Ny lag kan betyda masstängning av moskéer


ISLAM. Den norska borgerliga regeringen har presenterat en ny integrationssatsning. Till skillnad från den danska regeringens gettopaket från våren 2018, som går långt bortom religionen betydelse, kommer den norska statsminister Erna Solberg att slå till mot moskéerna.

Enligt den norska regeringen kommer det i framtiden att vara olagligt att ge ekonomiskt stöd till religiösa samhällen som överträder strafflagen. Det kommer också att vara olagligt att ta emot stöd från länder som inte själva har religionsfrihet.

Om en sådan proposition presenterades i Danmark eller för den delen Sverige skulle det betyda masstängningar land moskéerna. Det beror på att många moskéer uppenbarligen stöder religiösa traditioner och lagar som strider mot dansk  och svensk lag.

Danska TV2:s dokumentär Moskéerna bakom slöjan visade att bland åtta slumpmässigt utvalda moskéer fanns det inte någon som avlägsnade sig från de brutala sharialagarna. Tvärtom var våld accepterat, och vanliga mänskliga rättigheter, såsom rätten till skilsmässa, ignorerades till förmån för religiös praxis, såsom sharia-lagar.

24NYT.dk…

-Pettersson säger att gällde våra lagar islam och dess utövare så skulle islam och muslimer vara ett betydligt mindre problem idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Ny lag kan betyda masstängning av moskéer

 • svenskfinnaren

  Islam skulle jämställas med den nazism, som det faktiskt är, så vore det inga problem. Då skulle slöjor m m, bli förbjudna liksom hakkors. Och utövandet likaså.

  Gilla

 • Tony

  Jag tror att våra Nordiska Grannar inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att ha riktiga gränskontroller mot Sverige, där ingen slipper in i landet om man kommer från Absurdistan, ifall man inte kan uppvisa godkända handlingar?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De är välkomna till Lövens, Sjöstedts, Fridolins, Lövins, Annies och Tamburmajor Björklunds trygga mångkulturella grannland Sverige med sina Moskéer !
  Vi det naiva konflikträdda och öppenhjärtliga svenska folket tar emot allt och alla och dessutom har vi råd eftersom Sverige enligt Fridolin är ett av världens absolut rikaste länder.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Och får vi bara titta på våra dokus serier, melodifestival odyl på TV så kan vi säkert jobba ett par timmar extra per vecka för att kunna sponsra med mer skatt för att försörja alla dessa nya invånare.

   Gilla

 • Urban

  Ännu en gång har norska politiker visat att de är smartare än svenska politiker.

  Gilla

 • ruben

  Jag tycker det känns självklart logiskt och ska naturligtvis införas i alla övriga demokratier också.
  ”…olagligt att ge ekonomiskt stöd till religiösa samhällen som överträder strafflagen. Det kommer också att vara olagligt att ta emot stöd från länder som inte själva har religionsfrihet.”
  Helt rätt! Varför ska vi stödja något, som strider mot landets lagar? Låt bli våra skattepengar.

  Gilla

 • HB

  Om dom stänger moskeer i Norge, så kommer det kanske, till 82%s stora lycka, att bli massflytt av muslimer till sverige.

  Bidragen och förmånerna är tillochmed högre i sverige..

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Och 18% massflykt av svenskar till Norge, en ny våg av white flight.
   Norrmännen gillar ju oss, de tycker vi är idoga och strävsamma och arbetar bättre än norrmännen själva.

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Norge…du rakryggade land, som värnar om Norge och Norges inhemska befolkning.
  Norge…förbered er, snart kommer det riktiga svenskar i mängder till er, som vill bo i Norge och göra gott i erat land och bidra… ni är inga hycklande syltryggar.

  🇳🇴 NI ÄR TOPPEN !!!

  Gilla

 • ossie

  Grattis Norge inte bara era skidåkare som är bättre än svenska Era politiker utklassar de svenska.

  Gilla

 • SVENSK

  Det kan tyckas vara en bra och rätt väg att gå, men det tror jag inte. Det enda som hjälper är att totalstoppa asylinvandringen!Och repatriera.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  mmoskéer ?

  Gilla

 • Kent

  Vi behöver bli satta under förmyndarskap av både den norska och danska regeringen.

  Gilla

 • Ståfräs

  Glöm inte muslimernas paradnöje, stening av kvinnor o flickor, stort grattis 82%, det fattas ngt en hjärna? Hjärta saknas ju tydligen också.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: