Tio unga rånade och knivhotade i Södra Sandby


BROTTSLIGHET. Tio ungdomar har rånats och knivhotats utanför Killebäcksskolan i Södra Sandby, Lunds Kommun, på söndagskvällen. 

Fyra killar i 17–18-årsåldern tros ligga bakom rånet. En av dem ska ha hotat ungdomarna med kniv samtidigt som de tre andra gärningsmännen plockade på sig deras tillhörigheter.

De okända gärningsmännen har tilltvingat sig bland annat mobil, jacka, skärp och smycken genom sparkar och slag, samt hot med kniv, av nio personer. De har även försökt tilltvinga sig tillhörigheter från en person. Händelsen rubriceras således som rån samt försök till rån och har sammantaget tio målsägare. Ingen misstänkt är gripen.

-Pettersson undrar hur gamla de rånade är? Signalementet är märkligt, det står i media att rånarna var 17-18 år, bar jacka från Canada Goose och Parajumper, det är dyra och exklusiva herrkläder, däremot verkar ingen ha sett något annat av rånarnas signalement som längd, hårfärg, hudfärg, språk eller något annat men det  är också ett signalement.

Polisen om händelsen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Tio unga rånade och knivhotade i Södra Sandby

 • Peter Sjöström

  Klimatförändring ? Klimatet hårdnar ! Detta klimat har vi beställt och nu är det levererat sedan några decennier tillbaka . Detta klimat kan vi åtgärda om nu folket som röstat fram det nyktrar till . Om 4 tonåriga rånare kan råna 10 ungdomar så måste de 10 vara ganska små eller flickor ( förlåt det nedsättande ) . Kanske lätt att sitta på läktaren , svårare att vara på plats . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Märkeskläder – inget signalement – Hmmm! Alltså handlar det om nya ”ensamkommande” (ljugande om sin ålder), som överösts av lyx. Detta räcker dock inte, kanske då knark är dyrt, så de måste stjäla mer. Kördes de till S Sanby av någon ”batik-häxa?

  Gilla

 • Blodsven

  Det var värre förr, påstår vissa hjärndöda skithögar som endast slickar makten i arslet…

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Som det brukar heta inget signalement är också ett signalement.

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Den självgoda humanistiska stormakten har återigen kastat upp sin äckliga magsyra och sölat ned. Behöver inte rättsmyndigheterna lägga ned ens traditionella åtgärder på att städa upp? När skall ansvariga vakna?

  Gilla

 • NisseBerra

  Ja, nu skördar vi vad vi sått de senaste 30 åren. Grattis Sverige, tryggare än nånsin….

  Gilla

 • JEX

  Tryggheten i Sverige är bra säger Löfven . Och snart har vi ännu mer islamister på våra gator och torg.

  Gilla

 • Nisse

  Stefan importen varit i farten igen…….

  Gilla

 • Gringo

  Som vanligt får polisen arbeta i motvind, för något signalement får man inte gå ut med eftersom det inte passar in i normen vad PK-folket tycker. Så fort det inte finns något signalement eller när det är pixlade bilder eller när texten från media tyder på att ”alla” svenskar är antisemitismer då vet man nästan till 100% att det INTE är svenskar som begår brotten, blir så trött på media som inte vågar ta i frågan utan hellre ljuger och vrider om bilden så de passar deras agenda.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Gick även att läsa på PK-media idag !
  Polisens har gått ut med ett kraftfullt politiskt korrekt signalement på de kriminella parasiterna som lyder, gärningsmannen är i övre tonåren !!!!!!!!!
  Undrar om Kling och Klang kommer att haffa några i övre tonåren, finns ju en del att välja på.

  Gilla

 • Tony

  I Pucko landet uppger uppges i bästa fall ungefärlig ålder ,
  något annat uppges inte för då kan menigheten räkna ut vilka skithögar det är som sysslar med detta? DET KAN VI FÖR ÖVRIGT ÄNDÅ!

  Gilla

 • SVENSK

  För det första, varför är det inte grovt rån? Man hotar ju med kniv vilket kan vara dödligt! För det andra, som sagt, varför ska inte andra få veta hur de såg ut!?
  Detta är medveten terror mot SVENSKA barn och ungdomar!
  Folk (SVENSKARNA) är till stor del inte tillräckligt starka för motverka detta på egen hand och göra som man borde, skaffa flera barn! Gränserna måste stängas permanent!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: