Stäng

Vill ni att Sverige skall bestå – släng då ut Löfven!

INSÄNDARE. För er som önskar rädda Sverige och vill att svenskarna fortsättningsvis skall finnas kvar, finns bara ett alternativ: se till att Stefan Löfven och hans korrumperade vänsteranhang till ”regering” försvinner så långt bort från maktens korridorer som det överhuvudtaget är möjligt.

Och detta genast. Utan minsta dröjsmål. Varje dag som går innebär ett steg bakåt mot medeltiden!

Bagdad-Bob…

Detta borde vara så absolut uppenbart för varje svensk, att det inte skulle behöva påpekas… Men det kräver förstås både ryggrad och kurage. Detta är ni skyldiga era barn och barnbarn!

Med eller utan gula västar. Det spelar ingen roll… bara den maktgalna, skrupelfria och korrupta vänstern/socialdemokratin försvinner ur svensk politik. OK, kriminelle landsförrädaren Reinfeldts politik, som initierade det förfall som vi i dag upplever, var absolut inte ett dugg bättre. Det ser tidvis ut som om det i dag finns ett någorlunda vettigt alternativ – koalitionen SD, M och KD.

Den enda utväg som står till buds… men som seriöst tycks vara villiga att åtminstone försöka tillvarata Sveriges och svenskarnas intressen.

Morgondagens regering

Jimmy Åkesson, statsminister. Ebba Busch-Thor, inrikesminister. Oscar Sjöstedt, finansminister. Några förslag som kan vara en bra början på en svensk framtidsregering. Kan förstås inte svära på att den skulle bli perfekt; på en punkt är jag fullständigt övertygad – den skulle inte bli sämre än dagens odemokratiska vänstertrojka V 0.0 som åter ockuperat Rosenbad.

Till dem som tvekar, säger jag: titta tillbaka på de senaste fyra åren. Har den Sverige- och svenskfientliga regimen överhuvudtaget lyckats åstadkomma något vettigt och positivt för landet? En politik som från början till slut präglats av ren ondska, hat och bedrägeri mot Sverige och svenskarna.

Svaret är nej!  Det enda socialdemokraterna, tillsammans med de extrema grönsaks-kommunisterna i Miljöpartiet lyckats med, är att ha kört landet ännu djupare i botten.

Surrealistisk massinvasion

Bara under 2018 lyckades regimen med att ge 133 696 nya lycksökare uppehållstillstånd, med allt vad kriminalitet, ekonomisk katastrof och sociala megaproblem som detta medför – och kommer att leda till lång tid framöver. Då skall man hålla i minnet, att under de tre föregående åren som Löfven & Co. hade ”makten” beviljades 395 795 permanenta uppehållstillstånd för utlänningar i Sverige.

En stor del av dessa människor har dessutom ljugit sig in i landet, utan att kunnat uppvisa vare sig pass eller andra id-handlingar. Människor som man inte har den ringaste kunskap om vad de är för några, deras bakgrund eller varifrån de kommer, rör sig fritt på gator och torg över hela Sverige!

Under den ansvarslösa vänsterregimens mandatperiod 2014-2018, handlar det alltså om surrealistiska 529.491 permanenta uppehållstillstånd, i huvudsak gällande utomeuropeiska asyl-, välfärds- och bidragsturister! Då är inte ett stort antal illegala utomeuropeiska utlänningar inräknade, som lever och bor i ett parallellsamhälle och ofta livnär sig på kriminalitet.

Underbegåvade fast överbetalda politiker

Begåvningen och utbildningen hos de vänstersocialistiska politikerna ligger på en pinsam och extremt miserabel bottennivå… Det ser herrarna Löfven, Morgan Johansson och Ygeman till. Samtidigt som politikernas överdimensionerade parasitlöner rusar iväg!

https://samnytt.se/lofven-holl-tal-infor-eu-valet-jamforde-sds-politik-med-nazitysklands/

Begåvningen måste seriöst ifrågasättas. Med tanke på att regimen varje år importerar 120.000 – 150.000 utomeuropeiska människor (många analfabeter och saknar utbildning) direkt in i en kaotisk värld av:

liberal-socialistiskt vanstyre, otrygghet, livstids bidragsberoende, garanterad arbetslöshet, bostadsbrist, gigantiska skolproblem, bil- och skolbränder, skjutningar, upplopp i förorterna, tåg som dagligen står stilla, mord och våld, politisk korruption, tung kriminalitet, monumentala anpassningssvårigheter, no-go-zoner, splittrat och segregerat samhälle, konkursmässiga kommuner, samhälle som kräver vakter i affärer – på sjukhusens akutmottagningar – i badhusen – i skolor – på biblioteken – i kollektivtrafikens väntsalar, misskötta myndigheter, påstådd rasism, ständiga kränkningar, assistansbedrägerier, överfulla fängelser, oändliga sjukvårdsköer, brist på läkare- poliser- sjuksköterskor- behöriga lärare… krav & undantagsregler för anhängare av den främmande ideologin som hotar hela vårt samhälle, samt ett praktiskt taget havererat rättssystem.

Tillsammans med en krackelerad ekonomi som dagligen desperat skriker efter nedskärningar och besparingar inom precis alla områden. Bortsett från…!

Fake news media i regimens tjänst

Sverige, en värld full av agendabaserade redaktionella lögner, där media skriver spaltkilometer snyfthistorier om stackars papperslösa, ensamkommande små barn. Barn som av samma fake news media några månader senare beskrivs som yngre män efter att ha mördat, skjutit, rånat, misshandlat och gruppvåldtagit.

Som om detta inte vore tillräckligt, har regimen aviserat en ökning av invasionen under 2019… sannolikt i syfte att hålla tidsplanen inför nedgraderingen till tredjevärlden-land 2030.

Fyra nattsvarta år med skenande kriminalitet i världsklass, accelererande söndring och en successiv degradering av det svenska samhället, gör att många svenskar i dag väljer att fly sitt land. Det räcker med att titta sig omkring i Sverige för att förstå varför.

”Häpnadsväckande”

Aftonbladets har gått igenom samtliga (döds)skjutningar i Malmö, Göteborg och Stockholm från 2011 till och med 2018. Endast skjutningar som skett i gängmiljöer är inräknade, inga knivmord, sprängningar eller andra mord i kriminella miljöer har tagits med. Och märk väl, att städer som Uppsala, Södertälje och Helsingborg där det skjutits mycket de senaste åren inte är medräknade. Man tycks uppriktigt anse att resultatet är häpnadsväckande!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bKzddl/aftonbladets-granskning-avslojar-131-doda–over-520-skottskadade

 Närmare 1500 skjutningar…

131 skjutna till döds…

fler än 520 skottskadade…

Häpnadsväckande! Det är inte utan än att man håller med. En av anledningarna till skjutningarna, hävdar kriminalkommissarie Gunnar Appelgren, är att vi har en ny generation av unga kriminella män som är extremt lättkränkta och som använder extremt våld. Det nya året har börjat, precis som det gamla slutade. Den 10 februari hade redan 5 skjutits till döds i landet!

Ja, där ser man, herr Kriminalkommissarien kom lindrigt undan. Regimtrogna vänsterorganet Aftonbladet ställde naturligtvis inga besvärande följdfrågor, som skulle kunna leda till obehagliga svar. Både för tidningen och polismyndigheten. Inte heller får vi veta vad detta sjuåriga krig uppskattningsvis kostat de svenska skattebetalarna!

Sverige kan liknas vid en dålig B-film i gangstergenren, eller en ond mardröm utan slut, om man så vill. Närmare en tragedi går knappast att komma.

Det vida övergår min fattningsförmåga, hur svenska folket gång efter gång kan rösta på partier vars politikers största ambition är att förstöra deras land!

Allt medan notoriske lögnhalsen och ”statsministern” Löfven går på i vanlig ordning…

http://www.friatider.se/l-fven-mitt-parti-skapar-trygghet-f-r-vanligt-folk

https://petterssonsblogg.se/2019/02/09/jag-har-levererat-meddelar-herr-lofven/

Otryggheten breder ut sig i det vanstyrda Sverige

I ”statsminister” Stefan Löfvens ultimata socialdemokratiska paradis: Sverige, är det enligt Folkhälsomyndigheten i dag så galet, att hälften av kvinnorna i Örebro inte längre vågar gå ut ensamma efter mörkrets inbrott. Vilket under den mörka årstiden innebär redan efter klockan 16.00!

Förutom den ”normala” risken att bli nedslagen, misshandlad och rånad, är risken överhängande att också bli våldtagen. Enligt färsk statistik kan Örebro ta äran åt sig att vara Sveriges otryggaste stad.

I mördande (bokstavligen…!) konkurrens med ett mycket stort antal andra svenska städer och samhällen, skall tilläggas!

Invasionen innebär ett Sverige i gradvis förfall… vars samhälle successivt bryts ner, utan att någon reagerar eller bryr sig. Samtidigt har vänstern/socialdemokratin ingått politiskt äktenskap med en blodig ideologi och dödskult från Mellanöstern och som okritiskt accepterats av majoriteten bland svenska folket.

Man har fullt ut köpt att vänster-liberala politiker begår en kriminell handling, genom att bidra till att en massmördarideologi – i likhet med nazismen och kommunismen – sprids och etablerar sig i Sverige.

Johansson

14 reaktioner på “Vill ni att Sverige skall bestå – släng då ut Löfven!

 1. Först:
  Vi måste beakta den statistiska sanning som
  säger att 50% av alla medborgare i Sverige
  är dummare än genomsnittet.

  D.v.s. socialdemokraterna har ett potentiellt
  röstunderlag i Sverige på 50% av befolkningen.

  Därefter:
  Socialdemokraterna har i kontraktet med
  Muslimska Brödraskapet, 1999, förbundit sig
  att agera för att Sverige ska bli ett muslimskt land.

  Kontraktet gäller ännu!
  D.v.s.: Importen av muslimer kan inte stoppas!
  D.v.s.: Röstunderlaget för S bara ökar!
  Dessutom förökar sig muslimerna som kaniner!

  För det tredje:
  Jämför med att du sitter ute en kväll och blir myggbiten.
  Att slå ihjäl den stickande myggan hjälper föga’
  Myggan har redan injiserat giftet i dig!
  D.v.s.: För att inte bli mer biten måste du antingen
  klä dig i täta kläder (=stänga gränsen) eller
  döda hela myggstammen. (omöjligt alternativ)

  =Du är Sverige – myggan är islam.
  => Du är Sverige

 2. Jag är rädd för att den dagen då dessa lättkränkta yngre män med vapen i hand börjar skjuta mot polis, så kommer allt fler poliser sluta jobba i yttre tjänst. Och vem ska då skydda samhället.
  Obeväpnade ordningsvakter?

  Skjutningarna bara ökar utan att politikerna i Stockholm verkar vilja göra något åt eländet. Eller det kanske är som så att dessa överbetalda inte har en susning om hur man ska tackla problemet.
  Säger bara, gå på pengarna. I USA lärde man sig på 30-talet att gå på pengarna var det mest effektiva sättet att bekämpa maffian.

  För det är väl inte som så att politikerna i riksdagshuset har pengar som man inte kan eller vill kunna redogöra för?

 3. SD lägger ner sin tidning Samtiden går tydligen inte så bra som man hoppats på !
  Ett tecken i skyn, eller bara en ren tillfällighet ?

 4. Släng ut Löfven ?
  Blir nog svårt att övertyga hans och övriga 7 klöverns trygga och öppenhjärtliga väljarkår om detta.

 5. En kuslig men sannolikt korrekt beskrivning av vårt land idag!

  Tragisk och ofattbar!

  Och än värre, våra ”förtroendevalda” är inte nöjda – de skyr intet
  för att göra det än värre!

 6. Ja, vi behöver nyval mycket snart. Det är EU-val snart. Hur många gula västar som egentligen finns i Europa kommer då att visa sig.. Löfven är dock ett löv som borde fallit för länge sedan.

 7. Så sant som det är sagt Johansson, men allt detta har idioterna bland Sossar , centerpartister, Liberaler o Grönsakerna lovat Globallist maffian att genomföra , och man måste säga att dom kommit ganska långt!

  Det är pinsamt att konstatera vilka usla ledare som röstats fram i landet,
  efter att ha varit ett land i framkanten borde väljarna för länge sedan fattat vilka stolpskott som idag härjar landet, det är inget som skett på en mandatperiod, det fick rejäl fart under Reinfeldts tid, redan då borde det ha gått upp ett ljus för Svenska folket, men icke, då väljs en som är totalt ointresserad av landets väl o ve, och som enligt min mening inte ens har kompetens att vara ledare för en fotbollsklubb i lingonserien!

  Det räcker att Svamla en massa osammanhängande trams för att nå toppen i Sverige!

 8. Även om Löfvens försvinner så finns det de som gärna tar över och för samma politik som han och oavsett block (om ni fortfarande tror på att det existerar) så kommer de att jobba vidare på Sveriges förfall alltså oavsett vilka konstillationer som vill styra i Riksdagen. Alla partier är överens om att stanna inom diktatens EU och de röstade alla för FNs migrationsatal skulle undertecknas om ett gränslöst Europa med fri invandring för de länder som skrev på vilket Sverige alltså gjorde

 9. Nu är det ju så att herr Löfven lovat väljarna att göra tvärtemot övriga Europa och i andra länder placerar man sina egna medborgare först…

 10. Håller med 1000%.Varje dag i svetsarns Sverige är total katastrof.Stora lögner sen händer ingenting.Skall det vara så i dagens Sverige att man vågar inte ut,man orolig för barn och barnbarn när dom bli rånade ,misshandlade.SKALL DET VARA SÅ STEFAN LÖVEN SKALL DET VARA SÅ????AVGÅ ELLER GÖR NÅGONTING .

 11. En liten sak, Reinfeldt initierade inte dagens förfall. Den som startade allt var sossen Olof Palme redan år 1975 då han fick med sig riksdagen och det röstades för att Sverige skulle bli mångkulturellt. Och detta skedde utan folkets medgivande.
  Att sedan Reinfeldt tog upp kampen om att bli ”landsfader” gjorde självkart inte situationen bättre, utan allt rasade då han började spela under täcket med MP bara för att straffa de som röstat på SD.

 12. LO fackpamparna har alltid och kommer för alltid att
  köra med Stalinist retorik. Ävenså Löfven.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: