När blir det åtalbart att hetsa mot urbefolkningen?

RASISM. Bilan Osman, född i Göteborg av somaliska föräldrar, arbetar på vänsterextrema Expo och skriver krönikor på den tidigare seriösa tidningen Svenska Dagbladet. 

I sin senast krönika på SvD verkar Bilan på fullt allvar tro att ordningsvakterna i Stockholms tunnelbana spöade upp en gravid kvinna enbart för att hon var svart.

Det måste bli slut med denna hets mot svenskar, med dessa ständiga påhitt, undanflykter och bortförklaringar.

Köp en biljett, och har man försök planka, ta emot böterna och gå hem och skäms.

-Pettersson minns inte alla falska drev de vänsterblivna Sverigehatarna dragit igång men kommer ihåg hijab-drevet, brandattacker mot moskéer, misshandel av en svart man i Krogsbäck, mjölkattacken i Forserum, de rasistiska brandmännen i Boden, alla anklagelser om anlagda bränder på asylboenden, busskandalen där folk påstods delats upp i svenskar och invandrare, osv.

Det enda de händelserna hade gemensamt var att de inte var svenska högerextrema som låg bakom och att det var de vänsterblivna som startade dreven och surrade om rasism.

Samtliga drev visade sig vara falska och det är märkligt att det aldrig blir några åtal för hets mot folkgrupp när den vita urbefolkningen anklagas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “När blir det åtalbart att hetsa mot urbefolkningen?

 1. Jag tror han var från Etiopien. Och flykting var han inte. Bara en oduglig ne*er som alla andra som tog sig till vitas länder för att “lyckas”, parasitera, våldta + mörda.

 2. Konstigt att så många ockupanter är helt fascinerade av rasism!

  Beror det på att eftersom dom är så rasistiska själva så tror dom att alla andra också är det!

 3. SvD, tidigare “seriösa” tidningen. Den var och är en tidning för och av etablissemanget.

 4. Många invandrare har svårt att ta en tillsägelse framför allt från svenska myndighetspersoner. Det verkar som den respekt de kräver av alla som försörjer dem inte kan krävas av dem själva.

  Det är många gånger jag säger till personer ur den gruppen att sluta skrika, klottra, antasta m.m, men det gnälls alltid om svennar när man gör det.

  Agerar de likadant i sina hemländer, är det kulturellt? För det är brott som inte har till syfte att generera pengar, utan bara sker som ett sätt att visa respektlöshet. Att de får allt till skänks och positiv särbehandling verkar inte räcka för att de ska känna sig förnöjda, utan de måste ha nyckeln till landet för att bli nöjda.

  Med tanke på deras okunskaper och oförmåga så borde de vara tacksamma för att de blir insläppta, de flesta är inte ens flyktingar.
  Marknaden för analfabeta kamelfösare är liten trots arbetsförmedlingens desperata försök att lyfta yrket.

 5. Svensk totalcensur kommer allt närmare !
  Tänk att hela Sverige nästan stannat upp på grund av tragisk och patetisk kvinnlig fripassagerare som förmodligen också kallar sig för svensk.
  Säger allt om dagens fullständiga idiot–Sverige i totalt fritt vänsterextremt fall !!!!!!!

 6. Elin Krantz som vart våldtagen och krossad av ett stenblock av den Nordafrikanske flyktingen Ephrem yohannes.
  Var det ett rasprofilerat sexmord eftersom han valde en vit kvinna.
  Han skulle aldrig ha gjort samma sak mot en
  svart muslimsk kvinna.

  • Jag tror han var från Etiopien. Och flykting var han inte. Bara en oduglig neg*r som alla andra som tog sig till vitas länder för att ”lyckas”, parasitera, våldta + mörda.

Kommentera