Blodigt islamistiskt terrordåd i Kashmir

ISLAM. Minst 40 indiska militärpoliser har dödats i ett bombdåd i den indiskkontrollerade delen av Kashmir, skriver flera medier. Attacken är den dödligaste sedan upproret mot det indiska styret inleddes 1989, enligt BBC.

Polis uppger att en bil fylld med sprängmedel i går rammade en buss som ska ha tillhört centralregeringens paramilitära inrikestrupper, CRPF. Den militanta och Pakistanbaserade islamistgrupperingen Jaish-e-Mohammad har tagit på sig dådet.

Indien kommer att vidta alla diplomatiska steg för att ”totalt isolera” Pakistan som svar på attacken. Detta inkluderar att ta bort handelsprivilegier som tilldelats Pakistan enligt Världshandelsorganisationen WTO:s regler, säger Indiens finansminister Arun Jaitley på fredagen.

-Pettersson säger att från Gibraltar till Filippinerna bråkar muslimer med hinduer, buddister, ateister, kristna, judar och andra muslimer. Muslimska grupper slåss i Kina, Burma, Thailand, Ryssland, Mellanöstern, Afrika, Europa men aldrig någonsin är det muslimernas eller islams fel.

Det är sällan ens fel att två träder men det är något fel när islam är inblandat i 80-90 procent av världens väpnade konflikter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Blodigt islamistiskt terrordåd i Kashmir

  1. Kanske kan dessa islamister och terrorister fly till det mångkulturella paradiset Sverige och få permanent uppehållstillstånd, vad säger Löfven och hans nya 4/V-trojka ?
    Om Indien får tag i dem blir det förmodligen ingen dans på rosor eftersom Indiens premiärminister sagt att terroristerna begått ett stort misstag och kommer att få betala ett mycket högt pris när de grips !!!!!
    Låter som ljuv som musik i öronen när man hör någon säga så.

Kommentera