Stäng

SVT får aldrig nog av galenskap

MEDIA. För SVT finns inga gränser på hur långt de kan driva genustramset. ”Idag fixar Tvillingarna Bob världens första pridetåg på vatten. De älskar prideflaggor. När Olga och Bamse föddes trodde mamma och pappa att de hade fått två flickor. Men Bamse kände sig som en pojke och då fick han vara det. Man är ju det man känner sig som. Han valde själv namnet Bamse för han kände sig så stark och snäll”. 

SVT Play Barnkanalen

Bild från SVT Play, världens första pridetåg på vatten.

Vilken tur att man får vara vem man vill, säger barnen i SVT, men där blir de rejält lurade. I SVT:s värld får man ha vilket kön man vill av många, hudfärg är inga problem men fan ta den som tänker självständigt och inte går i de vänsterblivnas ledband…

”När Olga och Bamse föddes trodde deras föräldrar att de hade fått två flickor.
Men Bamse ”ville vara” en pojke, och då fick han vara det. Man är ju det man känner sig som.”

Att låta barn vara barn så länge som möjligt är tydligen inget SVT eftersträvar…”världens första pridetåg på vatten” i Barnkanalen.

-Pettersson har upphört att förvånas, men när barn i den storleken som på bilden kommer och hälsar på i torpet i skogen. Då tas det fram knivar och byggs kojor och till sommaren blir det nog pilbågar och smyga på vildsvin…

Titta på filmen, skattefinansierad galenskap från Södertörns Högskola, inte undra på att världen blir som den blir…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “SVT får aldrig nog av galenskap

 1. FY FAN för att använda lättpåverkade barn som verktyg/plattform för att sprida propaganda! Skulle dessa barn göra detta av egen fri vilja, utan någon som helst påverkan av föräldrar/media? Så jävla ruttna föräldrar så det finns inte, tuta i barn sina egna åsikter/värderingar istället för att låta barnen skaffa sina egna åsikter/värderingar genom livserfarenhet.

 2. Människor kan vara lite hur som helst, och vill de vara lite hur som helst, så kan väl inte det skada. Men det är klart, skoja om det är väl kul för vissa. En människor del är väldigt ovanliga men de är inte oftast så för att reta oss.
  Vad är alternativet? Och vem tusan vill vara japan, det är nog bara japaner som har den böjelsen.

 3. Föreslår att SVT gör om experimentet med två mussar. Kör sen rövar-paraden genom Rinkeby. Det kan nog få fart på tittarsiffrorna.

 4. När åsnan ha det för bra ger han sig ut på hal is, Idioterna som håller på med detta ska ställas inför rätta för folk fördumning alternativt låsa in i madrasserat cell.

 5. Den svenska omoraliska vänsterextremismen har inga gränser när det gäller dioti !
  Det går fort utför nu med Folkhemmet.

 6. Jag köper det till 100 när dom har en muslimsk gosse och muslimsk flicka i samma rollspel, eller är det ngt genusproblem?? Kom igen nu Södertörn visa lite stake.

 7. Är det dessa som kommer att inta ledande befattningar inom politik och media i framtiden. Man undrar om de är hjärntvättade och varför.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: