stämplat alla här Sverige som inte köper deras vansinnespolitik att vara nazister eller att ha nazistiska rötter, det är samma parti, som tillsammans med Bondeförbundet (C) närmast kröp och fjäskade för Nassarna i Tyskland under andra V. K? Och nu nöjer man sig inte bara med att sätta detta epitet på inhemska medborgare, nu går man ut i Europa och sätter denna stämpel på politiker i andra länder? Finns det inte en enda vettig människa i detta självgoda parti som kan sätta ner foten mot dårskapen?

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Nämn en sosse som fått stå till svars för sin dumhet.

  Gilla

 • Suzie

  Sosse Palmen måste nog mena svenska kvinnors underkastelse inför islam,ja den där bilden ni vet där hon och kommunist Gudrun glatt poserar i hijab.Som sossen Mona Sahlin sa;” svenskarna måste integreras i det nya Sverige för det gamla Sverige kommer aldrig tillbaks”.

  https://petterssonsblogg.se/2014/05/17/frihet-utan-sjal/

  Gilla

 • putte

  Jag tycker nog att sossarna ska ha lite självinsikt och avhålla sig ifrån twitter för det blir bara fel . För om det som dom nu torgför är en spegling av deras innersta då är det illa ställt med dom .

  Gilla

 • Tony

  Synd att det inte går att utvisa Veronica Palm?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: