Heja Greta!13 responses to “Heja Greta!

 • Stenbock


  Även om Greta sedan länge varit ett samtalsämne i Abzurdien,är den stackars flickan just nu förstaside-stoff i tysk press.
  T.o.m. hennes medfödda sjukdom beskrives ingående…..
  Funderade över vad hon har för föräldrar,som utsätter henne för allt detta spektakel ? Stackars flicka som kommer bli uppfattad som lite efterkommen,under resten av livet !

  Gilla

 • Tony

  Kanske kan dom någon gång i framtiden lära sig stava på Svenska?
  Fast i framtiden kanske det ska vara Arabiska?

  Gilla

  • Tony

   Tre ord och två stavfel?

   Gilla

  • Bobby

   Om man inte är i skolan så lär man sig inte skriva.. När jag skolkade så blev alla förbannade och hotade med socialtjänst och kvarlämning på klassen m.m.. FAN att jag inte drog fram KLIMAT-KORTET!

   Gilla

 • Peter Sjöström

  Kan skylten vara ett montage ? Bilar blir ‘ miljövänliga ‘ när de är 14 år . De har då betalat tillbaka sitt slitage på moder jord . De övriga flosklerna om miljöbilar kan lämnas därhän . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En ny vänstervriden ungdom som ska ta över i och göra karriär det framtida trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!!

  Gilla

 • sefasttronde

  Det är vedervärdigt att ‘åsiktsmanipulerade’ barn, helt utan egna kunskaper, används som papegojor i debatten. Greta, med ett tydligt uttalat syfte ”att hon önskar att skapa klimatångest” är ett minstsagt övertydligt exempel på detta. – Det är vad hennes föräldrar önskar göra henne till som hon gör och säger.

  Barn borde hellre vara i skolan, för att till slut kunna lära sig de kunskaper de behöver för att själva kritiskt kunna analysera och skapa sig en egen uppfattning av vad de hela handlar om, istället för att missbrukas av sina egna föräldrar i syfte att hävda missriktade känsloargument.

  Gilla

 • age

  Att tillverka nya bilar, särskilt elbilar är en enorm belastning på miljön!

  Om alla, som byter bil vart tredje år (för att nya
  Modellen har fler krockkuddar?) fattade detta
  faktum och behöll sin ”gamla” bil tre år till,
  skulle det ge mer än flygskatten ger för miljön!

  => Sköt om din bil, det gynnar både din
  ekonomi och miljön!

  Gilla

 • Olof.p

  Om jorden vore en varelse skulle hen skratta ihjäl sig.
  – Här har man snurrat 4 000 000 000 år runt solen och nu börjar dom snacka om 10år. Det är inte ens mätbart.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Är det genom felstavning, och därigenom okunskap, vi ska nå dit??? Och vad tusan har macken med det att göra. Får vi mer bensin då??? Men det bevisar bara det bakvända med hennes hela arrangemang. Hur mycket fejk, det verkligen är.

  Men det är just kunskap om detta, om klimathotshotarnas propaganda fejk, som vi når sanningen, och kan förändra PK-systemet, och få det att falla. Kunskap om allt lidande i våra Europeiska länder som ”den yttre fienden” klimatbluffen tar fokus och energi från. ALLA VÅLDTÄKTER, ALLT MÖRDANDE, ALL TERROR, ALLA SKJUTNINGAR, ALLA BILBRÄNDER, ALL VANVÅRD, ALL FÖRGÖRELSE AV VÅRA EUROPEISKA LÄNDER, MILJÖMÄSSIGT PÅ NÄRA PLAN AV DESSA GLOBALISTSKITAR, OCH STRUKTURELLT. ALL FÖRSTÖRELSE AV ALLT. Det är DETTA klimathotshetsarna skyler över, och låter fortsätta härja helt fritt, medan man slåss mot fiktiva jättar i form av pk-väderkvarnsvingar, bara för den sjuka kommunistideologins skull. ATT ALLA, PRECIS LIKA SKA KRÄLA I DYN!!! Detta är vad klimathotshotardårarna vill. INGET GOTT!!! Men sanningen om detta, är det som ger KUNSKAP, och chans att förändra. INTE elitistmakt av okunskap och nazistisk förintelse, som Greta och hennes gelikar strävar för, och vill uppnå!

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  En utnyttjad jänta som snart, tack vare eller pga föräldrarna, snart är miljonär och allt gömt i stiftelse.

  Gilla

 • gamgubben

  Är det vad barnen lär sig i skolan, att stava, eller skedde det under de lektionerna hon underbarnet strejkade?

  Gilla

 • Tore

  Kunskap är makt, säger den som skolkar från skolan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: