Europa stramar åt


Vi har läst att Finland vill skicka hem asylinvandrare med hjälp av höjda bidrag. Danmark stramar ytterligare åt sin redan strama asylpolitik.

Italien, Österrike och nu även Frankrike stramar eller tänker börja strama åt. Länderna i östra Europa vet vi redan säger nej. Nu tänker också Tyskland börja skärpa sin asylpolitik och det rejält.

Fast Stefan Löfven deklarerade tydligt att Socialdemokraterna istället tänker öka asylinvandringen med hjälp av Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna och en ökad generositet.


24 responses to “Europa stramar åt

 • Tony

  Ökad generositet var det ja, Sossarna lider av en föreställningen
  att Sveriges kassakista är Sossarnas egen som dom kan sprätta ut över världen som dom tycker?

  Gilla

 • SVENSK

  Vi måste komma ihåg att Danmark inte har någon stram migrationspolitik annat än relativt tokländer som ”sverige”. Danmark gåt åt rätt håll och börjar få en vettig migrationspolitik, dvs inte ta emot en enda bedragare.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sverige har en trotsig regering som inte ser verkligheten som andra länder.

  Gilla

  • Grune

   Dom är inte bara trotsiga utan dom är dumma i huvudet. när dom inte begriper att denna idioti kostar miljarders kronor om året.
   Ja t.o.m. flera tiotals miljarder mer än vad staten får in i skatter och avgifter varje år.
   Sverige måste låna en halv statsbudget varje år för att pengarna skall räcka till vad invandringen kostar.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Stramar åt ?
  Vilken tur att Sverige då till slut fick en mångkulturälskande trojka i form av MP, S, C, L med stöd av kommunisterna som vill öka på den redan okontrollerade massinvandringen.

  Gilla

 • Lagro

  Regeringen fortsätter med röstimporten (asylinvandringen) det som kommer att ske är att kriminaliteten kommer att öka kraftigt, välfärden kommer att försämras väsentligt.
  Nu ligger Sverige tvåa i världen med de högsta våldtäkterna de siktar väl på första platsen, det är Sydafrika som måste passeras.
  Svenska kronan har fallit mycket kraftigt under 1 års tid 24% mot euron kan väl gå samma väg som Venezuelas Bolivar, eftersom en total galen politik tycks fortsätta.

  Nu har Venezuelas Bolivar stabiliserats mot kronan, men kronan faller även mot den valutan.

  Gilla

  • Grune

   Satsningen på KRIMINALITETEN är mycket större än satsningen på RÄTTSVÄSENDET. De kriminella får mycket mer pengar än vad de som skall ta hand om skiten får.

   Gilla

 • ossie

  Vilken tur för alla bidragsturister att portarna öppnas på vid gavel i bidragsparadiset Nr 1.

  Gilla

 • centurion

  Sverige är en Skam för hela västvärlden och våran naiva flathet drabbar inte bara oss, utan smetar även av sig på de nationer som ännu har förnuftet i behåll.

  Gilla

  • Nils Dacke

   Fast Sverige är ju den moraliska, humanistiska och feministiska stormakten, ett land som stiger upp som världens ljus varje morgon. Ett land som har universums största mängd av intelligenta och analytiska politiker och som varje dag gör att världen häpnar över deras utomjordiska förmåga att förstå och styra samtiden.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Sverige är en stor skam, ja och inte minst dess befolkning som av någon anledning vid varje val röstar fram samma politiker !

   Gilla

 • Balder

  Kollapsen kommer snart… Var beredda…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Skrapar på den svenska ytan 2019 så ser man att kollapsen redan är ett faktum, vi lever på övertid tyvärr är ju Sverige lite av expert på blåljuga och mörka men snart rasar fasaden och kommer sanningen fram men då är det försent för hederliga arbetande äkta svenskar som får betala notan !

   Gilla

  • Grune

   DÅ. Sverige är ett föredöme.
   NU. Sverige är ett land man varnar för.
   Akta dig väldigt noga så du inte blir lika idiotisk som Sverige eller Svenskarna !!!

   Gilla

 • Daniel.

  Jo, CDU stramar åt det är ju val snart.
  Annars får man väl säga att Merkel lyckats slutföra vad Hitler startade, att få judarna att flytta ur Europa.

  Gilla

 • Tobbe

  Har ju varit jäkligt lätt för Sverige, Frankrike och Tyskland att föra ”De öppna dörrarnas politik” när Italien samt Malta fått ta den värsta skiten och dessutom enligt det avtal som gäller inom EU varit tvingade att ta tillbaka de som övriga EU-länder väljer att inte ta emot.

  Nu när dessa länder fått nog så talar man om att man insett misstagen men vad det handlar om är egentligen att speciellt Frankrike kommer att bli det land dit övriga EU-länder har rätt att skicka tillbaka ”båtflyktingarna” då åtminstone jag är övertygad om att även Spanien och Grekland kommer att säga blankt nej till att båtarna kommer att få lägga till i deras hamnar så har man plötsligt fått ett ”uppvaknande”.

  Gula västar kommer att bli EU:s nationaldräkt om inte nämnda nationers politiker säger stopp och det är något åtminstone centerlövets idol George Soros insett:

  http://www.friatider.se/soros-varnar-f-r-eus-totala-kollaps-vi-lever-i-ett-revolution-rt-gonblick

  Gilla

 • Tore

  Så går det när folk röstar på en pajas.

  Gilla

 • Billy Boy

  Har allihop inom Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna & Dörrmattan Vänsterpartiet plötsligt fått ett gravt återfall av naivitet?

  Gilla

  • Tobbe

   Vet inte om det rör sig om ett återfall av naivitet eller om den är så starkt sammankopplad med dessa partier att den för alltid är ständigt närvarande men vi får väl åtminstone hoppas att inte nativiteten ökar bland deras anhängare eller så kanske man ska hoppas på just det då barn oftast revolterar mot sina föräldrar men med tanke på att den politik de för mest syftar till att förlänga barnstadiet till 100+ år så vetetusan 😀

   Gilla

  • Erling

   Återfall?

   Det betvivlas! De tycks vara predestinerade att köra den
   svenska skutan i sank och
   förvandla den till ett vrak!

   Orsak: den som det visste!
   För undertecknad totalt obegripligt!

   Gilla

 • Gringo

  Ska Sverige bli ett U land såsom FN tror (2030) får vi ligga i, så skicka hit dem bara, det går åt helvete ändå i rasande fart.

  Gilla

 • Kent

  Att vi i Sverige har Europas mest korkad och vrickade politiker råder det ingen tvekan om.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: