Robert Aschberg konfronterad av Granskning Sveriges Johan Andersson


GRANSKNING SVERIGE. Robert Aschberg är aktuell med en ny säsong av Trolljägarna. Där hänger han ut anonyma kommentatorer och gör livet till ett helvete för sina offer. Om Robert Aschberg på bloggen och HÄR finns en hel del om Aschberg, Expo, Afa med fler. 

Samtalet som Sverige väntat på är här. Granskning Sveriges Johan Andersson ringer till Robert Aschberg. På Flashback startades en tråd om detta redan i mars 2015. Naturligtvis blir Robert Aschberg, trots en kaxig inledning, pressad av Johans lugna frågor och tvingas till slut fly med svansen mellan benen.

Johan Andersson för att ”hänga ut” honom. Istället ringer Johan Andersson tillbaka med sylvassa frågor. Mytomanen Robert Aschberg blir utfrågad om mårdgåtan med Solvallakungen, Bechir Rabani och Aschbergs kopplingar till Stalins massmord via farfar Olof. Han får frågor om hans hyllande av historiens värsta massmördare Mao, samt ledarrollen inom våldextremistiska kommunistnätverket AFA.

Den i början så kaxige Robert Aschberg blir mer och mer nervös ju längre samtalet går. Mer och mer pressad, stakar sig och försöker prata i munnen på Johan. Till slut svarar han i princip likadant på alla frågor. -Du får svar när vi ses, om du kommer och inför rullande kameror, säger personnummer och visar ditt leg!

Några frågor svarar dock Robert Aschberg på. Vissa svar är sensationellt lögnaktiga, vilket kollas upp direkt upp efter samtalet avslutats. Andra svar är undanglidande i ett tafatt försök att genom kommunistiskt ordmärkeri undgå ansvar.

På första frågan om 21-åringen, med begåvningshandikapp och svår ADHD, som begick självmord som följd av en uthängning i programmet ”Svensk Maffia”, en föregångare till Trolljägarna, påstår Robert Aschberg att han inte hade något med den produktionen att göra. Han hade ”bara pratat med offrets mamma”.

I verkligheten var det Robert Aschbergs mediabolag Strix som producerade programmet, vilket ledde till att TV4 blev fällda för det inslaget. Eftersom det Trolljägarna sysslar med idag alltså är olagligt i Sverige, har man istället lagt programmet på TV3, som inte är registrerade i Sverige.

Därefter påstår han att ”det är omtvistat” om 21-åringen begick självmord efter ”Svensk Maffia”. Feministinspektionen ringer efter detta samtal till 21-åringens fosterpappa och får bekräftat att Robert Aschberg ljuger.

”Solvallakungen” Tore Ferdinand Pettersson blåste Robert Aschberg på svindlande 19 miljoner. Kort därefter hittades han död i skogen. Självmord hävdar en stressad Robert Aschberg. Då läser Johan Andersson upp en artikel där vännerna till Solvallakungen i samband med dödsfallet säger att det är omöjligt att Solvallakungen skulle begå självmord.

Aschberg svarar: -Du känner ingen av Solvallakungens vänner, det gjorde jag. Feministinspektionen ringer efter detta samtalet till en av Solvallakungens gamla vänner, som säger att Robert Aschberg inte alls umgicks med någon av Solvallakungens övriga vänner. Lögn, igen från Robert Aschberg.

När Johan sedan frågar om den berömda medborgarjournalisten Bechir Rabanis mystiska död, strax efter den virala videon, där Bechir själv uppfattar att han blir dödshotad av Robert Aschbergs fru Lotta, råkar plötsligt Aschberg försäga sig. Han påstår att han besitter information om hur den unge Bechir Rabani dött. Något som är hemligstämplat eftersom man påstod att dödsfallet var ”naturligt”. -Jag känner till hur det där dödsfallet gick till, men det tänker jag av integritetsskäl inte berätta, säger Robert Aschberg.

När Johan frågar om Olof ”Den röde bankiren” Aschberg, kommunisten som tvättade och hälade Lenin och Stalins stulna guld och finansierade den ryska revolutionen, som ledde till miljoner vanliga människors utrotande samt startandet av andra världskriget, förnekar han allt.
-Jag har inte ärvt en krona. Kan du ge mig några bevis för att jag ärvt något?
När Johan skall läsa upp bevisen, byter han dock snabbt ämne och fortsätter prata i munnen.

När Johan frågar om hans hyllande av den kommunistiske massmördaren Mao, som mördade ca 60 miljoner människor i Kina, påstår han att han kan svara när vi ses. Något som man kan misstänka aldrig kommer ske.

När Johan frågar om hans kopplingar till AFA och ansvar för alla de terrorattacker de utfört mot t ex Sverigedemokraterna, påstår han Johan hittar på. Robert Aschberg har bolag ihop och är nära vän med våldsamma AFA-aktivisterna Martin Fredriksson & Mattias Wåg i Researchgruppen. Hans slutgiltiga svar blir: ”Ingen är ansvarig för någonting min vän.”

Meningen sammanfattar kortfattat konsekvenserna av den socialistiska/kommunistiska samhällsmodellen. Följ fortsättningen nu när Robert Aschberg påstår att han vill träffa Johan Andersson.

Från Granskning Sverige

Feministinspektionen. 


11 responses to “Robert Aschberg konfronterad av Granskning Sveriges Johan Andersson

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: