Tack för att ni finns

-Pettersson fick nedanstående bild av en bloggläsare som tycker att ordningsvakter, poliser och väktare förtjänar lite uppmärksamhet. När ni ser på TV, hör på radio eller läser de etablerade medierna, tänk då på vad Winston Churchill lär ha sagt: Det finns ingen allmän opinion utan det som finns är en publicerad opinion.

Därför finns alternativmedia, det behövs en riktig opinion…

15 thoughts on “Tack för att ni finns

 1. Ja nån stans måste det finnas möjlighet att uttrycka, konspirationsteorier, prata om Judas, lovordar Putin och Kina, förstora upp bagateller.
  Dock många inlägg är intressanta och med av media dolda fakta.
  Sandor, mest bittra oförskämda kommentarer som inte tillför något nytt. Exempel “sparka i röven” är det sånt vi behöver i alternativmedia?

  • Tänk om alla propagandajournalister på systemmedia ändå kunde uttrycka sig så väl, kontrollera fakta samt hålla sig till något som i alla fall liknar sanningar som alternativmedia?

   Då och först då skulle kanske inte Petterssons Blogg behövas men med tanke på att de som kommenterar här i allmänhet även de kan uttrycka sig såväl sakligt som korrekt till skillnad från vad jag minns av drakarnas kommentarsfält kommer den nog att bestå och frodas i all evinnerlighet.

   Själv är jag då jävligt tacksam för att det finns ett forum där man slipper mobbarmobben med åsiktsmonopol på sociala medier och håller mig långt borta från Facebook, Twitter och liknande klubbar för rättrogna åsiktspoliser.

   Vad gäller att kalla vissa partiledare för Judas så är det väl närmast vänligt i dagens läge efter regeringsbildningen och vad gäller Kina så är väl det sossarnas drömhandelspartner? Putin är en hjälte för sitt folk och han gjorde helt rätt som gick in i Krim för att försvara just dessa och det är enligt mig vad som saknas här, dvs en ledare som vill återupprätta vår stolthet. Och slutligen vad gäller illa underbyggda konspirationsteorier så räcker det väl med all dynga om att en av fem röstberättigade här i landet är inte bara nazzar utan det stora hotet mot vår parlamentaristiska demokrati (vilken de nu bokstavligen pissat på ännu en gång med JÖKen) som uppenbarligen är vår regerings samlade åsikt och hållning…

 2. Stenbock besöker en gång varje 14:e dag,stadens Centralstation.Sedan jag flyttade hem till Abzurdistan (för snart 15 år sedan), har det vid ett (1) tillfälle funnits två poliser,jag mött på denna ort som av lokala lögnblaskan HD,betecknas som småstadens farligaste !!
  Förvånad ställde jag mig med öppen mun framför dem och tackade,att de visade sig ute bland befolkningen ! Ett tack de mottog positivt,med ett leende.
  Nog var det på gamla goda tiden bra mycket bättre,när polisen patrullerade ute på offentliga platser.Likväl fanns på den tiden inga kriminella utländska ligor av araber,zigenare och f-n vet allt.

  • Till dig som vanligen med din tumme,blir störd av mina rader skulle jag ju kunna tillägga,att det finns även S-Amerikanska och Öst-Europeiska band,bestående av ficktjyvar !
   Liksom Marockanska “gatubarn” från Rhur-området som är specialister,att råna äldre handikappade kvinnor,med sina rollatorer…..
   Om nu inte även dessa sanningar stör dig ?

 3. Och Bonnier köper 28 tidningar där ibland mittmedia så nu kommer dem att kunna styra ännu mer vad som ska komma ut i text så nu behövs verkligen alternativa medier

 4. För 3 måndader sedan tog jag ut skilsmässa.
  Det var egentligen inget svårt beslut då vi har levt ihop länge, ända sedan 50-talet och jag insåg att det inte fungerar längre.
  Det var nog länge sedan kärleken mellan oss försvann och de senaste årtiondena har det gått slentrian i vårat förhållande.
  När jag insåg hur lätt det var att skiljas fanns det ingen återvändo.
  Det ända som behövdes var att inte slå på SVT eller SR.
  Efter ett tag upptäckte jag hur mycket vackrare värleden blev. Jag hör nu fåglarna sjunga och dofter från mat och blommor.
  Jag kan somna i min säng utan att behöva ligga förbannad av de senaste socialistiska uppmaningarna att bekämpa nationalismen och SD eller hur dum Trump är.
  Genom att använda internet har jag hittat nya kanaler att umgås med och som ger mer i utbyte och där man blir behandlad med respekt.

  Ibland får man dock flashbacks när man går in på olika bloggar och inser att propagandan på SVT fortgår i oförminskad styrka.
  Tyvärr finns det många som lever kvar i dåliga förhållanden utan att våga ta steget men jag lovar att ni kommer inte att ångra ett sådant beslut.

  • Ledsen för din del skillsmässa är en form av “sorgeprosess” det tar en viss tid innan (om man inte förberett sig själv länge) man avslutat denna del av sitt liv !!
   Jag vet, du ska inte rusa runt och avgöra viktiga saker innan du “landat” !!
   Ett litet råd, lyssna på Lennart Matikainien.

  • Bosse:
   Kan bara gratulera till ert beslut.Även om det tycks varit ensidigt.
   Tittade någon gång i början av 80-talet sista gång frivilligt på SVT !
   Sedan har det med ålderns rätt inträffat några gånger,att jag råkat trycka fel på pianot…. men då fort rättat till misstaget.

 5. Jag och många med mig är superglada och tacksamma för att Petterssons blogg finns 🙂 Vi får veta så mycket fakta,sanningar och även bli undervisade i allehanda viktiga ämnen mm. Petterssons är ett stort föredöme för andra medier att ta efter.

  Apropå Churchill har han även sagt att ; ” Framtidens fascister kommer kalla sig för antifascister”. Detta ser vi väldigt tydligt här i Sverige och övriga västländer och dessa är regimens fotsoldater verkar det som här i Sverige,mycket otäckt. Antifa borde terrorklassas och förbjudas även i Sverige men det lär inte gå så länge den kriminella socialistjuntan vanstyr landet.

 6. Vill att alla läsare av denna blogg gör ett ställningstagende !
  Vi (iaf jag och de som trycker tumme upp) är TACKSAMMA ATT PETTERSSON FINNS !!!!!

 7. Man ska nog ha speciella egenskaper, både fysiska och psykiska, för att kunna jobba som ordningsvakt och bli en bra sådan. Har jobbat en del som vakt för ett antal år sedan och ibland hoppat in som ordningsvakt, som är mycket krävande! Ni gör ett bra och helt nödvändigt arbete! Bry er inte om regimmedierna! Tack för alla problem ni löser och förhindrar!

  • Poliser ordningsvakter och väktare ska gå en kramgo kurs dör de får lära sig hantera och vara trevliga mot bland annat gravida kvinnor som anser sig ha rätt att åka gratis inom kollektivtrafiken !
   Ett krav från extremvänstern.

 8. När människor i min närhet “gnäller” ordningsvakter, ber jag dom att titta på något avsnitt av tunnelbanan. Ibland funderar jag på hur det kommer sig att dom stannar kvar i jobbet, så mycket våld och skit som dessa män och kvinnor få stå ut med, av “intelligenta ” Stockholmare. Dom få gånger som jag sett på programmet så ser jag att de som har det tuffast på jobbet är biljett-kontrollanterna.

Kommentera