Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare?


BROTTSLIGHET. Petterssons och andra alternativmedier har länge diskuterat Fredrik Önnevalls och hans polares äventyr på den kriminella banan som människosmugglare. Nu har Jan Ericson och Lars Beckman, moderata riksdagsledamöter också vaknat med en debattartikel i Expressen

Att SVT betalar rättegångskostnaden inklusive deras juridiska ombud för sina tre medarbetare som dömts för flyktingsmuggling är uppseendeväckande. Vilken paragraf i sändningstillståndet menar SVT:s ledning sanktionerar detta? frågar sig de moderata riksdagsledamöterna Jan Ericsson och Lars Beckman.

En undersökning från 2012 (Kent Asp, Göteborgs Universitet) visade också att 8 av 10 medarbetare i public service-bolagen sympatiserar med V, MP eller S, vilket många anser påverkar bolagens sändningar

Hanna Stjärne, vd för SVT, skrev för en tid sedan en debattartikel där hon verkar vara medveten om problemet då hon själv gav uttryck för att verksamheten ska vara så politiskt neutral som möjligt i nyhetsrapporteringen.

Sveriges Television och övriga public service-bolag tar från årsskiftet årligen in över 8 miljarder kronor av våra skattepengar genom den nya public service-avgiften. Hur dessa pengar används och hur bland annat SVT uppträder och tar ansvar i olika situationer är av avgörande betydelse för förtroendet för public service hos svenska folket.

-Pettersson menar att extremvänstern som marscherade in på redaktionerna 1968 måste visas utgången, de har blivit kvar där i generationer och vänskapskorruptionen är omfattande. Det pratas mycket om mångfald men när det gäller åsikter härskar enfalden på SVT…

Dessutom har ”flyktingpojken” de hjälpte från Grekland blivit sex personer. Vem betalar för dem?

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare?

 • Sea Gull

  Eget ansvar? Rätt/fel?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vänsterextrema syltryggar håller ihop !
  VIDRIGT är ordet.

  Gilla

 • Gringo

  De beter sig precis som DDR hade gjort mot sitt folk, tror att det är åt det hållet de vill. Folket ska bara betala och va tysta, och foga sig efter vad politiker, PK och media säger.

  Gilla

 • Mike E

  SVT/SR har nästan total kontroll över info som når vanliga svenska och ”have gone rogue” och ingen svensk politiker vågar utmana dem. Därför.

  Gilla

 • Tanten

  Blivit 6 personer? Fått hit hans familj…?!

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  En viktig aspekt som glöms bort är att om Önnervall med kollega hade hemlighållit pojkens resa eller avstått från att ta med honom på resan, då hade det sluppit böter, men SVT hade gått miste om en bra story som är säkert mera värdefull en böterna + skatt + arbetsgivaravgifter!

  Gilla

 • Tony

  Brukar titta på Naturkanalerna, därför det är dom enda som inte försöker att manipulera ens åsikter, när jag sappade dit går hamnade jag på
  Parlamentet, och tyckte mig känna igen en av figurerna, trots att han nu hade odlat ett stort skägg av Muslimtyp, jo då, mycket riktigt det var
  Magnus Betner, som odlat fram detta fula skägg, ni vet han som anser att Sverige är så tryggt, så nu är det bara att vänta så kommer nog Pizzaekonomen att följa efter med ett lika fult skägg?
  Varför lever dessa här två figurerna i Sverige, dom är uppenbart fångade
  av Mena folkets livsstil, varför inte söka sig dit istället för att omvända Svenska folket?

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  SVT:S agerande och då dess chefer är synnerligen anmärkningsvärt. Att skapa nyheter anser vi på ULSANS ligger inte deras riktlinjer för att vara ett oberoende Public serviceföretag.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Vi behöver en ledare som Trump för att rensa upp bland Sveriges korrupta makt. De här är bara toppen på ett isberg. Vi får se hur medierna förklarar de som sker i USA nu?

  https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/23/personer-for-djupa-staten-ar-fangslade-och-forda-till-guantanamo/

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Troligen är mörkertalet för kriminella anställda inom Regimmedierna stort.

  Gilla

 • Tony

  Fredrik Önnevall försöker gärna framstå som en lågmäld, på
  gränsen till menlös och ödmjuk person, men som alla journalister tror dom sig stå över andra människor, hade herr Önnevall haft någon heder i kroppen hade han betalat sina rättegångskostnader själv, , det är så typiskt för kommunistkanalen SVT, lagar är inte till för kommunister och Invandrare, det är bara dom som betalar för det som ska hålla sig inom lagens gränser.

  Gillad av 2 personer

 • Argus

  Ett äkta Public service som RAPPORTERAR nyheter och meddelanden skulle kosta några hundra miljoner om året. Övrigt skulle kunna ske krypterat och bakom betalvägg.

  Gilla

 • Herbert

  SVT:s styrelse kan omöjligt bevilja ansvarsfrihet för en företagsledning som betalar anställdas böter och rättegångskostnader när dessa privat begått brott. SVT:s revisorer kan omöjligt bevilja styrelsen ansvarsfrihet.
  Skulle dessa ändå göra detta bör det rendera i att revisorn blir av med sin auktorisation eller får erinran eller varning.
  Allt annat visar att Sverige är ett korrupt land.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Helt normalt enligt sosseretorik. Tar den mkt gode Fredrik hand om ”sina flyktingar och betalar för dessa? Skulle inte tro det, för det är väl ”samhället ” som skall göra det. Ärligt talat, har 82% PK idioter tappat förståndet? Verkar så.

  Gillad av 1 person

 • Plurikus

  Om SvT ska betala hans rättegångskostnader och böter så är det en skattepliktig förmån. Det är väl bara att anmäla till skatteverkets tipstelefon (finns mejlsida för sådant också)

  Gilla

 • Kent

  Hela mediabranchen är genommarinerad av aktivister av olika slag.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Varför ska folket överhuvudtaget betala denna vänterpropaganda.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: