Stäng

13 reaktioner på “Islamsk utbildning

 1. Alla svenskar bör anmäla sig som köpare till de av migranter stulna valparna och de som har möjlighet bör åka och titta på valparna, kräva att få se tiken som sägs har fött valparna och med mobilen föreviga immigrantsäljarna att lämna in i pågående polisutredning!

  Migrants stole Swedish woman’s puppies, beat her unconscious and tried to break her neck.
  The attempt was interrupted and instead they duct taped her mouth, eyes, hands and feet while communicating in broken Swedish.
  “They spoke in a foreign language. There is no doubt about it.”

  And quite rightly!
  – the last few days, several ads with Golden retriever puppies for sale have appeared on the Internet. Common to the ads is a low price and that they are written in poor Swedish.

  https://voiceofeurope.com/2019/01/migrants-stole-swedish-womans-puppies-beat-her-unconscious-and-tried-to-break-her-neck/

 2. Sådana här individer borde dränkas i en tunna skit!!! SOCIALDEMOKRATERNA vill nu ha in ytterliga individer som dessa och gör det nu enklare för dessa invasiva avarter att ta hit släkten!!

 3. Det som är komiskt är att detdär är muslimkvinnor som lär ut och lär sig om islamisk härlighet. Kvinnor som är, enligt islam, värdelöst stendumt skit. Snacka om hjärntvätt.. eller är dom värdelöst stendumt skit hmm.. vad säger månne vänstern om detta, Annie, Steffe, Fredde..Nån? Såntdär finns ju såklart inte i Sverige, för våra muslimer är helt annorlunda och mycket bättre och snällare och trevligare än alla andras muslimer.

 4. Svenskar med den humanitära stormaktsambitionen i sinnet säger bara att alla minsann inte är likadana.

  Det kan väl så vara, men en svensk som inte känner solidaritet med hela världen och vill stänga gränsen blir anklagad för både det ena och det andra.
  Man blir rentav uppmanad att lämna landet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: