Åklagaren ger upp, trots irakierns DNA på handgranat


BROTTSLIGHET. Utredningen mot den 24-årige irakiern misstänkt för en rad attentat har lagts ner och det finns inga andra misstänkta. – Bevisningen räcker inte för att få honom fälld. Det finns ett DNA-spår men det säger bara att han vid något tillfälle har rört granaten. Vi kommer inte längre, det finns inte mycket mer att göra. Vi har gått så långt vi kan komma, säger åklagare Fredrik Beijar till Södermanlands Nyheter. 

-Pettersson undrar vad araben har för förklaring till att hans DNA fanns på handgranaten som användes vid granatattacken mot restauurang O´Learys i Nyköping? Vid attacken skadades en städerska svårt och hon har fått opereras flera gånger.

Varför är irakier kvar i Sverige? På tidigare meritlista, som han är dömd för, finns bland annat misshandel, grov stöld, rån, utpressning, övergrepp i rättssak, vapenbrott och narkotikabrott.

Varför har inte syltryggarna skickat hem honom, med heller utan DNA på handgranaten?

Han är också åtalat för olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott och släpps!!! Vem blir medansvarig när han mördar någon?

TIDIGARE 2018-12-15. Irakier häktad för krogbränder i Nyköping och Katrineholm

BROTTSLIGHET. Från den 11 augusti till 7 september 2018 bedrev Alternativ för Sverige, AfS, en valkampanj som de kallade ”Återvandringsturnén”. För det mesta gick det relativt lugnt till. Ibland uppstod smärre bråk som i Nyköping den 6 september då en invandrare attackerade och spottade på Gustav Kasselstrand, partiledare för AfS.

Bild på irakiern som attackerade Gustav Kasselstrand i Nyköping. Foto från AfS.

Nu visar det sig att den 24-årige irakiern är precis en sådan person som Alternativ för Sverige vill skicka hem. Förutom ofredandet av Kasselstrand under torgmötet är irakiern misstänkt för mordbränder mot restauranger i Nyköping och Katrineholm. Enligt polisen rör det sig om en och samma restaurangägare som drabbats i samtliga av de tre fallen av mordbrand.

Det såg mörkt ut bland ”motdemonstranterna” i Nyköping. Fota AfS.

I stämningsansökan tas ytterligare brott upp som irakiern står anklagad för: olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Araben är tidigare dömd på 15 åtalspunkter, och har totalt begått 25 brott som lagförts. Bland dessa finns misshandel, grov stöld, rån, utpressning, övergrepp i rättssak, vapenbrott och narkotikabrott. Den nu 24-årige irakiern dömdes tidigt 2016 till två års fängelse för en rad rån, misshandelsfall och hot mot brottsoffer till två års fängelse. Brotten begicks uteslutande mot svenskar.

Läs mer på Nya Tider…

-Pettersson undrar varför irakiern är kvar i Sverige, han är regelbundet dömd sedan 2012 och var i varje fall tidigare irakisk medborgare men har ändå gått lös på gatorna och attackerat svenskar….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Åklagaren ger upp, trots irakierns DNA på handgranat

 • compulsoryunion

  Asylbedragarens DNA ger förtur i Kommunal bostadskö?

  Gilla

 • Daniel.

  Åklagaren vill naturligtvis inte.

  Gilla

 • Brasklappen

  Att vi inte kan skicka ut denna man måste vara en fjäder i hatten för Stefan Löven och Socialdemokraterna/Miljöpartiet – det är den här typen av människor de vinkar in över gränsen! Och som Fredrik Reinfeldt sa: ”Tack för att ni valde Sverige!” EN EXTREM RYGGRADSLÖSHET ATT INTE FÅ UT DESSA! Att hantera handgranater är grov extremt allvarlig brottslighet, polisen och åklagare borde göra allt för att klara upp brottet. Med allt menar jag precis allt, ryggradslöshet kostar i förlängningen och 82:an får betala dyrt för sin naivitet med våldtäkter, mord, skjutningar, bilbränder, mordbränder osv. i all oändlighet….VAKNAR inte folk snart kommer vi inte att ha ett eget land om 10-20 år….

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Det är alltså tillåtet numera att befatta sig med vapen (handgranater) utan konsekvenser av NÅGOT slag. Kan karlen inte straffas för annat, så måste handhavande av vapen, även om han inte kan bevisas använt det, vara straffbart.

  Frågan är i verkligheten, vilka mutor eller hot som karlen/hans klan levererat till kedjan i rättsväsendet från polis-åklagare-domstol resp inte minst aktivistiska PK-politiker och tjänstemän.

  TYPEXEMPEL PÅ KORRUPTION!

  Gilla

 • Suzie

  Den kriminella socialistjuntan med nuvarande juntaledare Löfven och Co
  välkomnar världens grövsta brottslingar till brottsparadiset Sverige,eller skall man kalla det Sverabia kanske.Dessa importerade gangsters har ett så stort och barbariskt brottskapital och kommer från klansamhällen i världens mest dysfunktionella länder och just därför är dessa gangsters extra välkomna av sjukklöverligan och deras medlöpare,med hot om ond bråd död så får gangstren precis som de vill, och Sverige blir alltmer laglöst land vilket är meningen, detta förstår ju vilket barn som helst.Att importera värsta sortens gangsters är bombsäkert när man vill förstöra ett helt tidigae väl fungerande land som Sverige,vilket inte går att dölja längre med all propaganda och lögner från regimens tv och radio och regimtrogna journalister.Minns vad Juholt (s) sa att Sverige är på väg mot att bli en diktatur och han vet exakt vad han talar om,så han har helt rätt.

  Håkan Juholt flyr Sverige: På väg att bli en ”diktatur”

  Den tidigare S-ledaren Håkan Juholt riktar nu skarp kritik mot samhällsutvecklingen i Sverige som han menar är på väg mot en diktatur. Själv har han flyttat till Island och tänker inte sätta sin fot i Sverige igen på flera år, säger han till SvD.

  Det är i en intervju med Svenska Dagbladet som Socialdemokraternas före detta partiledare Håkan Juholt målar upp en minst sagt dyster bild av Sverige.

  Han menar att landet på sikt, utan tvekan, kommer bli en diktatur.

  – Hur gammal är din son? Fyra? När han är gammal kommer han inte att leva i en demokrati utan i en teknokrati, eller en diktatur. Det är så in i helvete sorgligt. Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin, säger han till Svenska Dagbladet.

  http://www.friatider.se/h-kan-juholt-flyr-sverige-p-v-g-att-bli-en-diktatur

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En infödd tvättäkta svensk hade till 100% redan varit dömd !
  Bara gratulera Irakiern till en nedläggning av åtalet, pensionsräddare behöver definitivt inte frukta dagens havererade svenska rättsväsende.

  Gillad av 1 person

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Snart omöjligt att bevisa nånting alls. Även med en videoupptagning t.ex. en våldtäkt så kan gärningsmannen påstå att det var en samproduktion avsedd för sexfilmsmarknaden.

  Så ett litet tips till alla våldtäktsmän!

  ”Erkänn” att du hade sex med kvinnan dagen innan den påstådda våldtäkten och att det tekniska DNA-beviset härrör från den gången.

  Nu helt plötsligt borde det ju vara svårt för rätten att bedöma från vilket tillfälle DNA-beviset uppkommit!

  Gilla

 • Carina-Fina

  Laglöst land. Såvida du inte är svensk.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det är väl hans sak att bevisa att han inte gjort annat än rört granaten, då måste han veta vart och vem som ägt granaten. Det är bara att ge namnet eller sitta av straffet själv, hur svårt kan det vara egentligen ? Kan han inte bevisa annat är det fängelse och utvisning per automatik som gäller.

  Gilla

  • Ståfräs

   Sakta i backarna, nu talar vi om vår nya adel som åtnjuter straffrihet för allt, detta med 82% PK idioters goda minne, stort grattis!

   Gilla

   • Fyllfinnen

    Jo, jag vet att man måste behärska sig lite. Men det bara slank ur mig liksom, man ska inte klandra våra pensionsräddare som inte arbetar och betalar skatt. Inte deras fel att dom är slöa, troligen ligger det i generna denna slöhet också. Så egentligen ska man inte klandra dom för deras genetiska handikapp, men jag kunde inte hålla mig.

    Gilla

  • Kenth Andersson

   I de kriminellas paradis Sverige är det åklagaren som ska bevisa att den åtalade är skyldig, inte den anklagade !

   Gilla

 • Kapten Bölja

  Domstolsväsendet skyller på polisen att den tekniska
  bevisföringen är för dålig.

  Är det inte dags att domstolsväsendet börjar rannsaka
  sig själva när det logiska tänkandet helt har försvunnit
  och kraven på teknisk bevisning drivs helt in i absurdum?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: