12 thoughts on “Vita österrikiska kvinnor bär hijab för att undvika trakasserier

 1. Ja, men tänk på att det är frivilligt att tvingas bära hijab… och inte har något med islam att göra… 🤔

 2. Eftersom jag har tandläkarskräck har jag blivit rekommenderad en tandläkare (etnisk svensk) som har sin tandläkarpraktik i ett område där flertalet är muslimer. Åker i genom hela stan varje gång jag behöver kolla och göra vid mina tänder. Han har ett stort hjärta och månar om sina patienter. Men eftersom jag också är etnisk svensk och inte muslim täcker jag givetvis inte mitt hår. Har ett stort hårsvall och jag brukar sätta upp det i en klämma. Sista gången jag var där var det en man som hoppade på bussen samtidigt som jag. Han tittade på mitt hår och mig med avsmak och avsky. Trodde att de styrande i Österrike var lite tuffare mot muslimer. Hoppas att dessa österrikiska kvinnor organiserar sig och sätter dessa på plats. De skall inte bli utelämnade till muslimernas godtycke för då vinner dom.

  • Det hjälper inte vad en regering tycker, det är byråkraterna som har hand om genomförandet. Har man inte med sig dem hjälper inget

   • Ok !
    Med andra ord så måste SD ha byråkraterna med sig på sin sida när och om partiet får fria politiska tyglar och ska rädda Sverige från undergång ?

  • Känns bra att man fått uppleva den tiden, allt var så enkelt man förstod varandra helt enkelt!
   Tragiskt att dagens unga svenska generation får växa upp i ett helt motsatt Sverige.

Kommentera