Stäng

”Jag har levererat.”, meddelar herr Löfven

ARBETSLÖSHETEN. Sverige faller från 12:e till 19:e plats i EU:s arbetslöshetsliga, där Stefan Löfven (S) lovat att vi ska vara nummer ett år 2020. ”Jag har levererat.”, meddelar herr Löfven.

Reporter: Målet om EU:s lägsta arbetslöshet nåddes inte – kan vi då lita på att det du säger nu ska kunna bli verklighet?

Stefan Löfven: Jag har levererat. Då kan man lita på att jag levererar i fortsättningen också.

Sveriges Radio

-Pettersson konstaterar att politik och politiker är obegripligt och egentligen alldeles för allvarligt för att politiker skulle tillåtas syssla med det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

46 reaktioner på “”Jag har levererat.”, meddelar herr Löfven

 1. Det måste finnas ett sätt att få till/tvinga fram ett extraval genom namninsamling eller liknande!?
  även folket måste ju kunna avsätta en sittande regering…eller?

 2. Ja han har levererat! Sant! SKITHÖG EFTER SKITHÖG! Men är det nåt att yvas över??? Och asfortsätta med??? Men Löven är kanske en fluga?

 3. Elaka tungor säger att han är skadad sedan barnsben, därför blev han bortadopterad.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Fetalt_alkoholsyndrom

  ”Ofta innebär FAS även inlärningssvårigheter, dåligt närminne och bristande logisk förmåga. Personer med FAS har ofta svårigheter med socialt samspel, empatisk förmåga, distanslöshet etc. ”

  Blir en riktig röra i landet, när ett så kallat bokstavsbarn innehar det högsta ämbetet.

 4. Kanske mitt inlägg inte passade inlägget.men är värt att läsa ändå.tänkte mer på hans tal där han skyllde allt i Europa på högerextremister

 5. Men du ljuger ju Löfven!!!dom flesta vet att det inte är högerextrema människor som våldtar,rånar,mördar,spränger och bränner bilar.varför fördömer du inte dem som verkligen är det stora hotet mot oss vanliga svenskar .de finns i 100000-tals individer i sverige.jämför det med typ den här högerextrema gruppen på ca 50 personer.nrk eller nordisk motstånd eller nått.det är inte dessa 50-100 personer som rånar,våldtar ,mördar eller bränner bilar i sverige.varför Löfven kan du inte attackera dessa grupper som är ett jätte hot mot Sveriges befolkning?

 6. Jag håller med om att Löven har levererat.
  Han har levererat en snorloska i ansiktet på alla Svenskar.

 7. Kallar man våldtäkter, rån och mord för en sysselsättning så ligger vi i toppen i den statistiken. Svenskarna hade varit mycket gladare om dessa inte hade någon sysselsättning. Dra inte alla över en kam och låt alla dom Sverige vänliga som vill bidra och följer Svenska lagar stanna i Sverige och utvisa packet som är här av en fientlig andledning.

 8. Bagdad-Stefan, Bagdad-Magdalena, Bagdad-Anders, Bagdad-Baylan, Bagdad-Ylva osv osv.

  Ni är goda fighters i disciplinen som är döpt efter Bagdad-Bob. Snart leder ni.

 9. Stackars vilseförda väljare som röstat på S. Han påstår att han levererat, svetsaren ,javisst men vad, bara käbbel.
  Om problem skall lösas i vårt land så anslår våra politiker mer pengar, men ingen plan på hur pengarna skall användas. Se bara på det som tidigare fungerade, exempel SJ. Inom SJ fanns en organisation som underhöll både järnväg såväl rullande material. Nu anslås pengar och utförarna är inköpta som skall garantera både att material och arbetsmetoder är de rätta. Ingen kontroll eller uppföljning.
  Inom alla områden så läggs arbeten ut på liknande sätt och resultaten har bevis på varje dag. Det fungerar inte.
  Vi har horder av främmande varelser som kommer hit för att hjälpa oss inom sjukvård och omsorg, men hur mycket fungerar som det är avsett?
  Vad få vi för pengarna sa Leif Östling och han hånades naturligtvis av mediamaffian fastän frågeställningen var korrekt.
  Nej hoppet om att vi återigen skall bli en fungerande nation blir mindre för varje dag som går, tyvärr!

  1. Vilseledda väljare ?
   Alla väljare har en hjärna och ett eget ansvar för vad de röstar på och sedan är det bara att stå för det.
   Står för min s.k vilseledda röst på AFS i valet 2018 och även rösten på AFS i valet 2022 !!!!
   Att 7 klövern fått mandat av en majoritet de senaste 40 åren beror på att det vi svenskar är naiva konflikträdda bekväma och bortskämda efter lång tid s.k välfärd, efter andra världskriget hade Sverige ett försprång och kunde tack vare en stark ekonomi bygga upp en välfärdsstat som sagt gjort oss bekväma bortskämda och tar allt för givet.
   Vi tycker väldigt mycket runt köksbordet men förväntar oss sedan att någon annan ska ordna upp saker och ting.

 10. Mandatperioden 2014 – 2018 levererades en ”skandalaffär” på Transportstyrelsen:

  https://i1.wp.com/pbs.twimg.com/media/DFXSTL4XYAE8ALI.jpg

  I slutet på mandatperioden 2014 – 2018 och början av mandatperioden 2019 – 2022 levererades nästa ”skandalaffär” av liknande slag på Svenska kraftnät …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2019/02/anders_ygeman_svenska_kraftnc3a4t_.png

  Ingen av dessa två skandalösa ”affärer genererade några förtjänster för samhället lite längre fram”

  Tyvärr!

 11. Han skylde visst på moderatbudgeten att arbetslösheten steg. Men ska vi betala för att människor ska ha jobb kan det kvitta.

 12. Svetsaren kallas han. Vore intressant att se nåt han svetsat, misstänker att inga fogar Stefan svetsade har hållt. Om Stefan svetsat på ett varv nånstans kan jag tänka mig att varje skepp som lämnade varvet ligger idag på havsbotten.

 13. Märkligt att journalisten inte påpekar att ”sysselsättning” inte är riktiga jobb. Det är bidragsjobb. Det tillför knappast inget till statskassan. Tvärtom, det blir bara en rundgång i systemet med skattepengar.

 14. Visst har han levererat , ett jävla skitsamhälle som inte har någon framtid om samma samhällsförstörare får fortsätta på den inslagna vägen!

  1. Löfvens och övriga 7 klöverns trygga och trogna väljarkår tycks inte hålla med om att dagens svenska kriminella skitsamhälle har levererats !

 15. Visst har han levererat:
  BILBRÄNDER
  MISSHANDEL
  VÅLDTÄKTER (GRUPPVÅLDTÄKTER)
  MORD
  BEDRÄGERIER
  ÖKADE SKATTER
  OTRYGGHET
  SÄMRE SJUKVÅRD
  SÄMRE BARNVÅRD
  SÄMRE ÄLDREVÅRD
  osv.osv…….

  I EN RIKTIG SANN SOCIALDEMOKRATISK ANDA !
  Så det är sant, det levereras…leverans av ökade/tillkommande brott.

  Sen vill (del av) svenskarna ha mer av Löfvens underbara värld och framtid, av detta enligt ovan.

  Hur sjukt får ett land regeras !?

  1. En gedigen lista, utgår ifrån att Löfven tillsammans med övriga familjen 7 är helnöjd med denna svenska trygga lista anno 2019 !

 16. Fenomenet är intressant. Varelsen förstår inte att 19 är ett större tal än 12. ”Han” visar istället att ”han” tror att 19 är ett mindre tal än 12. ”Han” hade en timma matematikundervisning per vecka på sin misslyckade svetsutbilning. Nog kan man ifrågasätta kvaliteten på den typ av utbildning ”han” inte klarade av (arbetsförmedlingen betalade), men att förstå proportionerna (12 < 19) hör till de lägre åldrarna (förskola).
  Jag brukar inte kommentera utseende på människor men i det här fallet är kombinationen intelligens och utseende inte till ”hans” eller landets fördel.

 17. Stefan Löfven påminner mer och mer om Hitler de sista dagarna i bunkern.
  Lever i en fantasivärld där han själv är omänskligt bra och rättrådig samtidigt ser han fiender överallt. Jimmy Åkesson är en reinkarnation av Adolf Hitler och vill bygga koncentrationsläger över hela Sverige om han får makt nog hävdar han.
  Samtidigt är hans fantasirike i en massiv attack från liknande strömningar av partier som SD ute i Europa.
  En pressad socialdemokrati som riskerar att förlora makten och parkettplats vid köttgrytorna med Stefan Löfven i spetsen är nog det största hotet mot demokratin i Sverige.

  1. Stefan Löfven kan liknas vid Adolf Hitler som skyllde judarna för problemen i tredje riket och eldade på propagandan mot dem.
   Stefan Löfven försöker skrämma folket att hotet är högerkrafterna, han vill inte inse att problemet är röstimporten (asylinvandringen), som har skapat problemen i landet, med enorma problem, som är på väg att knäcka landet.

  1. Och hur stora summor har du hunnit med att låna upp redan i år , fast det bara har gått en månad??

  2. Läste att Sverige är den största bidraggivaren till Tanzania . Man häpnar hur Lövén på en alldeles för stor fot frikostigt delar våra lånade pengar till afrikanska med flera länder utan att skämmas! Han är som kungen i en maskeradbal , vill inte erkänna att landet på konkursmässigt.
   Vi måste ta av honom masken och visa verkligheten.

  3. Att det går bra för Sverige är en lögn på ca 1 år har kronan fallit mot vissa valutor 20-25%, som visar att landet klarar inte utgifterna.
   En svag valuta är ett tecken på att utgifterna är för stora i förhållande till inkomsterna.
   Kronan har fallit mer eller mindre mot alla valutor.
   Det sker en devalvering dagligen, därför kronan är flytande och omvärlden har inget förtroende för den svenska ekonomin.
   Hon ljuger finansministern hon måste känna till att ekonomin är på väg in i en större kris.
   Det första tecknet är en försvagning av landets valuta.

 18. Påminner om den sagofigur,jag som barn fick uppläst. Har glömt vad han hette.Men minns på slutet exploderade han av stolthet,över sig själv…..
  Kanske är det denne figur som är ”svittsarens” förebild ?

 19. Omvärlden skrattar åt fånen, men det gör inte vi eftersom vi får lida med en dåre vid rodret. En tvångströja och lämplig medicin vore på sin plats.

  1. Utan en väljarkår så skulle inte Löfven eller andra icke önskvärda politiker sitta vid makten, lätt att glömma bort det !

   1. Det är röstimporten (asylinvandringen) som dragit ned landet med en galopperande kriminalitet och sociala utgifter, som gör att välfärden har sjunkit och kommer att sjunka mycket mer framöver.
    Röstimporten kommer från tredjevärldens länder med människor som inte arbetsmarknaden efterfrågar, där många har tidigare bakgrund från kriminalitet och ser att Sverige är paradiset för dem med låga eller inga straff.
    De jobb som de kan få är konstgjorda jobb som finansieras med skattepengar, men huvudsakligen lever de på bidrag.

  2. Vem mår mest dåligt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, Löfven övriga 7 klövern eller alla infödda äkta svenskar som inte sympatiserar med den välgödda 7-maffian vart 4:e år ?
   Tror tyvärr att gruppen svenskar som inte röstar och tror på 7 klövern mår allra sämst 2019.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: