Polishelikoptern i Malmö får flyga vidare trots klagomål


BROTTSLIGHET. Högljudda och gnälliga Malmöbor stördes att polishelikoptern försökte skydda dem och andra Malmöbor från gängkriminella och klagade. 

Miljöförvaltningen hade till för en vecka sedan fått in sju anmälningar från Malmöbor som tröttnat ordentligt på ljudet från helikoptern.

Nyttan med brottsbekämpning ska vägas mot Malmöbornas störningar och där har Malmös miljöförvaltning bestämt sig. Utredningen mot helikopterstörning kommer att läggas ner. Det blir fritt fram för polishelikoptern att flyga vidare.

-Pettersson tycker det är konstigt att Malmöborna, i stället för att klaga på helikoptern klagade på invandringen som åstadkommer skottlossningar, explosioner, varvande BMW:s och ett allmänt kaos. Får man stopp på det behöver inte polishelikoptern störa någon…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Polishelikoptern i Malmö får flyga vidare trots klagomål

 • Danne

  I stället för att klaga på helikoptern och polisen så borde de som gillar invandringen vara tysta. Alternativet om man inte gillar de problem man varit med och skapat är att själva gå ut och motverka resultatet av invandringen.

  Det är kanske bättre att de som är medskyldiga till brottsligheten och våldet tar kampen och drabbas. Om det här fortsätter så kommer de som är oskyldiga och som inte tycker att vi behöver fler som mördar och våldtar att drabbas. Om de fega som inte motverkar brotten de är medskyldiga till agerar så kommer de att få en roll bland de skyldiga när domedagen kommer!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kan bara hända i dårarnas paradis Sverige !

  Gilla

 • Helen

  Men Pettersson… Jag är malmöit och är en av dem som sitter och lyssnar på vår ”malmöfågel”, som den så fint har börjat kallas. Men vart tycker du att jag ska vända mig då om jag vill klaga på invandringen ist för malmöfågeln tycker du? Har ju inte gjort någon nytta dem senast åren, oavsett vart man vänt sig ang invandringen, så ser inte hur det skulle göra någon skillnad idag.

  Gilla

 • SVENSK

  Majoriteten av Malmöborna är så hjärntvättade av regimmedierna, så till den milda grad att de inte fattar grundorsaken till varför helikoptern måste flyga där!

  Gilla

  • Helen

   Varför skulle Malmöbor vara mer hjärntvättade än resten av Sverige? Kan kanske vara så att den ”vanliga människan” inte har så mycket att säga till om, som med så mycket annat i detta landet!

   Gilla

   • SVENSK

    Det gällde dem här, på andra ställen kan det gälla andra, jag menar inget illa, det finns massor med hjärntvättade överallt! i ” sverige”. Jag menar inte de Malmöbor som är upplysta, som du verkar vara.

    Gilla

 • Kent

  Det är kanske de kriminella som stör sig på helikoptern?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: