Tryggheten försvinner när våldet kommer så nära inpå

BROTTSLIGHET. Den grova gängrelaterade brottsligheten skördar allt fler liv i Sverige. Förra året sköts enligt polisen 45 personer ihjäl, och 135 skadades. Värnamo är en av de orter som drabbats hårt.

Bagdad-Bob…

Skottlossningar och explosioner är idag inte bara en verklighet i storstädernas utsatta områden, en fjärdedel av dåden inträffade på mindre orter.

Fyra explosioner och två skottlossningar har den senaste månaden drabbat Värnamo. Enligt lokalpolisområdeschef Håkan Boberg placerades i förra veckan en sprängladdning utanför en trappuppgång i ett bostadsområde i Värnamo som detonerade.

– Det känns väldigt obehagligt med tanke på att man har barn. Tryggheten försvinner när det kommer så nära inpå, säger Helena Andreasson Hjort boende i området till SVT. 

-Pettersson säger att Värnamo är centerledaren Annie Lööf hemstad och fru Lööf uppskattar som ni vet invandring så mycket att hon är beredd att fylla på med 30 miljoner, men varken hon eller SVT nämner att den ”Den grova gängrelaterade brottsligheten” till stor del består av invandrare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tryggheten försvinner när våldet kommer så nära inpå

  1. Det är ju det som är Annie Lööfs och Lövens variant på trygghet. För när det groteska dominerar, smackar de förnöjt med sina gommar. VARFÖR??? För de gillar inte det enkla sköna. MÅNGFALD, är ju så mycket bättre för dem, vad sjukt det än är. Sen är det upplyfta inget de föredrar. Nej, JÄMLIKHET ska det vara, så råheten också får en chans, i dagens mot dräggets och de kriminellas så intoleranta samhälle.

  2. Precis allting av av det vi ser facit på gick att ta reda på i förväg!
    Och alla som gjorde det kallades för ”Nazister” eller ”Rasister”.
    Dum-i-huvudet-Svenskan eller Svensken reagerar först när hon eller han personligen drabbas eller barnen!
    Hjärntvätten och den mediala fördumningen gör både Nazityskland och Sovjetunionen till en blek skugga!
    Det är exakt denna situation som man har ett Försvar och en Säkerhetspolis för att förhindra!
    Arméer av yrkeskriminella rasistiska främmande män med stora mängder militära vapen som ska bidragsförsörjas av fattiga Svenskar!
    Mer eller mindre tillåts de styra vad som får skrivas i media.
    Domstolar som behandlar yrkeskriminella med ”rätt” bakgrund som om de varit SS-män 1943. Inga bevis i världen anses plötsligt inte räcka till…
    Istället fängslas och bötfälls skötsamma människor som pratat sanning om situationen enligt en lag, ”HMF”! Som strider mot alla rättsliga principer som finns! Som gör Sverige till en efterbliven kriminell bananrepublik!
    Pengarna som eventuellt finns över skickas till det sjukt korrupta EU!
    Världens högsta skatter och precis noll av ett fungerande land!

    • Annie kommer ifrån den lilla byn Varamö, N.V om Värnamo mot Hillerstorp.
      Hillerstorp blev känt av Big Bengt för sitt High Chaparral.
      Hennes pappa är centerpartisten Hans-Göran Johansson.
      Han är kommunstyrelsens ordförande i Värnamo sedan -08.
      Till yrket är han polisassistent.
      Värnamo har blivet bra mycket tryggare mot hur det var förr genom årtionden.

  3. Jag förstår som vanligt ingenting!

    Det kämpas för fullt för ett mångkulturellt samhälle, det investeras tusentals miljarder, det har till och med olagligt skrivits in i grundlagen!

    Sen när folk blir kulturberikade av sin älskade mångkultur så klagas det.

    Vad trodde dom att mångkultur var för något. Dans och färgglada hattar?

Kommentera