I solidaritet med mina systrar

ISLAM. Den internationella hijabdagen är en tragedi. Den ignorerar sanningen om de smärtsamma erfarenheterna hos miljontals förtryckta flickor och kvinnor och stöds bara av islamister och vänsterblivna feministaktivister, sådana som islamisterna slår ihjäl i parti och minut om de får tillfälle. 

Yasmine Muhammed twittrar i solidaritet med sina systrar i Saudiarabien, i Iran och i resten av världen.

-Pettersson säger Glad “NoHijabday”, hoppas alla slipper slöja och islam så småningom…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “I solidaritet med mina systrar

 1. På 70- och nästan hela 80-talet bar de flesta muslimska kvinnor som bodde i västvärlden inte hijaber eller andra täckta plagg. Denna hijab anses muslimska brödraskapet har introducerat här i väst. Muslimer som inte har sina sympatier hos muslimska brödraskapet så är det lite konstigt att dess kvinnor går muslimska brödraskapets ärende. Säg det till en muslimsk kvinna med hijab nästa gång om en konverstion inleds er emellan.

 2. Vad säger och tycker exempelvis idiot-Sveriges stoltheter V.Palm, M.Sahlin. M.Wallström kommunisten R.Dinamarca och den övriga vänsterextrema PK-familjen ?

 3. Jag önskar att FLER tordes skriva skyltar på dörren med
  ———–
  “VÄLKOMMEN UTAN HUVUDBONAD”
  ————-
  och sen överkorsade bilder på hijab, keps, mössa och hjälm. Fikastället balanserar på anmälan för diskriminering, men det bör inte vara ett problem i domstolsprövning eftersom hon är välkommen precis som alla andra – med synligt hår… Klädkoder är tillåtet enl lag som krav på gäster.

Kommentera