Frihetsberövad i mån av plats…


Polisen i Huddinge skriver på Facebook

Fordonsstopp på Huddingevägen under natten. En man bakom ratten med körkort utställt på ett visst land, men som enligt gränspolisen och Migrationsverket är av annan nationalitet och som inte har rätt att vara kvar i landet.

Omhändertagen enligt utlänningslagen för kontroll om det finns en förvarsplats, så att han kan fortsätta vara frihetsberövad i väntan på att förpassas ur landet.

Kan inte en sådan plats beredas så släpps han, och så får vi se om vi ”springer på mannen igen”. Ni kanske förstår att det är en viss motvind emellanåt.

Vad som är beslutat och ska genomföras sammanfaller inte helt med de praktiska förutsättningarna.

Det behövs fler förvarsplatser, men de byggs inte i en handvändning. Jag påminner om god ton i tråden.

Inspektör Reine Berglund Foto: Annat fordonsstopp under natten.

-Pettersson säger att det är inte ett skämt. Illegala invandrare med falska papper grips av polisen men är det fullt på förvaringsplatser så släpps de igen!!!

Morgan, vad gör du åt problemen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Frihetsberövad i mån av plats…

 • Tony

  ”Frihetsberövad i mån av plats”???? Konstigt, för vi har inte plats med nya invandrare heller, allt är fullt, kommunerna går på knäna, och det dröjer säkert inte länge förrän någon av dem KONKAR, men likt förbannad ska man ta in ytterligare större antal. Är det inte snart dags att sluta med att använda Sveriges Yta som måttstock över hur många som vi ska ta emot, utan vad vi förmår härbärgera, Svenska ungdomar vill även ha lägenheter, Svenska uteliggare likaså, men dom kommer i andra och tredje hand?

  Gilla

 • Carl ekström

  Bygg burar till allmän beskådning .

  Gilla

 • Mm

  Han gör inte ett dugg, fullt sjå med att ställa till ett helvete för arbetande svenskar med alla pålagor som vi drabbas av.

  Gilla

 • Kattsand

  Det är som om vår regering inte vill att polisen skall kunna göra sitt jobb, när man setr till att det inte finns resurser längre…

  Gilla

 • SVENSK

  Kan detta ske någon annanstans än i de kriminella utländska dårarnas paradis Absurdistan?

  Gilla

 • Sara från Skåne

  I USA sätter man ofta fotboja på dem, så man kan hålla lite koll. Visst, man kan såga av fotbojan med stor möda (eller hela foten) men straffet för det är inte en kopp choklad och en kanelsnäcka.

  Gilla

 • Kurt

  Kan väl inte vara så svårt att sätta upp container, och sen gör ett staket med hjälp av S-tråd och ett par reella vakter, såg på en byggarbetsplats modell större det tog inte mera en två dygn så stod det färdig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: