Framsteg i Kina och Afrika


Kineser bygger järnväg!

Afrikaner inviger en 

Vattenpump som en biståndsorganisation försett dem med!


4 responses to “Framsteg i Kina och Afrika

 • Langmore

  Gammal kinesfilm. Jag spår att Kina, med sitt förtryck och gravt odemokratiska sätt, kommer att bli ett stort problem för världen.

  Gilla

 • Langmore

  Gammal kinesfilm. Om jag skall spå så tror jag att Kina kommer att vara ett stort problem i framtiden. Rika, stor och välutrustad militär, och odemokratiska.

  Gilla

 • Brasklappen

  Sverige har världens första ”feministiska” regering och är en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT enligt Miljödårarna och Socialdemokraterna…..De Nya svenskarna klarar inte att skotta litet snö utan hjälp från bärgningsfirmor, de röstar på 7klövern….SVERIGE har flest tiggeriorganisationer i världen och alla har chefer med löner på flera hundratusen i månaden, ex Röda Korset, Rädda Barnen, SIDA med flera….Hur korkad är man om man ger dessa pengar? KINESERNA är stolta, intelligenta människor, de klarar av mycket och vill inte ta emot hjälp från de ryggradslösa….AFRIKANERNA fattar inte bättre, ex Zimbabwe var vän med ”helgonet” Olof Palme som vräkte miljarder över ledaren och mördaren Rober Mugabe…-Olle var en fin man han kunde inte knyta sina egna skosnören själv…En förebild för dagens unga som inte klarar av att ta några spadtag med snö för att få fram bilen, de ringer bärgare istället….De går utför med mänskligheten….Pengarna till Zimbabwe som Olles parti skickade gick in på Robert Mugabes privata konton i Schweiz …..Tacka lilla Olle som inte kunde knyta sina skosnören själv för dagens massinvandring från fattiga länder….

  Gilla

 • Tony

  Tänk vad utvecklingen går framåt, en vattenpump?? Det är tur att inte alla biståndspengar används till vattenpumpar, för då hade det funnits risk för översvämning? Men koruppta ledare o Chefer för bistånds organisationerna ser till att stora summor försvinner ner i rymliga fickor!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: