Stäng

4 reaktioner på “Framsteg i Kina och Afrika

  1. Gammal kinesfilm. Jag spår att Kina, med sitt förtryck och gravt odemokratiska sätt, kommer att bli ett stort problem för världen.

  2. Gammal kinesfilm. Om jag skall spå så tror jag att Kina kommer att vara ett stort problem i framtiden. Rika, stor och välutrustad militär, och odemokratiska.

  3. Sverige har världens första ”feministiska” regering och är en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT enligt Miljödårarna och Socialdemokraterna…..De Nya svenskarna klarar inte att skotta litet snö utan hjälp från bärgningsfirmor, de röstar på 7klövern….SVERIGE har flest tiggeriorganisationer i världen och alla har chefer med löner på flera hundratusen i månaden, ex Röda Korset, Rädda Barnen, SIDA med flera….Hur korkad är man om man ger dessa pengar? KINESERNA är stolta, intelligenta människor, de klarar av mycket och vill inte ta emot hjälp från de ryggradslösa….AFRIKANERNA fattar inte bättre, ex Zimbabwe var vän med ”helgonet” Olof Palme som vräkte miljarder över ledaren och mördaren Rober Mugabe…-Olle var en fin man han kunde inte knyta sina egna skosnören själv…En förebild för dagens unga som inte klarar av att ta några spadtag med snö för att få fram bilen, de ringer bärgare istället….De går utför med mänskligheten….Pengarna till Zimbabwe som Olles parti skickade gick in på Robert Mugabes privata konton i Schweiz …..Tacka lilla Olle som inte kunde knyta sina skosnören själv för dagens massinvandring från fattiga länder….

  4. Tänk vad utvecklingen går framåt, en vattenpump?? Det är tur att inte alla biståndspengar används till vattenpumpar, för då hade det funnits risk för översvämning? Men koruppta ledare o Chefer för bistånds organisationerna ser till att stora summor försvinner ner i rymliga fickor!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: