One thought on “Den globala klimatförbättringen slår till på Kinesiska muren

  1. Den som följer jordens väder vet att vi denna vinter haft samma ”köldutbrott” i USA som förra och förr-förra året. Niagarafallen frös för 3 veckor sedan. I Sibirien är det alltid kallt och fram till förra sommaren, så fanns världens köldrekord i Sibirien, men då återtog Antarktis världsrekordet i kyla. I höstas svarade dock Sibirien med att köldrekord för Sibirien sattes på ett 20-tal orter (alltså större delen av Sibirien) och det är fortfarande superkallt i hela Sibirien och en köldrygg sträcker sig därifrån in i Europa via Balkan och Alperna. Balkan och Alperna har metervis med snö. Förra vintern snöade det ned till norra Saudi-Arabien och M.Ö. vinter är ovanligt kall även i år.

    Nu ser jag sällan på Svensk TV, men MSM nämner inget, om väder i världen – annat än ett reportage om den ÅRLIGA torkan i Australien, för att ge sken av TORKAN är Global Uppvärmning, men värmen är normal i Australien – medan norra halvklotet kvider under kyla och snö. FN rapporterade 2015 att överdödligheten av ”kyla” är 20 ggr högre än den av ”extrem hetta”. Några grader varmare är inget som mänskligheten eller naturen skulle lida av – kyla är däremot dödligt farligt.

    I Skandinavien har vi sedan 8000 f kr en konstant långsam AVKYLNING, som är 5-8 grader på 10000 år. Nordgränsen för naturlig förökning för ett antal arter har idag tvingats 1000-1500 km söderut. Och istäcket i Arktis är idag så omfattande att isbjörnarna, som aldrig tidigare uppmätts till dagens antal (35000-38000), Har svårt att hitta tillräckligt ”tunn” is för att kunna jaga säl. Därför invaderas Sibirien av 100-tals hungriga björnar på orter där man normalt aldrig ser dem.

    Genomskåda klimat-bedrägeriet! Tänk själv – genomskåda hjärntvättande propagandan! Sök oberoende data – själv!

Kommentera