Svart kvinna går före vit, gammal, torterad man

MEDIA. I går var en av huvudnyheterna i våra medier en färgad havande kvinna som försökte åka tunnelbana utan färdbevis, alternativt hade färdbevis men visade inte upp det. Damen vägrade dessutom följa ordningsvakternas anvisningar och det blev bråk. Media drämde i med storsläggan och skyllde på vakterna trots att problemet inte hade uppstått om kvinnan följd de regler som finns. Däremot är det inte helt tyst men nästan om Reines gamla morfar… 

“Igår kväll blev Reines gamla Morfar Torterad i sitt eget hem i KALLINGE/RONNEBY
I flera timmar misshandlade dom honom och ville att han skulle berätta var han har sina pengar . Pengar som inte finns.

Dom har Sparkat , bränt mm, allt som hör att tortera en människa till. En liten Gubbe som knappt kan stå på sina ben. Inte ens har en liten chans att försvara sig.
Nu är han på sjukhuset med Riktigt allvarliga skador.
Man har sparkat och slagit han överallt , mycket över bröstet.
Dom har slitit ”loss” öronen, för han inte hör va dom säger. Så han har precis nu blivit ihop sydd.
Han är helt sönder😢

Att ge sig på en gammal försvarslös gubbe i en rullstol och plåga han i sitt eget ”trygga” hem. Att hålla på i flera timmar 😢
Det är inga människor som kan göra så här , utan det är monster.

SNÄLLA SNÄLLA DELA DETTA SÅ MYCKET NI KAN , SÅ ATT MAN KAN FÅ BORT DESSA MONSTER FRÅN GATORNA.
Så att Reines morfar kanske kan känna sig lite trygg, men det går nog inte .

Vet ni något kontakta Polisen eller oss.”

Från Sofie Johanssons Facebook.

-Pettersson säger att det är dagens Sverige, en svart kvinna som inte följer reglerna väcker mer uppmärksamhet än en vit, gammal, torterad man. Fy fan!

Helle Klein, chefredaktör på fackföreningsägda Dagens Arbete får symbolisera media, men hon var inte ensam med sina prioriterar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Svart kvinna går före vit, gammal, torterad man

 1. Det är väl ingen motsättning där. Två separata händelser.
  Sen att inte visa biljett är ju dumt och det klart att det då blir konsekvenser.
  När det sen gäller den gamle mannen så får vi hoppas att polisen anstränger sig till det yttersta att få fatt på skurkarna.

 2. Men denna bild på en torterad Åldring är inget som berör sådana som Helle Klein? Ynkligt är bara förnamnet på dessa satans P K hycklare,
  vare sig dom är politiker mediafolk eller präster i Svenska kyrkan!

 3. Till Helle Klein skulle jag vilja tillägga, är det fel att väktare gör sitt jobb utan att få Chavotera som monster i Media? Hade Svartrockarna i Svenska >Kyrkan gjort sitt jobb så hade medlemsantalet varit högre, men er uppgift tycks vara att fjäska och kröka rygg för våldsideologin Islam
  Men sen kommunisterna tog över kyrkorummet blir det i vanlig ordning bara kaos! När tänker Helle Klein själv konvertera till Islam?

 4. För de som bryter sig in hos och misshandlar en åldring ska det vara obligatoriskt dödsstraff!

 5. Kvinnan har genom medierna m fl fått lära sig att som utlänning behöver man inte lyda vita, det är bara och gapa och skrika, eftersom då kommer medierna och tar en i försvar. Det finns massor av exempel på detta, det finns inte okvädningsord nog för “svenska” medier, utan jag säger bara att de är näst intill värdelösa! och farliga för SVERIGE och SVENSKARNA! Nu kommer ordningsvakternas arbete att störas kraftigt ett bra tag framöver.
  Agendan är glasklar, utlänningarna ska undantränga SVENSKARNA, imbecillerna i regimen och medierna är i stor majoritet och fattar inget!

 6. Under mitt långa yrkesliv har jag sett scenariot åtskilliga gånger:
  1. Ingen biljett.
  2. Börjar bråka.
  3. Blir avhyst.

  Ibland, men lyckligtvis inte alltid, kan man tillägga en fjärde punkt:
  4. Vänstermedia tar pappenheimarn i försvar.

 7. OM,, jag hade twitter skulle Helle Klein fått följande; Kära Helle, du måste synas i SL tunnelbana. Det duger inte att stå i predikstolen och förmana.

 8. Ännu ett skäl stt helt avstå att titta på regimtrogna media.
  Dit räknar jag även TV4.
  Stöd istället aternatvmedia med pengar så vi kan få en nyhetsrapportering som fokuserar på objektiv rapportering utan att få marxistisk genus och raspedagogik nerkörd i halsen

 9. Gammelmedia blir mer och mer verklighetsfrämmande. I de artiklar jag ögnade igen var ju knorren att hon var tvungen att uppsöka sjukhus. Det visade sig sedan att det var dit hon var på väg. Vad var problemet?

 10. Var det detta som Reinfeldt menade med
  Öppna era hjärtan, fy fan vilken landsförädare han är

  • Förrädare är man bara om man agerar i lönndom!

   Reinfeldt var väl rätt tydlig med sina avsikter!

 11. Hur är det ställt med den humanistiska stormakten Sverige egentligen. Den här gravida kvinnan, varför vägrade hon följa med väktarna fastän hon inte kunde visa upp biljett? Då ska väl en vakt tänka terrorvarning? Då uppstår nog blåmärken om man nekar göra som vakterna säger. Jag hoppas verkligen att händelsen undersöks noggrant och rättvist. Varför känner jag fortfarande ingen rädsla för vakterna i tunnelbanan, men enligt media har flera av dem fått lämna sin tjänst medan det undersöks. Varför rapporterar inte SVT det grova hemfridsbrottet med tortyr mot en handikappad man i Ronneby? Är nyhetsurvalet och händelserna exempel på det nya Sverige? Varför längtar man så till nyval?

 12. Vår tids prioriteringar.
  Ett slående bevis.
  Ett av de skäl som är orsaken till att man vill lämna skutan.

Kommentera