Asylinvandrare från Iran dömdes för grov våldtäkt på minderårig finsk flicka


BROTTSLIGHET. Mellersta Finlands tingsrätt dömde invandraren Arkan Parvi till ett lindrigt fängelsestraff för grov våldtäkt mot ett barn i centrala Finland. Domen har hemligstämplats i 60 år för att skydda brottsoffrets identitet. Tingsrätten har istället sammanställt domen i ett pressmeddelande. En annan, muslimsk, invandrare stod åtalad för sexuella trakasserier. Bägge männen kom till Finland som asylsökande. 

Enligt åklagaren tvingade Parvi den 14e oktober en 15-årig flicka genom att hålla fast henne i armen och slita henne bakom en byggnad, där han våldtog henne. Flickan försökte upprepade gånger vägra och vädjade om att få gå hem. Sättet som Parvi våldtog den unga flickan på var mycket hänsynslöst och förnedrande. Parvi nekade till alla anklagelser.

Den andra asylinvandraren, också han med muslimskt namn, dömdes för att ha sexuellt antastat en 15-årig flicka genom att föra sin hand in i hennes byxor. Han upphörde när han hörde sin kamrat Parvi våldta den andra flickan. Mannen erkände brottet och dömdes till böter på €180 och en ersättning till flickan på €200 för lidande.

Straffet för grov våldtäkt är minst 2 och högst 10 års fängelse och straffet för grovt sexuellt utnyttjande av barn är minst 1 och högst 10 års fängelse. Trots detta dömde tingsrätten Arkan Parvi till två år och sex månaders fängelse – nästan minimistraff – för grov våldtäkt och sexuellt utnyttjande av barn. Han ska också ersätta sitt brottsoffer med €6300 för lidande och smärta. Parvi förpassas till Kuopio-fängelset för att avtjäna sitt straff.

-Pettersson läser inget om utvisning, börjar finnarna bli som syltryggarna?

Ålands Nyheter…


4 responses to “Asylinvandrare från Iran dömdes för grov våldtäkt på minderårig finsk flicka

 • Bobby

  Guldgossarna skröts det med tidigare. Överallt har medias guldklimpar nu arresterats pga barnvåldtäkter. Våldtäktsmuslimer gillar också innebandy, inte kan man ju enbart våldta småbarn måste ju ha en hobby också, heja heja. https://i.ylilauta.org/a0/f44f96cd.jpg

  Gilla

 • Mm

  Vilka äckel, som Finland åxå berikats med, grattis och behöver inte åka hem, dax för nya våldtäkter.

  Gilla

 • SVENSK

  Finnarna är också slavar under the ”deep state” och kommer så småningom att gå samma öde som ”sverige” till mötes.

  Gilla

 • Nizze

  Jag har alltid beundrat finländarna för deras resoluta handhavande av kriminella men nu får jag tänka om när de har börjat ”gulla” med invandrade våldtäktsmän!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: