Det muslimska brödraskapet eller är socialdemokraterna farliga för Sverige?

ISLAM. Muslimska brödraskapet bildades 1928 av Hassan al-Banna i Egypten med ambitionen att skapa en islamisk stat för all världens muslimer. Titta på dokumentären i tre delar gjort av norsk TV år 2010.  

Medan ni tittar på filmen fundera på detta: Den 15 juni 1994 fick Socialdemokraterna ett erbjudande. ”Vår politiska kommitté har haft bra dialog med andra partier men beslutet var att stödja socialdemokraterna”, hette det i brevet. ”Våra religiösa ledare har uppmanat alla deltagare i Fredagsbön att gå till vallokalerna den 18 september och rösta, de har meddelat att det finns inte något som hindrar muslimerna från att ge sina röster till socialdemokraterna…”

En mycket liten grupp människor kontrollerar en stor mängd organisationer; Islamiska förbundet, Sveriges muslimska råd, Sveriges islamiska skolor, studieförbundet Ibn Rushd, för att bara nämna några. Verksamheterna är nästan uteslutande statsfinansierade, och det övergripande syftet – utöver att bevara en muslimsk identitet enligt brödraskapets religionstolkning – är att ge intryck av att representera ett större kollektiv, att utmåla sig som islams sanna röst i Sverige. … Eller som det hette i Broderskaps tidning (13/98): ”Det finns nästan en halv miljon muslimer i Sverige – de skulle tillsammans kunna lyfta vilket parti som helst till oanade höjder.”

”Efter valet fick Broderskapsrörelsen, de kristna socialdemokraterna, ”ansvaret för att utveckla samarbetet”, enligt den tiosidiga rapport som Broderskap avgav på sin kongress 1999.”

Läs gärna detta: Är socialdemokraterna farliga för Sverige?

Artikeln som PDF att skriva ut: Varför finns det en rädsla för islam i Sverige?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Det muslimska brödraskapet eller är socialdemokraterna farliga för Sverige?

 1. Nu är vi jävligt trötta på experimentet att ta emot muslimska galningar. Jag föreslår att vi skickar Löfven, Lööf, Björklund och Sjöstedt till Mellanöstern istället.


 2. …korkad undran/fråga av Pettersson, vilka som
  är farligast!..samtliga är lika farliga av de 82%
  som blivit lurade, å därmed röstat fel

  Tror Pettersson vet detta å skojar lite med oss

  • Anna J förstår lika lite som MP:s Lövin att deras karriärer är över inom maximalt 3,5 år. Finns ingen plats för dem inte bara inom politiken utan även i samhället i stort efter det men det jag undrar mest över är om det verkligen avgjorts genom DNA-prov att Göran är hennes pappa? Herregud… donnan ser ju hyfsat anständig ut! 😀


  • 82% hos alla sossar i position, är alla på något
   skumt vis släkt med varandra…t.ex vänstergök
   hit å dit skapar sekunda varelser i och utom
   alla befolkningsgrupper…ett tydligt typexempel
   på detta är inom Islamismen…alla som idkar
   denna tro är alla ALLAHS BARN…sossarna
   på god väg försöka att efterapa Islam…82%
   av Sveriges befolkning har mer eller mindre
   halva inne i denna förskräckliga rörelse, tvi
   vale säger jag bara!

   https://illvet.se/manniskan/ar-mansklig-inavel-skadlig

 3. Det är hög tid att politikerna och Skandinavien enar sig . Var god googla : Why we are afraid, a 1400 year secret, by D.r Bill Warner. 31. aug 2012. Ett föredrag av fakta. 6 år gammalt , och vi ser ju hur det har blivit…. DET GÄLLER VÅRA LIV OCH VÅRA BARNS LIV !

 4. Båda är farliga för Sverige. Sossarnas skriftliga löfte om att hjälpa fram Islam i myndigheter är huvudlöst redan innan de blivit halshuggna. En erbarmlig masshypnos eller kanske förbannelse har drabbat Sverige. Nyval tack!

  • Vad tror du ett nyval hjälper?
   Största delen av svenska folket är invaggad i en evig lögn som dom blivit matade med sedan Palmes tid. Den indoktrinen har bitit sig fast som en elakartad cancer ,och sossarna ger folket vad dom vill ha ,dvs. bröd o cirkuskonster, modernt översatt bidragsberoende och dokusåpor. Svensken är mer intresserad av ”fredagsmys” än att deras eget land körs på motorvägen till helvetet i 250 km/h.
   Vi har helt enkelt för få Johnny Cash i ett land fyllt av Justin Biebers.

 5. Broderskapsrörelse eller muslimskt brödraskap. Vilken är skillnaden. ALLT för att kväsa oss andra, som inte bejakar deras fundamentalism. Socialdemokratin, har ju varit och är vårt totalitära prästerskap, som har sina tentakler i precis allt, som inte saudi-arabien har. SÅ VILKEN ÄR SKILLNADEN???

 6. Med facit i hand både religionen islam och sossepartiet är livsfarliga för vårt land.Vad är det för religion när man skär av varandras halsar och man får dödsstraff för att man bjuder någon rättrogen på vatten som någon otrogen drack tidigare.Sossarna är farliga genom att dom har tillåtit islam att få fotfäste och nu är det försent, vi kan glömma du gamla och fria.

 7. Ett parti som öppnar gränsen för all världens patrask är livsfarligt.
  En varningstext borde stå på s-valsedel
  Du röstar på detta parti på egen risk!
  Achtung, varning, danger, eisapäiteee

  • Ja och att det ens är möjligt att det får ske!??kan inte nån instans sätta stopp för vanstyret? SD vad gör ni??

Kommentera