11 thoughts on “Ungefär samma problem som i Sverige

  1. Ja idag borde till och med dom blindaste och naivaste väljarna kunna räkna ut att politikerna i det så kallade Gökboet spelar med i Globallistmaffians spel att slå itu utvecklade samhällen genom att importera massvis med dysfunktionella individer.

  2. Det verkar likna regeringens krav på kultur vi skall uppmuntra och stödja i Sverige. Helst erfarenhet av rituellt mördande kan också ingå i kraven, jag vet inte säkert? Nu tror jag det är krig i Sverige fast ingen vill meddela allmänheten. Det exploderar, smäller av vapen, brinner av anlagda bränder, mördas, våldtas, misshandlas och rånas dagligen på olika orter i Sverige. Varför får vi inte veta vilka, som angriper Sverige? Vad har myndigheter och regering för planer? Eller är det planerna?

  3. Alla nationella talar om kollapsen, i morse tänkte jag – undra om någon kan räkna ut när den kommer, direkt kom jag på -kollapsen är redan här, den pågår just nu, sjukvården falerar, polis och rättsväsende kan inte klara sitt jobb, åldringsvården är en katastrof, pensionerna är i fritt fall, skolan är förstörd, åldringar och andra är inte säkra ens i sina hem, nästan dagliga avrättningar med illegala skjutvapen, snart dagliga brand-
    och bombattentat mot bilar, bostäder och företag, bara för att nämna några. Och det värsta av allt: Den hjärntvättade delen av befolkningen har trots allt detta röstat för ytterligare 4 år av detta!

  4. Vi får inte glömma fru Pelosi som är ledare för Demokraterna , som inte tycks ha alla hästarna hemma i stallet .

Kommentera