Fredrik Reinfeldt (M) och Morgan Johansson (S) är exakt lika


INVANDRING. Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) sa i augusti 2014 att vi skulle öppna våra hjärtan. Nuvarande justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) sa igår att vi skulle visa lite medmänsklighet. 

-Pettersson noterar att Fredrik och Morgan menar exakt samma sak, de vill öka invandringen och du får betala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Fredrik Reinfeldt (M) och Morgan Johansson (S) är exakt lika

 • Two Different Shoes On

  Medmänsklighet?
  Den försvann med mångkulturen

  Gilla

 • Thomas

  Patetiske lille fjanten Morgan. Medmänsklighet för muslimer men inte för kristna eftersom han är ateist och lider av kristofobi den lille skånegöken.
  Och svenskar som har det svårt får ingen medmänsklighet.
  Varför tar sig dessa flyktingar hit om de är så sjuka,svaga och sköra?
  Jag har svårt resa långt om jag så bara har lite huvudvärk.
  Bedragna är vi alla och får betala för det.
  Jag hatar dessa vidriga ljugande sverigehatande sossar.
  Som bara har ett mål,fyll på med mer och mer muslimer och annat pack
  och svenskarna är snart borta om inget händer,våra barnbarn kommer få en chock. För det kommer bli värre,mycket värre, och det är illa redan nu.
  Men folket vill ju ha det så här, att sossarna ljuger och ljuger förändrar inget, svensken är rätt nöjd ändå.
  Melodifestivalen börjar på lördag! Jippiee!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I Örebro ska kommunpolitikerna ut i verkligheten och träffa s.k vanligt folk som de säger, bland annat har politikerna varit i ett av Örebros heligt mångkulturella områden (där man för inte så länge sedan bland annat roade sig med att bränna ner ungdomsgården som naturligtvis byggdes upp igen för skattepengar) och pratat med ungdomar !
  Det är väl ett fint initiativ av Örebros maktelit ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Båda har lite hår !!!!!!!!

  Gilla

 • svenskfinnaren

  ”Ta ett äpple från kunskapens träd, Så blir ni lika Gud”, sa djävulsormen i paradiset. ”För detta ska du slita i ditt anletes svett”, sa Gud.

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Med den tolkningen av medmänsklighet, som morgan johansson tycks mena, var ju Stalin och Hitler också medmänskliga gentemot sina idéer och utvalda. Allting har en framsida, men också baksida.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Vansinnet fortsätter i detta arma land, när kommer humanism och medmänsklighet att prägla politiken för vanliga svenska medborgare?, det skall enligt sosse/center ideologi tydligen enbart gälla invandrare från dysfunktionella kulturer enligt parollen ju fler desto bättre. I regeringsförklaringen finns inte ett vettigt ord var dessa människor skall bo, hur de skall försörjas eller var deras barn skall gå i skola, det var bara den vanliga kakafonin och upprepningar av floskler, ex ”måste komma i arbete”, ” hela landet skall leva” , ”tiotusen fler poliser”och så vidare.

  Gilla

  • Anders Nilsson

   En sak blev klar av centerkvinnan i TV. Vi tar i anhöriga p.g.a. bristen på arbetskraft och då måste det ju vara så att vi ska införa barnarbete i Sverige.

   Gilla

 • nosferatu

  Kan man verkligen bygga en hållbar migrationspolitik på känslor? Svaret är givetvis nej.
  Medmänsklighet? Fråga de kvinnor och män som tvingas sova på våra gator. Fråga de pensionärer som inte har pengar till tandvård. Fråga de fattigpensionärer vars pengar är slut när hyra och räkningar betalats. Fråga anhöriga till de som dött i vårdkön. Fråga offer och anhöriga till de som dött i terrordåd, som rånats i sina hem och gruppvåldtagits i en sunkig lägenhet.
  Medmänsklighet my ass!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Alla vill de gå i Palmes fotspår och bli odödliga.

  Gilla

 • Langmore

  Nej, så sa han inte.

  Gilla

 • kaj jakobsson

  Tack ”Mogge” när du nu öppnar dörrarna
  igen så du köra Sverige i Botten lite
  snabbare, kör hårt. Arma land

  Gilla

 • Mm

  Medmänsklighet med de äldre svenskar som bor på äldreboende som serveras erbarmligt dåligt mat ex -varmkorv i ett bröd- som middag för personalen orkar inte göra en sallad och potatissallad, så långt räcker inte Lille Morgans medmänsklighet. När han var i koltåldern, skolåldern så lagade dessa kvinnor riktigt lagad, näringsriktig mat, dessa kvinnor som tack för deras insatser nu serveras skitmat. Tack för det Lille Morgan, men de dör väl snart av den dåliga kosten. Det skall sossarna leva med hur de sålt ut svenska män o kvinnor och satsar resurserna på invällare som inte har här att göra.

  Gilla

 • ossie

  Reinfelt sade det i alla fall före valet men den oärlige idioten Morgan kommer efter valet. Det stinker om dessa öärliga sossar.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Öppna era hjärtan,visa medmänsklighet.Dom som kommer hit skall öppna sina hjärtan och visa medmänsklighet och framför allt tacksamma för all hjälp dom har fått.Tydligen tacksamheten består av att ökad kriminalitet,våldtäckter,bil och hus bränder ,sprängningar osv.Dags att ta tag i problemen.”Utmaningar” som svetsarn säger , jag vill inte ha utmani -gar utan lag och ordning, som Sverige var förut.Vi vet inte hur bra vi hadde förut innan våra folkvalda politiker har sålt ut landet till någon multikulti smörja och allaslika värde som är bara flosker.

  Gilla

 • Erling

  Selektiv medmänsklighet tydligen!

  Mot SD och dryga miljonen svenska medborgare ska ingen medmänsklighet visas!
  Där är det hat, misskreditering, mobbning och isoleringen som gäller!

  Mycket trovärdigt herr minister!!!!!!!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Riktig medmänsklighet är när man avstår lite från sin egen ekonomi, till att ge andra behövande.
  Att ge bort andras pengar utan tillåtelse är mer likt rån eller bedrägeri

  Gilla

 • Lars.Eriks (@EriksLars)

  Morgan Johansson ler lite hånfullt när han intervjuas i media, senast i Agenda. Är det för han kontrollerar intervjuaren eller är det ren cynism.
  Han påminner om ”myten Ullenhag” när det gäller förklaringar eller rättare sagt bortförklaringar.
  Jag tycker han är en obehaglig person.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: