Lång resa för möte mellan Syd- och Nordkorea


UTRIKES. Höga representanter för både Syd- och Nordkorea är i Sverige för ett möte. Det är ländernas särskilda förhandlare i kärnvapenfrågor som träffas och det finns även uppgifter om att USA:s förhandlare kan vara på väg till Sverige.

Samtalen gäller ett framtida toppmöte mellan den amerikanske presidenten Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Även andra frågor som gäller relationen mellan Nordkorea och omvärlden står på dagordningen.

Överläggningar pågår under helgen. Utrikesministern Margot Wallström (S) ska delta i samtalen, och även socialdemokraten Kent Härstedt.

Sveriges Radio 

-Pettersson säger att det verkar en onödigt lång resa för grannarna. Till saken hör att Sverige sedan 60 år har militär på gränsen mellan Nord- och Sydkorea för bevakning och där, precis på gränsen finns ett mötesrum.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Lång resa för möte mellan Syd- och Nordkorea

 • Ruth Magnusson

  Hur mycket kommer inte bevakningen att kosta? Vore bättre att sådana pengar får ligga kvar hos polisen så de kan utreda våldtäkter t ex.

  Gilla

 • Bosse

  Märkligt att S och Mp som vill förbjuda svenskarna att äta kött av hänsyn till klimatet uppmuntrar till sådant här miljösvineri
  Varför inte använda Skype?

  Gilla

  • Brasklappen

   De små ynkliga sossarna vill framstå som STORMAKT, de sämsta människorna i landet är TYYYDLIGEN politiker….

   Gilla

 • Tanten

  Och VAR i Sverige är mötet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: