Pappan bakom pojken…

UPPFOSTRAN. För drygt en vecka sedan skrev vi om en vakt som påstods ha misshandlat en “oskyldig” 12-årig pojke och följande snyftreportage i media, bland annat SVT. Läs nedan och följ länken i den röda texten. 

Som så ofta har föräldrarna ett stort ansvar, 12-åringar som stökar och bråkar är inget konstigt men när 12-åringar inte lyssnar på vuxna eller lyder vakter är det något fel.

Pappan till den ene pojken tycker att behandlingen av pojkarna är problemet, inte pojkarnas uppträdande. “De har inte gjort något brott”. 

Det visar sig att pappan själv varit åtalad för narkotikabrott och narkotikasmuggling, men friades, men följande ur domen säger en hel del…

“Ahmed Hassans och Abdullahi Matans (pappan ovan) uppgifter om det aktuella godset framstår enligt tingsrätten som allt annat än sannolika. Berättelserna framstår i stället i vissa delar som närmast löjeväckande. Tingsrätten finner oaktat detta att åklagarens bevisning som åberopats till stöd för att lådorna har innehållit khat inte är tillräckligt stark för att kunna ligga till grund för en fällande dom. Åtalet ska därför ogillas”.

En av de övriga åtalade dömdes till fängelse.

Södertörns Tingsrätt: B 7586-14

-Pettersson säger att det är inte underligt att barnen blir som de blir. Pappan verkar ha noll koll, han bär trälådor innehållande khat, ett narkotikapreparat, han syns på övervakningsfilmer hålla i en marduuf (en bunt khat), han befinner sig på platsen för att köpa dadlar, han har glömt att nämna en nyckel till ett förråd, tingsrätten skriver att han inte är trovärdig, men frikänner honom ändå.

Somaliernas advokater får över 200.000 i arvode, sedan tillkommer åklagare, polisutredningar, spaningar med mera så minst en miljon kostade detta frikännande och troligen dröjer det inte länge innan den 12-årige sonen “jobbar” i samma bransch som pappa…

Den här khattuggande mannen är inte samma som artikeln handlar om men han kan mycket väl vara socialdemokrat

TIDIGARE 2019-01-12. Vakt tvingade ner 12-åring på golvet i Kista Galleria *uppdaterat

BROTTSLIGHET. Mobilfilmer som fått stor spridning i sociala medier visar hur en ordningsvakt i Kista Galleria i Stockholm tvingar ner en 12-årig pojke på golvet.

Pojken var i lördags tillsammans med sina vänner på Kista bibliotek. Personalen kallade på ordningsvakter för att pojkarna störde andra besökare. Mobilklippen visar vad som hände senare när vakterna från Securitas avvisade pojkarna från gallerian. Flera vakter ses på klippen hålla ner och släpa pojkarna på golvet.

-Pettersson tycker Expressen är ynkliga när de tar pojkarna i försvar, utan att berätta vad de gjort och kallat vakterna.

Om Kista på bloggen…

Grabbarna ska lyda vakterna och gör det inte det ska de ha en omgång. Sätter ingen gränser för lille Muhammed när han är tolv så springer han snart omkring med Kalashnikov på gatorna och då är det för sent.

Bra Securitas, bu för Expressen och pojkens familj…

Uppdaterat 12/1

Nu har sanningen bakom ingripandet publicerats och ingen är väl förvånad? Som sagt…Bra Securitas, bu för Expressen och pojkens familj.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Pappan bakom pojken…

 1. Sådan far sådan son” han har inte gjort något brott” ? Jo han har vägrat att hörsamma ordningsvakternas tillsägelser om att inte gapa o skrika på ett Bibliotek, fast det begriper inte obildade!

  • Kan inte tro det, hans version har ingen betydelse för kommunistkanalen, det är alltid mest synd om invandrare
   oavsett vad dom företar sig!

 2. Ang tingsrättsdomen. Kan det månne vara som så att mannen tillhörde en bättre familj?

  Alla vi som sysslar med eller är bekanta med folk som sysslar med djuravel vet hur viktigt det är med bra föräldrar för att få bra avkommor. Sen kan man ju undra om människan skiljer sig så mycket från djuren på den punkten.

  Eller som man säger, Äpplet faller inte så längt från trädet.

 3. Citat från rapporten… -ni är välkomna tillbaka…min anmärkning… Nej kom inte någonsin tillbaka

 4. Det kan vara möjligt att föra en form av registrering på dom journalister på SVT och SR som inte vill lämna korrekta uppgifter till allmänheten utan använder plattformen för sin egen agenda och aktivism nu när avgiften dras på skattesedeln så borde det väl vara möjligt att lämna ärenden till åklagare.

 5. Somalier ska inte ens vara i Europa/Skandinavien då inga krig förekommer där. Skyddsbehov de fått i Sverige ska bara gälla temporärt tills de kan återvända vilket alla somalier kan idag. Detsamma gäller andra grupper som syrier-irakier-eritreaner-ethiopier-afghaner mfl

Kommentera