Inrikesministern kom till Malmö med löften om fler poliser


INSÄNDARE Malmö 9 -2 – 2019 

Till inrikesminister Mikael Damberg samt Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra s k ”ansvariga” politiker

I en nästan tvåsidig artikel i sydsvenskan kan vi idag den 9 – 2 läsa om ditt besök i Rosengård där även kommunalrådet Katrin Stjernfeldt – Jammeh tydligen var med. I artikeln så kan vi läsa om att du bl a lovar fler poliser till Malmö. Det behövs inte fler poliser till Malmö och inte heller till övriga delar av landet. Vad som behövs är färre grovt kriminella invandrare!


Den svenska poliskåren hade med lätthet precis som tidigare innan invällandet av grovt kriminella s.k. flyktingar och invandrare antagit dom proportioner som det idag har och som nu tydligen med dom generösare reglerna för anhöriginvandring kommer att bli ännu högre kunnat hantera den inhemska kriminaliteten. Men eftersom majoriteten av grov kriminalitet utförs av individer av utländsk härkomst här i landet så hade den mest effektiva och billigaste insatsen varit att skicka tillbaka dessa tillsammans med sina anhöriga dit därifrån dom kommit.

Några sådana statuerande ingripanden så hade nog kriminaliteten bland dessa individer minskat betydligt för det värsta straffet för dessa är att bli utvisade från ”paradislandet” Sverige tillbaka till det forna ”grottstadiet” i hemlandet. En vistelse på ett svenskt vilohem som bedrivs av svensk kriminalvård är knappast något som avskräcker från vidare karriär inom kriminaliteten.

Men när du Mikael Damberg inte ens vågar nämna den största orsaken till den ökande grova kriminaliteten, nämligen invandringen, så hur skall du då kunna minska denna? I ett tidigare uttalande så har du sagt att du inte kan finna något samband med gängkriminalitet och invandring. Visserligen så har du tydligen nedsatt syn eftersom du bär glasögon men jag har aldrig sett dig med varken blindkäpp eller ledarhund så jag utgår från att du i varje fall har ledsyn.

Varför är det så svårt att hålla sig till sanningen och våga uttala denna även om den kanske är obekväm?

I artikeln så säger du att Malmö ligger i framkant på många områden. Det har du helt rätt i faktiskt!
Skjutningar på öppen gata med ibland dödlig utgång, bilmålvakter där så gott som alla inblandade återigen är av utländsk härkomst, arbetslöshet där invandrare sticker ut, bidragsberoende där återigen individer av utländsk härkomst sticker ut i statistiken, sprängningar där dom drabbade företagen och privata bostäder så gott som alltid ägs och drivs av personer av utländsk härkomst, taxirörelsen här i staden är en bransch som i huvudsak bedrivs av invandrare och där företeelser som beskjutning och sprängning av konkurrenters bilar och kontor tidigare då Malmö var en någorlunda normal stad inte förekom.

Ovanstående är bara några företeelser där Malmö ligger i framkant. Det finns många fler och det dom har gemensamt är att det så gott som alltid är individer av utländsk härkomst som står för denna ”framkantlighet”.

En sak till vill jag ta upp när det gäller din Rosengårdspromenad. Du träffade på två s k områdesvärdar vid namn Chokri Chokbach och Abdi Jama och du berömde dessa båda för att dom utför ett gott jobb.

Jag undrar vad deras jobb består av och du eller kanske Katrin Stjernfeldt – Jammeh kunde redogöra för detta.

Tyvärr så misstänker jag att sådan här jobb bara är ett sätt att bättra på arbetslöshetsstatistiken och att dessa jobb egentligen inte fyller någon som helst annan funktion.
När jag kom till Malmö 1968 så fanns mig veterligen inte några sådana här jobb.
Men jag skall ändå ge några förslag på fler sådana här jobb som kommer att förbättra arbetslöshetsstatistiken i Malmös s k utsatta områden avsevärt.

Varför inte införa cykelbanevärdar, trapphusvärdar, hissvärdar, toalettvärdar, parkeringsplatsvärdar, lekplatsvärdar, fotbollsplansvärdar, busshållsplatsvärdar, taxiplatsvärdar , socialkontorsvärdar , ja det är bara fantasin som sätter gränser för vad för slags värdar man kan införa.
Varför inte även införa kommunalrådsvärdar? Varje kommunalråd skulle kunna ha sin egen värd.
En sak är säker, arbetslösheten kommer att minska kraftigt i varje fall och Malmö kan med dessa exempel inom en snar framtid bli den kommun som kan uppvisa kraftigt minskad arbetslöshet bland dom nyanlända nysvenskarna.

M V H

Sandor Herold, invandrare i Malmö som dock inte håller sig i framkanten


24 responses to “Inrikesministern kom till Malmö med löften om fler poliser

 • turrim

  Man måste vara indoktrinerad socialdemokrat för att tro på Damberg och Ygeman.

  Gilla

 • Lars.Eriks (@EriksLars)

  Malmö ligger också i framkant när det gäller att plocka åt sig av det kommunala utjämningsbidraget som de fått 5,1 miljarder av 2018.
  Det var en ökning jämfört med 2017, och hur stort eller större blir det 2019 nu när lågkonjunkturen och anhöriginvandringen ökar.
  M.a.o. de klarar inte av sina egna kostnader trots ”att de ligger i framkant”.

  Gilla

 • compulsoryunion

  krulliga omskurna poliser

  Gilla

 • Tony

  Mikael Damberg är ytterligare en av dem som lever i sagornas värld, det enda dom har att komma med är ännu mer av den politik som man grovt misslyckats med, ska hela poliskåren enbart syssla med invandrad brottslighet , eller ska dom som betalar det misslyckade politiken räkna med att få någon hjälp av polisen när så erfordras??

  Gilla

 • havemydoubts

  Hade SD inte uteslutet duktiga medlemmar på vaga grunder, så hade partiet garanterat fått fler röster. Oegentligheter som medlemmar har varnat partiet för har aldrig kontrollerats utan fokus har varit på uteslutning av medlemmen, vilken kan vara helt felaktig. En oskyldig medlem som råkar ut för detta, drar ju med sig ett antal personer som inte röstar på SD längre. Detta tycks partiet inte fundera på och det är dags att medlemmarna får inflytande när det gäller uteslutningar och då kommer kanske också alla kort på bordet.

  Gilla

 • Danne

  Det är därför de försöker undvika att Sd får reellt inflytande.
  Då finns risken att de kommer att lyfta fram statistiken över hur illa det är i landet.

  Då skulle bollen kunna sättas i rullning trots att de då även får Eu mot sig.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja Sandor vårt tidigare trygga land har förändrats. Inte bara Malme är nu i ett så kritiskt läge,att nya uppfinningar av namn på saker och ting,ej längre räcker till.
  I min lilla stad lyser nu gatlamporna dygnet runt i Ghettot. Hur det står till i de övriga 4-5 ”utsatta” delarna av staden,vet jag inte eftersom även de är liknande områden,man så fort som möjligt söker åka genom !

  Gilla

 • SasjaL

  Politiska löften betyder sedan länge inget och får inga konsekvenser om de bryts. Idag är de till för att brytas och nyttjas för att bedra den lättlurade delen av en befolkning!

  Noterar att i senaste Uppdrag Granskning, så blev infrastrukturministern Tomas Eneroth intervjuad och han gjorde allt för att ducka för frågan om vem/vilka som bar ansvaret för inget/lite har gjorts i frågan om underhåll och upprustning av det svenska järnvägsnätet under många år, då man avser att agera först nu.

  Samtidigt vill vissa ha höghastghetståg i Sverige … Hur är det möjligt, när det befintliga systemet inte fungerar och dessutom kostar mycket pengar? (Det saknas dessutom befolkningsunderlag, dvs möjliga passagerare, men det håller man på att lösa nu … [/sark]) X2000 betecknades som ett rejält lyft innan det infördes, men hur blev det i verkligheten …? De allra flesta höghastighetsbanor som finns, är i de flesta fall lokaliserarad i varmare områden. I ett av undantaget, Lyria-banan [Paris-Geneve-Zürich], får man som oftast mer snö än i Sverige. Där förstår man dock principen med att röja snö i tid …

  Gällande lagstiftning gör det möjligt för politiker att ägna sig åt fullskaligt bedrägeri, då det i grunden handlar om att på falska grunder tillförskansa sig makt och pengar. Detta blev möjligt genom att en av Sveriges största hycklare och bedragare genom svensk historia, via sin regering 1975, tog bort det lagstadgade tjänstemannaansvaret. Uppsåt m.a.o.. Detta skall enligt hur jag ser det hanteras i en tribunal, då det handlar om [lands]förräderi. Något man nu i USA ägnar sig åt, nere i Guantanamo Bay/Kuba.

  Gilla

  • TreB

   @Sasjat.
   Tog man inte ut flis från pensionsfonderna..igen???
   Direkt efter valget 2014
   och tröck in i det svartahålet,som vanligt.
   Inte f.n vart det ngt höghastighetståg,mig veterligen….

   Gilla

   • SasjaL

    Det skulle inte förvåna mig. Politikerna har sedan länge misslyckats med att förstå vad pensionsfonderna är till för. Väntar fortarande på att Göran Persson skall lämna tillbaka de miljarder han tog [eg. stal] ifrån AP-fonderna …

    Det lär inte finnas något kvar, när jag med nuvarande regler tar pension år 2030 (men det lär förmodligen inte bli tidigast förrän 2040 med dagens regressiva/destruktiva ‘utveckling’, om ingen dramatisk politisk kursändring sker innan dess …)

    Gilla

 • Lagro

  Den kriminaliteten som är importerat till landet löses inte med fler poliser, utan politikerna sopar problemet under mattan, med att tro att fler poliser löser problemen men så är inte fallet, utan det är ett önsketänkande.
  Den kriminaliteten som nu uppstått är organiserad eller kallas för gäng kriminalitet, som inte polisen kommer åt.
  Det är personer som kommer från tredje världens länder och finns i klaner som aldrig skulle vittna mot sina egna och inte heller mot konkurrenterna.
  De skapar kontroll bland annat på droghandeln och har underhuggare som tar riskerna, men ledarna sitter säkert, om en underhuggare av någon anledning skulle åka dit finns det nya som tar hans plats.
  Nu finns det de som försöker ta marknaden för en klan och de blir avrättade eller beskjutna, men polisen kommer inte åt ledarna.

  I deras hemländer där blir de avrättade av polisen när de påträffas det sägs de kom i skottduell. I Sverige är de helt trygga det enda som sker är att det kommer in fler sådana här kriminella, därför för dem är Sverige paradiset med mycket lättförtjänta stora pengar och ingen risk.

  Se på deras bilar, det är inga gamla rishögar de kör omkring med, som bevisar de tjänar stora pengar på kriminalitet..

  Gilla

  • Lagro

   Politikerna som är ansvarig för den här röstimporten (asylinvandringen) förstod aldrig konsekvenserna med den, men nu sitter de i eländet och har ingen lösning på problemet och kommer inte att få någon lösning.
   Det enda för svenska folket är att acceptera en kraftigt ökande kriminalitet, finns ingenting annat.
   När politikerna tror att problemen löses med fler poliser visar de endast en stor okunnighet och vet inte vad det är frågan om.
   Polisen har inga befogenheter att komma åt den här kriminaliteten som blivit, och kommer aldrig att få sådana befogenheter.

   Gilla

   • Lagro

    Den här okontrollerade asylinvandringen (röstimporten) från tredje världens länder, så länge den fortsätter kommer kriminaliteten att öka kraftigt som också sker nu.
    Den första åtgärden om de vill få stopp på den ökade kriminaliteten måste asylinvandringen stoppas, därför den är okontrollerat.
    När inte så sker är inte kriminaliteten något problem för politikerna, men helt klart kommer den att nå deras områden också, men då har den hunnit gå för långt.

    Att utvisa personer som kommit in i landet utan pass som de här asylinvandrarna gör, blir omöjligt att utvisa dem, ett land som släpper in folk utan pass blir också ansvariga för dem.
    Det är det som sker med de kriminella asylinvandrarna det är omöjligt att utvisa dem, utan bli kvar i landet för nya brott.

    Gilla

 • SVENSK

  Enligt den statliga propagandan är Malmö ett mångkulturellt paradis! Varför behövs det då mer poliser där, och vad i herrans namn ska de då göra?! Fram med sanningen!….

  Gilla

 • Hanna

  Ansvarig regionpolitiker i Stockholm som skall betala för fler malmöpoliser är inte helt nöjd:
  https://www.expressen.se/nyheter/stockholm-ar-inte-landets-bankomat/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilket trovärdigt gäng, vem tror på dem ?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Jammeh är ett populärt namn i Lexbase.

  Gilla

  • Maya

   Sverige har blivit en skurkarnas paradis och kriminella sitter i Sveriges Riksdag representerade i 7 klövern.

   Gilla

 • Maya

  Det behövs flera poliser ,eller inte. De dem prestationslön och möjligheter att agera, när de blir bespottade och hotade. Fram med vattenkanoner och k pist.

  Gilla

 • Maya

  Vad? Har vi en inrikesminister? Vad gör han? Läste ;Inrikesminister är det statsråd i Sveriges regering som ansvarar för frågor som rör polisväsendet och civil krishantering. Han är inte kapabel att sköta sitt arbete! Byt ut, ta en militärbefäl, som vågar agera.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Sandor uttrycker med elegans och lätthet precis och exakt vad jag själv tycker👍❤️Vi behöver fler Sandor!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Så sant som det är skrivet,inte fler poliser som behövs det är mindre kriminella nykomlingar .Dom som begår grova brott skall skickas ut efter avtjänar straff.Vakna Sverige.

  Gilla

  • Lagro

   På vilket sätt går det att skicka ut personer som kommit in i landet utan pass, de vet inte ens från vilket land de kommer.
   Om de försöker utvisa dem säger de endast de begått grova brott i sitt eget land och riskerar dödsstraff, som gör att Sverige kan inte utvisa dem.
   Inget land behöver ta emot passlösa personer om det inte görs frivilligt, och de här länderna är glada att de blivit av med de här personerna och är Sveriges problem, som de ser det.

   Gilla

 • fete

  När en sosse säger något så vet man att det är bara en jävla lögn …..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: