Sverige har blivit en jihadistfabrik, det är skrämmande vad vi tillåter…

ISLAM OCH INVANDRING. I torsdags greps en ung muslimsk “ryss” misstänkt för terrorbrott i Norge, mannen hade kommit från Sverige samma dag för att döda människor. 

 

Den norske topp-politikern Jon Engen-Helgheim, framstegspartiets invandringspolitiska talesman säger att “Sverige är inte längre bara stora exportörer av musik och kultur – utan också av jihadister. Landet har länge fungerat som en jihadistfabrik…”

I veckan arrangerades ett seminarium på Norska utrikesdepartementet, NUPI, i Oslo där två svenska forskare diskuterade uppkomsten av extrema jihadistiska miljöer i Sverigevårt grannland i öster.

– Det är fruktansvärt skrämmande vad Sverige har tillåtit, säger Jon Engen-Helgheim (Frp).

Islamisk terror sprider sig i Västeuropa, och i torsdags knivhöggs en slumpmässigt utvald kvinna i en mataffär i centrala Oslo, av en “ryss”, nyss ankommen från Sverige.

Problemen ser likadana ut överallt i väst, men Sverige utmärker sig negativt.

De svenska forskarna Magnus Ranstorp och Magnus Sandelin gav en föreläsning om förekomsten av extremistiska muslimska samhällen i Sverige, informationen som kom fram under seminariet var både intressant och oroande.

De två svenska forskarna konstaterade att jihadismen har fått ett allvarligt fotfäste i Sverige sedan länge.

Rapporter om den ökända politiska korrektheten i Sverige bekräftades också av Ranstorp och Sandelin.

De nämnde flera gånger att det finns många saker man inte kan prata om i Sverige och att tillväxten av jihadism var en sak. De nämnde att det har förbättrats något, men samtidigt bekräftade de att det norrmännen kallar svenska förhållanden är en realitet. De sa att den extrema miljön kommer att fortsätta växa och att det medför en ökad risk för attacker.

Tidigare har norrmän sett med beundran på svenskarnas musikaliska talanger och kulturexport. Nu har landet blivit en exportör av muslimsk terrorism och extremism, enligt de svenska forskarna.

Sverige har länge tjänstgjort som en jihadistfabrik där de har kunnat operera fritt. Unga människor radikaliseras i Sverige och exporteras till andra länder.

Resett.no

-Pettersson dristar sig till att föreslå att Stefan Löfven (S) utser de båda herrarna Ranstorp och Sandelin till att leda arbetet med att bekämpa islamisterna, så vi slipper höra “vi har varit naiva”…

Men, men, att Löfven skulle satsa på kompetens i morgon är nog för mycket begärt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Sverige har blivit en jihadistfabrik, det är skrämmande vad vi tillåter…

 1. Islam vill dominera Världen?, Det kommer inte att ske, att hovsamma Svenska politiker kryper inför Islam är inte det samma som att alla andra gör det. Försöker dom att köra samma race i Ryssland blir det tvärstopp, och Kineserna har redan satt upp gränser för hur mycket muslimerna får bre ut sig.

 2. Arnstad & Anders Lindberg vore utmärkta till detta jobb OBSERVERA IRONI !!! Ranstorp och Sandelin är överkvalificerade det kommer inte att tillåtas av Löööf, Löööven m.fl

 3. Man kan inte bli någonting som man har varit under en lång tid … sverige har sen länge varit en tillflykt för kriminella och islamister . Å så en sak till att svensk medborgare kan tydligen vem som helst bli men att man är svensk är en helt annan sak … och det gäller i alla länder …

 4. Han var inte RYSS! Utan Rysslands medborgare. Vafan håller ni på med? Själva är ni förbannade när man kallar brottslingar med svenskt medborgarskap för svenskar.

 5. Socialisterna (s) har sålt ut svenska folket,vårt land och skattemedel till islamisterna och detta har pågått sen slutet av 80 talet redan, då krävde islamister särlagsstiftning och sharialag i Sverige,sen kom avtalet med Mb 1999 ,som Carina Hägg (s) var först med att påtala då hon misstänkte att dokumentetfanns någonstans gömt men det förnekade socialisttoppen och petade ut Carina Hägg ur riksdagen och kallade henne fula epitet pga att hon hävdade att det fanns ett avtal.Hon hade helt rätt och tystades därför.
  Nuvarande socialistregim feministsocialistjuntaledare Löfven vet att det finns många islamister infiltrerade i flera partier och överallt i samhällsapparaten,Mb finns och verkar där makten är.Löfven liksom hans föregångarna och numera hela sjuklöverligan jobbar hårt för att Sverige skall bli ett muslimskt kalifat.
  Mycket intressant intervju Eddie Muhamed Omar gjort med författaren och religionsforskaren Sameh Egyptson.Väldigt informativt och skrämmande om hur Mb arbetar för att islamisera Europa och Usa.Lyssna och sprid!

  MUSLIMSKA ORGANISATIONER HAR FÅTT FÖR MYCKET PENGAR

  I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 5/1 2019) pratar jag med Sameh Egyptson som är forskare i interreligiösa relationer vid Lunds universitet. Han är aktuell med boken Holy White Lies om Muslimska Brödraskapets verksamhet i Sverige. Brödraskapet grundades i Egypten 1928 med målet att upprätta en islamisk stat.

  https://soundcloud.com/tankarfranframtiden/muslimska-organisationer-har-fatt-for-mycket-pengar

Kommentera