Stäng

Låg intellektuell nivå i Svensk politik

Eder FjärranÖsternRedaktör, brukar då o då påpeka den låga intellektuella nivån bland Svenska politiker (äldre benämning : korkade). Oftast har det då gällt vår statsminiminister, utrikesblondinen eller de ledande lyteskomikerna i Miljöpartiet! Men men VPK verkar ju ha en del påläggskalvar också. Titta på videon nedan, där en VPK riksdagsman inte ens försöker att svara på en enkel och lättförståelig fråga.

Men man kan ändå se och höra att han,Momoduo , som han heter har framtiden för sig i Svensk politik. Under hans 2 korta svar så lyckas han få in floskeln ”Mänskliga rättigheter” inte mindre än tio gånger! (om jag räknat rätt). Å att den Palestinska terrorgrupp som Björn Söders fråga gäller, DFLP inte alls bryr sig om mänskliga rättigheter nämner han forstås inte!

7 reaktioner på “Låg intellektuell nivå i Svensk politik

 1. Man kan inte anklaga de svenska sossarna för att ha höga studielån. Det är nog inte bättre med dom utländska. Anna Johansson fd kommunikationsminister hade bara gymnasieexamen. Svetsarn är ju inte ens svetsutbildad.

 2. Mänskliga rättigheter ja???Undrar ifall han hört talas om ordet SKYLDIGHETER?, För det gäller även för människor från andra länder.

  Rättigheter måste vara ett lätt ord, men inte Skyldigheter,men det skiljer trots allt bara två bokstäver?

 3. Det pratas alltid om att Sverige är ett invandrarland sen gamla tider, jag håller med om detta. Men till skillnad till dagens ”invandring” tillförda dåtidens invandring av Tyska under Hansa tiden och Belgier, Finnar mm. något till Sverige som hjälpte till att lyfta Sverige till den nivån Sverige befann sig på till den dagen en S-demagog bestämde att Sverige skulle vara multikulti
  Invandringen blev till gagn för Sverige när det handlade om människor ur samma kultur/religions grupp och en värdegrund baserad på den Kristna religionen

 4. Man klarar sig långt på att upprepa alla floskler som krävs värdegrundskyrkan.
  Att vänsterextrema och islamister trivs bra ihop är väl knappast någon hemlighet.

 5. De allt flera utlänningarna lär ju knappast höja nivån, som många andra och i kombination med bristande färdigheter i Svenska språket agerar de ofta som imbecilla väldresserade flosklerpapegojor!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: