Bensintjuv flydde med anställd på huven

BROTTSLIGHET. En man som precis hade tankat försökte köra i väg från en bensinstation i Kristianstad utan att betala. Då ställde sig en anställd på bensinstationen i vägen. Föraren tryckte trots det på gasen och den anställde hamnade på motorhuven och greppade tag i den ena vindrutetorkaren, han hängde fast i 20-30 meter då föraren tvärnitade. 

Enes Medovic, född 1996, och boende i Kristianstad dömdes för misshandel och ringa stöld till en månads fängelse. 

Ur domen Mål nr: B 981-18 från Kristianstad Tingsrätt: : Enes Medovic har med personbil kört på XX i samband med att  XX försökte hindra Enes Medovic från att lämna bensinstationen, eftersom Enes Medovic inte hade erlagt betalning för den bensin som han kort dessförinnan låtit tanka den aktuella bilen med.

XX föll i samband därmed över bilens motorhuvud, varvid Enes Medovic fortsatte att köra en kortare sträcka med XX ovanpå motorhuven. XX, som under färden höll sig fast i en av bilens vindrutetorkare, föll därefter av motorhuven då bilen bromsade in tvärt. Bilen körde därefter ifrån platsen.

Det hände den 10 april 2018 på Preem, Mäster Bonggatan 4 e, Kristianstads kommun. Simon Svensson orsakades skador i form av skrapsår på knäna och ett mindre skärsår på höger långfinger. Brottet bör bedömas som grovt eftersom gärningen var livsfarlig. Enes Medovic begick gärningen med uppsåt.

Ringa stöld: Enes Medovic har tillsammans och i samförstånd med annan olovlig-
en tagit bensin till ett värde av 799,86 kronor som tillhörde Mack Palm Ab (preem Kristianstad). Det hände den 10 april 2018 på Preem, Mäster Bonggatan 4 e, Kristianstads kommun. Tillgreppet in-
nebar skada.

Enes Medovic förnekar brott trots vittnen och övervakningsfilm.

Medovic förekommer trots sin ungdom under 15 avsnitt i belastningsregistret, då kan man undra hur mycket jävelskap herr Medovic ställt till med i sina dar. Han har hela tiden fått löjliga straff och inget har hjälpt, nu fortsätter domaren på den linjen trots en enligt domen livsfarlig gärning.

-Pettersson undrar vem som tar ansvar när Medovic gör något riktigt allvarligt som skadar eller dödar någon?

Misshandel kan ge fängelse i två år och grov misshandel fängelse i upp till sex år så det verkar finnas utrymme i lagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bensintjuv flydde med anställd på huven

 1. Ja dessa parasiter från såväl Balkan som Orienten,har nu inneburit att vi
  svenskar inte längre är betrodda på macken.
  Först betala och sedan tanka !
  Hur ni funderat över hur mycket som förändrats i Abzurdien sedan detta mångkulturella pack,invaderade oss ?

  • Förr fick man gratis fönsterputsning på köpet när man tankade och hjälp med att justera lamporna t.ex. I dag vågar personalen knappt ut !

 2. Det kan väl kallas mordförsök? Vems bil var det? Körde han utan körkort? Det borde förstås ha varit 5 år i fängelse och utvisning på livstid. Sverige behöver inga såna individer. Borde inte Migrationsverket också ha ett straff genom att exponera svenska samhället för en som begår kriminella handlingar och skapar onödigt lidande stup i ett?

 3. Uttrycken för hänsynslöst våld, ondska,
  kriminalitet etc är helt enkelt för många.
  De kan inte negligeras och bortförklaras.

  Men erkänn inte din rädsla och
  förtvivlan!
  Då är du högerpopulist, högerextrem,
  rasist!

  Åh, om jag kunde förstå!

 4. Detta är ju grovt rån (han använder livsfarligt våld m hj a bilen) och mordförsök samt smitning (han smiter från platsen utan att bry sig om offret), tycker jag. Livstids utvisning! utan pardon. Han har inget här att göra!

 5. Skitstöveln förnekar brott, ty det har hans lika skumma Advokat lärt honom, så klart är det väl solklart ifall man kommer från Mena så ska man kunna köra in och fylla tanken utan att betala, det får ju i vanlig ordning någon annan göra.

  För att komma tillrätta med dessa bensintjuvar måste oljebolagen tänka om, att alla pumpar måste kopplas till Automater, för det med att tanka och skita i att betala kommer att öka lavinartat med import av fler som tror att allt är gratis i Sverige, ty det har ju enfaldiga myndigheter ristat in i deras medvetande genom sin slappa attityd mot importerad brottslighet.

  • Lögnen att Sverige är ett rikt land måste upphöra. Sverige var fattigt bara för 60 år sedan och nu är vi på väg till en ny fattigdom. Globalisterna jmf med Hitler vill skapa ett samhälle ,där bara de rikaste får förmåner. Därför jagas vi bilister med skrämselpropaganda och höjda avgifter både för bränsle och parkering .Maffian jagar varenda bil så fort foten tar i marken. Där står fem man runt en bil ,där ägaren lämnar sina barn i förskolan eller följer en sjuk släkting till Sjukhusets reception. Snart är det som för litet sedan att bara de rikaste har råd att köra bil och naturligtvis parkera på bästa ställen,medans vi vanliga tvingas att åka kommunalt eller cykla i alla väder. Skolorna skulle lära sig att berätta den svenska historien hur folket har fått slita i anletes svett och lyckats tack vare att det aldrig har varit krig i Sverige bygga upp ett modernt väl fungerande land, där ingenting i dag fungerar!

 6. För många av den sorten här och som sagt, inga straff, så kriminaliteten eskalerar ! Vi lever i en mycket farlig tid. Såg på Tv i morse hur Spångabor gick man ur huse och hade ett torgmöte.De vågar knappast gå ut i centrum, ännu mindre med sina bilar ,då två gånger på kort tid har bilarna kapats. Kan det ha att göra med den nya flyktinganläggningen i närheten? SÅKLART! Men ingen politiker vågar säga det öppet.

   • Spångabor sade att det här har aldrig förekommit tidigare.Det senaste året har tryggheten försvunnit.Min släkting flyttade från sin villa, då han vågade inte låta sin 14 åriga dotter komma ensam från skolan hem! De flyttade till landet, till en mindre ort.

   • Är det ett försvar för att det har förekommit i alla tider?
    Har du en susning om hur mycket bensin den macken får sälja, bara för att få tillbaks 799 kr, kom ihåg att det är den enskilde bensinhandlaren som får stå för detta gratistankande Staten får in sin allt för stora andel skatt, oljebolaget sin efter som dom säljer via faktura, så vem betalar? Det går inte att gå ut och höja priset för
    branschen är stenhård koll på konkurrenter.

  • Pojkstreck ha alltid förekommit och då alla som kommer hit ju
   är små pojkar får vi acceptera detta.

Kommentera