Det svensk/norska IS-kräket omringad, frun är död och barnen svälter

ISLAM. Den svenske/norske IS-mördaren Michael Skråmos hustru Amanda Gonzales, 28, dödades för några veckor sedan i Syrien. Michael Skråmo befinner sig nu med sina sju barn i ett av de sista fästena som hålls av Islamiska staten och vägrar ge sig. Han vill heller inte släppa barnen trots att de svälter. Skråmo är norsk medborgare.

TIDIGARE 2016-04-16. Michael Skråmo, muslimsk terrorist från Göteborg, det finns bara svärdet mellan oss och dem

ISLAM. Michael Skråmo, född i Norge 1985, uppväxt i Göteborg, konverterade till islam för drygt tio år sedan. År 2009 bjöd SVT in honom så att han för tittarna fick berätta vilken falsk skräckbild som spreds om fredliga muslimer i Europa. 

2:35 in i debatten dyker Michael Skråmo upp, men titta gärna innan, på bland annat herr Kaplan

För c:a två år sedan tog Skråmo fru och fyra barn och reste till Syrien för att slåss för den kriminella muslimska terrororganisationen IS.

Den 30-årige terroristen kallar sig idag för ”Abdul Samad al Swedi”, nu sitter han, om inte Putte bombat honom, i Syrien och uppmanar alla muslimer i Sverige att ta efter hans exempel och gör väpnad jihad de med.

– Vi behöver er att komma ner hit och ge stöd till Guds religion, säger Skråmo. Men PK-säger fortfarande att det inte har något med islam att göra och att vi ska lita på muslimer.

Michael Skråmo

35 thoughts on “Det svensk/norska IS-kräket omringad, frun är död och barnen svälter

  1. Jag tror att S, C, L M, V, KD och förhoppningsvis SD aktar sig för människor med ett brutalt språk.
    Ska invandringspolitiken ändras så blir det utan samarbete med de brutala. Tro mig!

  2. Ryssland har tagit hem kvinnor och barn till IS terrorister från Ryssland, men männen har blivit kvar i Syrien.

    När IS och andra terrorister som al-Qaida gick in i Syrien från Iraq stöddes de av bland annat USA, Israel, Saudi och Europa, därför IS och terroristerna var för en regimförändring, som stöddes av de här länderna.
    Om inte terroristerna hade fått ammunition, vapen och finansiering utifrån, hade kriget i Syrien upphört mycket snabbt.
    Terroristerna kunde inte få tag i vapen och ammunition inne i Syrien utan allt kom utifrån och smugglades in till Syrien i enorma mängder.

    Motivet att få en regimförändring av USA och andra länder i Syrien var för att kunna bygga en gasledning från Qatar som skulle förse Europa med gas därifrån, och drastiskt minska Rysslands försäljning av gas till Europa.

    Den här gasledningen från Qatar skulle gå över Saudi, Jordanien, Syrien, Turkiet och till Europa, men stoppades av Syrien som inte ville skada Ryssland.
    När upproret startade av al-Qaida i Syrien 2011 ansåg många att regeringen faller efter några månader, men så blev inte fallet därför regeringen hade fullt stöd av folket.
    När regeringen begärde hjälp från Ryssland och Iran, vände utvecklingen till Syriens fördel och terroristerna är nu på väg att bli helt utslagna.

    Ryssland har haft ett stort egenintresse att stötta Syrien och samma sak med Iran, därför har de också ställt upp för Syrien, att det skall förbli en enhetlig stat och inte att utländska intressen skall splittra landet.

  3. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
    Vi bjuder sekten på vår välfärd’
    Vi bjuder sekten på det vi arbetat för!
    Vi hjälper sekten bygga stridsledningscentraler!
    Vi tillåter sekten ha ”lokal stridsledning”!
    (Högtalaranläggningar för stridsledning)
    Vi låter sekten föröka sig exponentiellt!
    Socialdemokraterna har kontrakt med sekten!
    Kontraktet säger att sekten ska ta över Sverige!

    Vill du ha sekten i Ditt Land?
    Vill du bli slav under sekten?
    Vill du bli dödad av sekten?
    Det är sektens direktiv och mål!
    Gör du något för att försvara dig och ditt?
    => nej, jag märker det!
    Skyll dig själv!

  4. Vi kan nog vara ganska säkra på att Skråmo blev mottagen med öppna armar av det politiskt korrekta gänget här i Sverige, trots att han ändå är en vit man.
    Jag törs påstå att de som hatar Åkesson mer än gärna tog Skråmo i hand.

    • Skråmo hade helt säkert stort stöd när han åkte till Syrien för att strida mot Assadregimen och få till en regimförändring i Syrien.
      När man ser till de politiska partierna är det väl endast SD som stöttat den nuvarande regimen i Syrien med Assad som ledaren.
      De andra partierna har kommit med uttalanden som att han är en slaktare av det egna folket och liknande.
      Men alla som känner till förhållandet i landet vet om att Assad har ett mycket stort stöd av folket, som ligger nära på 100%. Assad han är också human mot terroristerna, som lovat dem amnesti om de lägger ned vapnen och inser att det är demokratiska val som skall förändra politiken och inte vapen och terror.
      Desertörer som lämnat landet för att komma undan militärtjänstgöring har blivit lovade amnesti också, men de blir tvungna göra värnplikten som de rymt ifrån.

      Vad händer exempelvis i USA med desertörer och terrorister, är de humanare än vad nu Assad regimen är ?

      • Skråmo måste vara felinformerad eftersom han fruktar att bli utlämnad till USA av kurderna, eftersom USA har samarbetat med IS kommer de inte att ställa till någonting för de som stridit för IS mot SAA.
        USA har evakuerat IS kommendanter med helikopter att de skall komma i säkerhet för SAA trupper, som inte accepterar IS och dess ledare.
        USA har anlitat kurderna som legosoldater att de skulle skapa en frizon där USA och Israel kunde ha inflytande, när de inte kunde fälla regeringen i Syrien med Assad och få till ett regimskifte.
        Men Turkiet accepterar ingen sådan frizon för kurderna eller någon anatomi, utan Syrien skall bli ett land för alla minoriteter, som också är Syriens policy.

        Kurderna har stridit mot IS därför de vill inte att de skall finnas på deras område.
        Men när det gäller Skråmo är det sannolikt frågan om en rimlig lösensumma och han går fri.

        Eftersom Skråmo stridit och sannolikt varit terrorist mot SAA, finns det sannolikt många som välkomnar honom i Sverige, därför alla partier bortsedd från SD har sympatier mot de som är emot Assad och dess regering.
        Därför skulle de inte förvåna om de iordningställer regeringsplanet för hemtransport av alla svenska terrorister som stridit mot Assad och dess militär.

  5. ”Kräket” jag har ingen sympati för norrmannen.
    Heller ingen sympati för språkbruket på denna blogg. De som tror att brutalt språk gynnar SD har troligen fel. Det har SD insett, därför utesluts så många. Jag brukar följa Alfssons blogg, han brukar inte vara brutal ändå uteslöts han, jag är förvånad.

      • Ja, jag tycker att det är viktigt, brutalt språk kanske är en brutal människa.
        Hur du någonsin Åkesson ha ett brutalt språk, nej det har han inte. Nu tror jag inte att han är sån heller, men om ha var sån så skulle han ändå inte använda det för han är smart.

    • Sätt på dig en fittmössa Langmore.
      Oj nu är jag kanske en brutal människa, tror du att muslim invationen ska stoppas av ett gäng henfjoller med vårdat språkbruk?

    • Tamburmajor och snabbköpskassörska är väl mycket snällare än att kalla någon för rasist, fascist och nazist.
      Beträffande kräk så är det kommet av kreatur vilket i detta fall är en lindrig benämning av en is-terrorist.

  6. Har måhända snabbköpskassörskan Margot Wallström någon räddningsplan för denne IS-mördare som naturligtvis vill och måste få komma till paradiset Sverige och sitter Löfven Lööf Lövin Fridolin Tamburmajor Björklund och deras dörrmatta Sjöstedt i krismöte nu och klurar på hur deras s.k IS-svensk ska tas om hand när han kommer hem till Sverige som det så mysigt brukar heta ?

    • Tror Kenth att det är bra att klistra olika epitet på folk gynnar saken, det tror inte jag. Istället undrar man vad det är för människa som måste använda öknamn på folk, såsom vi gjorde som barn, ingen blev glad av det. Vi har olika åsikter på våra problem, och bör alltså argumentera för vår sak. För övrigt tycker jag att det bryter mot bloggens regler, oartigt tal.
      Det gynnar ingen.

      • ”Langmore”!
        Har du själv just återvänt från IS?
        Blir du bjuden på den välfärd vi har byggt upp?
        Känner du tacksamhet för det du får gratis?
        För det är väl bara en muslim som kan tänka
        och uttrycka sig så Sverige-frånvänt som du gör?
        Är det kanske bättre att du förenar dig med den där Kråmo (?) igen?
        INvandrarverket betalar säkert en tågbiljett?

      • Svar till Langmore:
        Snabbköpskassörska är inget öknamn eller epitet, är ett respektabelt yrke.
        Tamburmajoren hänger man upp rocken på men då säger jag istället reservofficeren Björklund som är korrekt och hoppas att det är till belåtenhet.
        Politikerna som tydligen anser sig vara mer värda klistrar föraktfullt epitetet ”det där vanliga folket på oss hederliga arbetande medborgare som försörjer både kreti och pleti i 7 klöverns s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige och det är något som är mycket irriterande !

  7. Kan bara repetera vad en viss Winston Churchill nämnde för cirka
    100 år sedan och gäller i högsta grad än:
    Islam is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog.

    Hydrophobia = rabies

  8. Man får verkligen hoppas att de gått på världens blåsning, att de 72 väntande oskulderna är…..MÄN.

    • Min teori är iofs att de föredrar män och därför inte skulle accepteras av deras Gud och medmän, här på jorden, och väljer the easy way out och samtidigt blir hjältarna som får en massa oskulder, som i allahs tro är fruntimmer men visar sig vara män. Vinn vinn?

  9. Bara att hoppas Allan är honom nådig,och han får träffas av en kula mellan ögonen !
    Tyvärr för IS-bocken är alla de 72 jungfrurna redan helt fullbokade,av hans tidigare goda terrorist-kamrater ! Allan Achba…..

  10. Synd om barnen, men de vuxna skitstövlarna har jag inga som helst sympatier för. Låt snubben tugga sand under resten av livet.

    • En liten kobra blir snart stor och hugger när den vill. Dom små telingarna kommer garanterat följa i föräldrarnas fotspår.
      Se bara på Youtube när småttingar skär huvudet av både det ena och andra. Inavel och dåliga gener och helskum uppfostran. Hatet sitter djupt i dessa ”människor”

  11. Till Amerikanarna var det ? Enligt ovedersägliga uppgifter så har USA och deras lierade hjälpt IS tidigare . Dessa ligger ju också bakom de flesta krig och oroligheter som skapat och skapar dessa strömmar av ovälkomna individer till Europa . Tror det blir bäst om Syrien och dess ledare tar hand om IS . Mvh Sjöström

  12. Det är bara att förklara att han är fredlös. Självfallet på den plats han är.

    Är det nu medeltida regler som gäller, så får väl vi också plocka upp de vi har ur bagaget.

  13. Det låter som ett kommunistiskt stormöte. Samma meningslösa svammel, som att det inte finns internationella betydelser på orden. Själva sitter de vanligtvis och slänger ur sig epitet som pk-maffian gillar, nazist, rasist och fascist. De har precis som alla andra fanatiska rörelser en uppenbar brist på insikt och förmåga att förändra sig.

    Men det som inte kommer upp i den ensidiga debatten är fakta, att islam helt öppet förkunnar terrorism och hat taget direkt ur koranen. Om de lade lika mycket energi på att bekämpa den dåliga delen av islam, så skulle jag kunna tro på att de är moderata muslimer. Men inte ens det lyckas de uppvisa, bara försvar för en religion som sammantaget står för största delen av terrorismen i världen.

    Nu är det inte bara det som är problemet. Det är misogyni, hederskultur, omskärelse och andra medeltida kulturyttringar. Jag efterlyser än en gång en vettig tolkning av islam som är kompatibel med de demokratiska värderingarna.

    • Omöjligt, politiska våldsideologier är inte kompartibla med demokratiska värderingar, har aldrig varit det med nazism eller kommunism och kommer heller inte att vara det med islam.

  14. Fransmännen skickar ett gäng specialsoldater som ”tar hand” om problemet, så har de löst det på plats så att säga. Undrar om Wahlström har tänkt den tanken att skicka ner SOG för att lösa uppgiften.

    • Vad ska de bo någonstans och arbeta med för att försörja sig själva, för det ska de väl göra ?

Kommentera