Extremister och återvändare riskerar att bli ännu farligare

ISLAM. Efter regeringens beslut riskerar nu våldsbejakande extremister och terrorresenärer att isoleras och fördjupa sitt avståndstagande från det demokratiska samhället.

I stället kommer de att utgöra ett allvarligt hot mot samhället i stort och för personer i sin omedelbara närhet, skriver Rädda barnens Sverigechef Ola Mattsson, på Expressen Debatt

-Pettersson noterar att Ola Mattsson påstår att Rädda Barnen inte har något egenintresse av en skattefinansierad verksamhet. Hoppas det gäller chefernas löner också.

Ola Mattsson, Chef Sverigeprogrammet.

Tidigare anställningar: Ordförande Röda Korsets Ungdomsförbund, Projektledare MR-Dagarna, Föreståndare DemokratiAkademin, Generalsekreterare Svenska Freds och Skiljedomsföreningen, Regionchef samt biträdande Sverigechef Rädda Barnen.

Utbildning: Poppius Journalistskola, Röda Korsets Folkhögskola.

Jag tror uppriktigt inte att Ola Mattsson och Rädda Barnen är de rätta att ta hand om muslimska extremister och terrorresenärer och att ösa samhällets resurser på meningslösa åtgärder har vi gjort tillräckligt medan situationen bara blivit värre…

Mitt förslag:

Låt proffsen ta hand om problemen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Extremister och återvändare riskerar att bli ännu farligare

  1. Exakt,Pettersson,låt proffsen ta hand om problemen.
    Känner många kristna från Syrien och alla säger enhälligt att Assad aldrig skulle tillåta bilbrännare härja fritt och inte heller isis terrorister skulle få gå lösa överallt i landet och utgöra stor fara för befolkningen,dessa skulle
    fångas in och fängslas för gott eller skjutas ner direkt.Till skillnad mot Sveriges folkfientliga socialistjunta som vill skada/utplåna sitt eget folk vill Assad skydda sin befolkning,muslimer och kristna levde sida vid sida utan problem,de fick acceptera varandra annars blev de konsekvenser,allt enligt de kristna assyrier som nu bor i Sverige och verkligen har asylskäl pga hot och skräck för isis anhängarna.Syrien var ett fantstiskt bra land att leva i för kristna innan kriget säger kristna assyrier.Dessa är trovärdiga till skillnad mot ljugande agendasättande regimmedia i Sverige.

  2. Äsch ge dem bara en fin dyr lägenhet och välfärdsbidrag om de inte känner för att arbeta och göra rätt för sig så löser det sig i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!!!
    Bara att fråga Löven och hans nya 4/V-trojka om man inte tror att det är den optimala lösningen.

  3. Rädda barnen, är en av de organisationer som propagerat och drivat den utomeuropeiska massinvandringen och islamiseringen av Sverige.

Kommentera