När folk blir ett fult ord

INSÄNDARE Malmö 12 – 2-2019

Till Sofia Nerbrand, sydsvenskan

Angående din artikel om Ungern på ledarsidan har jag följande kommentarer.

Först så undrar jag vad du tycker om bilden på Pettersons blogg från Kista bibliotek som jag skickade dig tidigare idag? Har du hittat någon svensk på bilden förutom den person som delar ut tårtbitar till besökarna?

 

Det är väl antagligen detta som Viktor Orban vill undvika skall hända med hans hemland Ungern, att ungrarna i framtiden skall bli en minoritet i eget land och där invällare från dom mest primitiva oh våldsbejakande länder och kulturer skall ta över landet och förvandla det till samma kaos av våld och konflikter som ju är ett permanent tillstånd i dom länder därifrån dom kommer och som ju mer eller mindre redan är ett faktum i fler och fler kommuner i det mångkulturella Sverige som du och din tidning förespråkar.

Att du tycker att Viktor Orban borde skämmas och att är osmakligt att han värnar om sitt eget folk och sitt eget land visar bara att du är en naiv och blåögd svensk journalist som till skillnad mot det ungerska folket inte vet vad det innebär när man fått utstå t ex två världskrig och en ockupation av en stormakt i årtionden innan man kunde frigöra sig.

Det är detta som gör skillnaden mellan det svenska folket och det ungerska. Ungraren i motsats till svensken värdesätter sitt land, sin kultur, sin frihet och framför allt sin framtid när svensken likt ett menlöst slaktfår står och tittar på när hans makthavare skänker bort hans land och kultur och värdesätter primitiva varelser som sökt sig hit under föresatser att dom skulle ha “flytt” från våld och förföljelser långt för sina egna landsmän.

Du kan skriva hur många nedsättande artiklar om Ungern och Viktor Orban och du kan kalla honom för nazist, rasist och högerpopulist eller vad du vill. Men två saker kan du inte kalla honom för, nämligen lands och folkförrädare. Det epitet kan dock med fördel användas på ett stort antal svenska politiker.

Du skriver bl a att “frasens innebörd är att göra folket, blodet, till en grundsten för en nation och att rättfärdiga undanröjandet av andra folk”.

Vad menar du med undanröjandet av andra folk? Viktor Orban har inte undanröjt något annat folk. Vad det är frågan om är att utestänga varelser och kulturer som absolut inte passar in i ett europeiskt civiliserat samhälle. och därmed förhindra att det egna landet förvandlas till ett mångkulturellt kaos. Just det kaos som Sverige är på väg emot med benägen hjälp av sådana journalister och sådan journalistik som din tidning bedriver.

Vidare så skriver du att retorik och politik som premierar det egna folket och stänger ute andra ska inte ha plats i dagens Europa. När jag läser denna mening så går det kalla kårar på min rygg eftersom detta i princip är en beskrivning hur man utrotar och tillintetgör allt vad europeisk kultur, seder och religion utgör till förmån för våldskulturer och en s k religion som förespråkar att man dödar oss s k orena hundar samt att t ex kvinnan har ett värde som ligger långt under vad en kamel värderas till.

Har du inte sett något av det som föregår i dom länderna där denna religion som kallas islam utövas? Hur du som kvinna kan skriva på detta sätt är också en sak som förvånar mig.

Du skriver också att s k högerpopulistiska rörelser förgiftar och fördummar västvärlden. Jag kan garantera dig att för varenda en varelse som kommer in från dessa underutvecklade och primitiva länder och kulturer så förgiftas och fördummas västvärlden med en rasande fart. Med en långt större fart än den som eventuellt högerpopulism och nationalism åsamkar.

F ö , vem fan bryr sig om att Freedom House anser att Ungern inte längre är en demokrati?
Sverige är i så fall inte heller längre en demokrati där våra makthavare högtydligt skiter i valresultat när man bildar en regering där ett litet skitparti som knappt kommer in i riksdagen sitter i regeringen och dikterar villkoren för bl a invandringspolitiken och där man utestänger partier som får ca 20 % av rösterna från allt inflytande.

Tycker du att detta förfarande är demokratiskt?

Jag har här ovan ställt ett antal frågor till dig men jag förväntar mig inte något svar denna gången heller varken från dig eller någon annan på tidningen. Ovanstående är också skickat till insändarsidan men där är jag ju bannlyst sedan många år. Också demokratiskt, förmodar jag , enligt dig?

Viktor Orban borde i sanning skämmas skriver du. Är det någon som borde skämmas så är det du, Sofia Nerbrand! Dock är du inte den enda på tidningen som borde göra detta!

Sandor Herold, stolt nationalist när det gäller mitt gamla hemland

Läs gärna Sofia Nerbrands twitter, eller ännu hellre kommentarerna under…

Tänk också på att Ungern upplevt det vi sluppit, invasioner och ockupationer av muslimer, nazister och kommunister.

9 thoughts on “När folk blir ett fult ord

 1. Här har vi det i ett nötskal, det som motiverar svenska pk-sekten.
  De hatar Europas infödda folkslag och vill ersätta det med annat.
  Så att undanröja folkslag är vad hon och hennes sekt står för.
  Hur är ett ungerskt Ungern att undanröja andra folkgrupper, folkslag?
  Ungern och ungrarna är en minoritet i världen och inte de 1,6 miljarder religiösa eller de som bebor den enorma kontinenten söder om Europa.

  Antirasisterna avslöjar sig ännu en gång.
  Glöm heller inte fuckföreningskvinnan som anser att vita män inte borde tillåtas fortplanta sig.
  De är antivita rashatare.

  • Det finns en annan idiot(Reinfeldt) och folkförrädare som sa samma sak på TV. Han sa så här “det finns ledare i Europa som först och främst värnar om sitt eget folk”.Sådana tyckte han inte skulle finnas.

 2. Jag har en liten rättelse i slutordet. Vi har inte sluppit invasion av muslimer. Åk till vilken förort som helst i Sverige, så får ni se invasionens.

 3. Till Sandor Herold!

  Bra formulerad text, instämmer i varje ord! Tyvärr styr SVT och hatmedia informationen i Sverige och folk är helt hjärntvättade och begriper INGENTING! Fega och ryggradslösa styr i Sverige, det kommer att driva vårt land och folk ner i avgrunden! Att ett 4% parti bestämmer invandringspolitiken och att Riksdagen totalvägrar att lyssna på 20% av väljarna kan man inte kalla “demokrati” som du så rätt påpekar! Bra, 10 poäng av 10 möjliga!

 4. Du överträffar dig själv Sandor,gång på gång…
  Detta brevet till den mindre begåvade och till tycke fullständigt obevandrad inom historien Fru Nerbrand,ger en klar bild av nivån på den Abzurdska journalistiken.
  Den f.d. svenska skolan har märkbart,helt utplånats…..

 5. Nerbrant är ett praktexempel på en helt hjärntvättad individ! programmerad att hata och vilja utrota sitt eget folk i sitt eget land! Orban är ett föredöme!och den bästa och klokaste ledaren just nu i Europa! Om Sverige hade infört samma politik för 26 år sedan då globalisterna tog makten, hade via haft det rätta SVERIGE kvar idag. Bilden från biblioteket är som hämtad från he… Afrika, hade jag varit kvinna med begrepp skulle jag gråta floder av att se den!

 6. Sverige hade behövt en svensk Victor Orban.
  Sverige ska vara väldigt glada för Victor Orban. Han har stängt den ungerska gränsen effektivt söderut. De migranter som skulle vält in den vägen hade minst 50% haft Sverige som slutdestination.
  Sofia Nerbrant har väl också varit på trilaterala kommissionens och liknande organisationers samkväm för journalister.

Kommentera