Sammanfattning av helgens nyheter från Fake-News fabriken7 responses to “Sammanfattning av helgens nyheter från Fake-News fabriken

 • SVENSK

  Sverige är nu så sjukt och majoriteten av dess befolkning inne i en djup masspsykos som man kan finna motstycke till endast om man går tillbaka till 1600-talets häxprocesser! Psykosen underhålls och delvis förvärras dagligen av regimmedierna och de regimtrogna medierna genom daglig propaganda och annan selektiv rapportering som skapar ett tillstånd av något som liknar ren hjärntvätt hos minst 65-70% av befolkningen. Många inblandade är dock, liksom det utsatta SVENSKA folket, deltagande som imbeciller och/eller duktiga idioter!
  Meningen är ju att förneka att det finns ett etniskt SVENSKT folk, pränta in det i SVENSKARNA, och därmed tämligen ostört kunna fortsätta med det fruktansvärda folkutbytet.

  Gilla

  • SVENSK

   En till parallell till häxprocesserna, då barn utnyttjades som ”expert”vittnen, är att man även nu börjat utnyttja barn i propagandan, vilket användandet av Greta Tunberg tydligt visar.
   Det är så ohyggligt vidrigt att man knappt tror att det är sant!

   Gilla

  • svenskfinnaren

   Ja, nazismen har verkligen grepp om nästan allt med sina slemmiga PK-tentakler.

   Gilla

 • NisseBerra

  Precis, strulig neger. Hon påstås ju haft ett SL-kort i efterhand. Men det kan ju vara vems som helsts, korten är opersonliga.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Teckningen liknar ju ett redaktionsmöte på SVT.

  Gilla

 • ossie

  Suveränt bra satirteckning av tillståndet i dagens svenska media. Journalistik på en träsknivå.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: