26-årig pakistanier, född och uppvuxen i Danmark utvisas på livstid


BROTTSLIGHET. Medan rättvisan kämpar i Köpenhamns stadsdomstol för att få det kriminella invandrargänget Loyal To Familia förbjudet i Danmark måste en 26-årig medlem av gänget erkänna att resultatet inte spelar någon roll för honom.

Högsta domstolen har beslutat att Mir Zohaib Hussain, som varit medlem i LTF sedan maj 2015, kommer att utvisas ur Danmark för alltid. Samtidigt dömdes han till tre år och sex månader i fängelse för ett angrepp på en fängelsevakt som var på väg hem från jobbet. Hussain har en gedigen meritlista på brott sedan unga år.

Mir Zohaib Hussain är född och uppvuxen i Danmark men trots det kommer han att utvisas för att han hotar de grundläggande funktionerna i ett demokratisk samhälle säger Högsta Domstolen.

Högsta domstolen har övervägt att de saker som talar för utvisning är har större vikt än de överväganden som talar mot utvisning på grund av hans starkare anknytning till Danmark och svagare anknytning till Pakistan. Det noteras vidare att den del av hans familj som bor i Danmark kommer att ha möjlighet att hålla kontakt med honom i Pakistan och genom att kommunicera med honom via telefon och Internet.

EkstraBladet

Om Loyal To Familia på bloggen…

-Pettersson säger ”Heja Danmark”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


12 responses to “26-årig pakistanier, född och uppvuxen i Danmark utvisas på livstid

 • compulsoryunion

  Han blir svensk om han dyker upp på Arlanda o spolar ner passet i toa och säger asyl.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Den karlen kommer omedelbart att ”välkomnas” av extremisterna inom Sveriges 5 kommunistiska partier. Ett sagolikt tillfälle att ”berika” Sverige, Skåne – eller vad tror ni?

  Gilla

 • etnisksvensk

  Detta skulle svenska politiker inom 7 – klövern aldrig tillåta.
  Förr skulle Sverige totalt skövlas och brännas utan åtgärd.
  Det finns inte en svensk politiker, av kvinna född, som någonsin skulle erkänna att ”hen” gjort fel igenom att importera dysfunktionella kulturer!

  Gilla

 • Tony

  Danmark har till skillnad från Genierna i Svenska Regeringen begripit att dalt med grovt kriminella inte är en lösning, och detta talar om för andra lika kriminella vad som väntar , vilket kan ha en avskräckande verkan.

  Sveriges förfall när det gäller invandringen är just brist på tydliga regler som talar om att grova brott ska kräva rejäla straff, med risk för utvisning ur landet när brottsligheten fortsätter, förstår inte snacket om att dom riskerar dödsstraff om dom kommer hem? Har Svenska myndigheter nånsin visat att man oroat sig för människor här i landet fått sina liv förstörda? Flickor som blivit våldtagna och fått sina liv förstörda med ibland självmord som resultat? Eller gamla med Rullator som blivit
  grovt misshandlade och ibland med döden som följd, eller alla dödshot som riktas mot allt fler i samhället?? Nej om det bryr sig inte våra myndigheter ett dugg!

  Gilla

 • SVENSK

  Helt riktigt tänkt av Danmark, här har vi ett slående exempel på en individ med medfödd benägenhet för kriminalitet, vilket finns, om man sedan blir kriminell eller inte beror på hur stark denna benägenhet är samt uppväxtmiljön och den fria viljan. Att som tökvänstern tro att allt beror på miljön är lika galet som att tro att ett djur som föds som häst i en viss miljö kan omvandlas till ko!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Utvisning på livstid till det mångkulturella paradiset Sverige, eller ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Utvisning på livstid till det mångkulturella paradiset Sverige, eller ?

  Gilla

 • Sven Egetorp

  Vaddå ”starkare anknytning”?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Familjen kommer att sakna honom jättemycket. Lika bra att skicka iväg familjen också.

  Gillad av 1 person

 • Nicklas

  Ut me skiten. Heja Danmark.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: