Detta händer just nu i den humanitära stormakten


INRIKES. Ett hotell ringer angående en hemlös man som tagit sig in obehörigen på deras hotell. Patrullen påträffar honom inne på en av hotellets toaletter. Där sitter han och tar på sig ett par extra strumpor och snörar åt sina skor bättre så han ska klara den kalla natten.

Steget efter

På bilden ser ni yttre befälet Malin som tålmodigt väntar på att den hemlöse farbrorn ska få ordning på sina strumpor och skor. Vissa saker måste få ta sin lilla stund. 💙

Sen följer polispatrullen honom ut från hotellet. Den hemlöse farbrorn tänder en cigarett och vandrar iväg i Stockholmsnatten.

Från Polisen Norrmalm

-Pettersson tycker det är en skandal. Enligt Socialstyrelsen har den humanitära stormakten Sverige drygt 33.000 hemlösa.

Vi lägger miljarder på unga ljugande, desertörer utan asylskäl, vi ordnar bostäder åt hundratusentals utlänningar som reser genom mängder med fredliga länder för att nå bidragsparadiset, vi köper miljonvillor till nyanlända familjer, men svenskar som haft otur…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Detta händer just nu i den humanitära stormakten

 • svenskfinnaren

  Det är etnisk utrensning av oss vita. För det är ofta fattigpensionärer, som inte har råd att bo, där de bott i hela sitt liv, p g a samhällets alltför hårda krav på dem, och för lite resurser till hjälp, bara för att de inte är utlänningar. Som får allt de bara viskar om.

  Gilla

 • Lelle

  Allas olika värde.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är skillnad på räddande nysvenskar och svenskar, den ena gruppen är mer värd än den andra !

  Gilla

 • Argus

  Det mest förunderliga är att det fanns polis att tillgå.

  Gilla

 • fattig lappen

  Detta blir den stora humanitära katastrofen. Sverige direkt på väg till avgrunden. I miljon såkallade asytanter var det inte svårt att ta emot.
  Men låta hemlösa o fattig pensionärer leva humant då är det svårt.
  Så går det när MP får vara med o styra och värre kommer det att bli.
  Fattigp bil önsketänkande

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  SKANDAL.Som sagt man öser pengar på afganer ,lycksökare från mellanöstern och somalia,skickar pengar till teror organisationer i palestina.Men folk som hamnat snett i livet här i Sverige får ingen hjälp.Svetsarn skall det vara så i humanitära stormakten?Avgå din maktgalna nolla avgå.Förlåt men jag är riktig förbannad.Du kan stoppa upp din humanitära stormakt någonstans.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: